Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Oddworld: Soulstorm – új előzetes Abe sorsáról

Tavaszra csúszott.

A The Game Awards 2020-on jelentette be az Oddworld Inhabitants, hogy az Oddworld: Soulstorm, már nem jelenik meg idén, hanem tavaszra csúszik. Az eseményen a készítők egy új előzetest is bemutattak azért a csúszás híre mellé.

A fejlesztők egyébként “masszív, filmszerű stílust” ígérnek “lélegzetelállító” kép világgal. 2.9D-s környezetei szabadabb barangolásra adnak lehetőséget, és új helyszínek is lesznek. A játékosok megtapasztalhatják Abe borzasztó konfliktusát egy új rémülettel, amely narratívája teljes újragondolása az eredeti sztorinak. Intelligens új játékmechanikai elemek és frappáns új eszközök tesznek lehetővé robbanékony ördöngősséget egy olyan kalandban, amely az Oddworld számára igyekszik a látványosság szempontjából is újat mutatni. A készítők ehhez felhasználják a PS5 új grafikai lehetőségét, a 3D-s audiót és a DualSense kontrollert. Hősünknek továbbá folyamatos élet-halál döntéseket kell meghoznia, egy forradalom vezetésénél pedig a – széria szempontjából – jól bevált fingok és “gyere!” felkiáltások már nem elegendőek: lesz barkácsolás és egy sajátos gazdasági rendszer is, amely segítségével Abe saját eszközöket gyárthat azon vállalati világ fogyasztói termékeiből, amelyek egykor menekülésre kényszerítették. Karakterünk fosztogathat, zsebelhet, kutakodhat, és letérhet a központi útról annak érdekében, hogy duzzassza eszköztárát. Döntései azonban következményekkel járnak, amelyek az egész játék során visszhangoznak majd.

A jövő tavasszal PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt érkező kaland az 1998-as Oddworld: Abe’s Exoddus újragondolása, egy sötét példázat arról, hogy mi lesz egy lobbanékony társadalommal, ha tűréshatára peremére kényszerítik.

Hozzászólás