Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition – bővített kiadás november végén

Valamennyivel több mint fél évvel “sima” debütálása után.

Az Oddworld Inhabitants bejelentette, hogy november végén jön az Oddworld: Soulstorm Enhanced Oddition Edition, az idén áprilisban megjelent – és a PlayStation Plus előfizetők számára akkor ingyenesen biztosított – Oddworld: Soulstorm kibővített verziója: a program jobb játékmenetet és “mozgáskódot” tartalmaz minden korábbi frissítés és új tartalmak mellett.

A kalandban Abe-et, a Mudokont irányítjuk, aki akarata ellenére vált egy egyre csak duzzadó forradalom vezetőjévé. A hőssel először az Oddworld: New ‘n’ Tastyben találkozhattunk, amely az 1997-es Oddworld: Abe’s Oddysee újraalkotása volt. Abe Mullock, a Glukkon húscsomagoló üzeménél, a RuptureFarmsnál padlópucoló, és véletlenül megtudja, hogy az ördögi Mullock fajtájából, a Mudokonokból finom nasikat akar készíteni. Meg akarja hát menteni magát, de késztetést érez, hogy mindenki mást is kimenekítsen – önzetlen cselekedete lesz a forradalom szikrája. A folytatásban egy látványos, masszív kaliberű, furcsa és csodálatos, 2,9D-s világot járhatunk be, amely a kaland minden elemét mélyebbé teszi – ehhez az érzéshez pedig jelentősen hozzájárul a DualSense kontroller: érezni lehet például Abe szívdobogását az izgalmas akciójeleneteknél.

PS5-ön végigjátszások, tippek és trükkök is elérhetőek a segítőrendszeren keresztül. Ezen tevékenységkártyák alapján az aktuális helyszínhez kötődnek majd, így nem kell keresgélni és kockáztatni a spoilereket – ehhez is kell PS Plus előfizetés.

Az 1998-as Oddworld: Abe’s Exoddus újragondolása már kapható PlayStation 4-re és Playstation 5-re, míg a bővített verzió november végén jön a két platformra. Azt még nem tudni, hogy az alapjáték tulajdonosai megkapják-e ingyen a programot: feltéve, hogy megvásárolták, és nem a PlayStation Plus-előfizetésük révén fértek hozzá, ugyanis ebben az esetben nem biztosítanak ilyen lehetőséget a kiadók.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ilyen rövid idő után ennek semmi értelme.