Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

No More Heroes: jöhet a PlayStation verzió?

A [B]Marvelous Entertainment[/B] úgy döntött, hogy tovább terjeszkedik és korábban csak Nintendo Wii konzolon szereplő címeit most ki szeretné hozni PLAYSTATION3-ra (is). Az elhatározás részben terjed csak ki a terjeszkedésre, a valódi ok inkább a gyenge eladásokra utal. A kiadó úgy gondolja, sokkal nagyobb bevételre lehetne szert tenni, ha ezek a címek multiplatformként lennének jelen a piacon. Nekünk ezt azért is jó hallani, mert a Marvelous az a kiadó, aki többek közt a [B]No More Heroes[/B]-t és a [B]Muramasa[/B]-t is a piacra dobta.Csapjuk hozzá még azt az friss információt, hogy [B]Suda 51[/B] nemrég jelentette ki, hogy a soron következő [B]No More Heroes: Desperate Struggle[/B] játékával végleg kiaknázza a Wii lehetőségeit, így a széria valószínű, hogy későbbiek során már csak a komolyabb/erősebb konzolokon fog folytatódni. Mivel a [B]No More Heroes[/B] főleg Wiimote irányításhoz volt kötve, ezért nem volt esély, hogy mi is kapjunk belőle, viszont a nemrég beharagozott Sony-féle mozgásérzékelős eszközzel szinte egy az egyben áthozható a széria, sőt részemről még az is elképzelhető, hogy ez is befolyásolta a döntést.[9305][B]Goichi Suda[/B] (須田 剛一, Suda Gōichi) a [B]Grasshopper Manufacture[/B] játékfejlesztő cég elnöke, és már számos egyedi játékot letett az asztalra. Többek közt az ő nevéhez fűződik a [B]killer7[/B] és a fentebb említett [B]No More Heroes[/B] is. Jelenleg olyan munkákon dolgozik, mint a [B]No More Heroes[/B] folytatása, a [B]Fatal Frame IV.[/B] része (producerként vesz részt a munkálatokban), illetve a [B]Q Entertainment[/B] és az [B]Electronic Arts[/B] együtt készít vele egy multiplatform horror játékot, melynek a címét még nem fedték fel. Emellett keringenek pletykák egy PLAYSTATION3-ra készülő „[B]Kurayami[/B]” (Darkness) elnevezésű projektről is, melyről csak annyit lehet tudni, hogy a híres író, Franz Kafka inspirálja munkájában – Ő ugyanis [B]Suda 51[/B] kedvenc írója.Hogy mi alapján lett az úriember művészneve [B]Suda 51[/B]? A választ a japán nevében keressétek.Japánban a „[B]Gō[/B]” ötöt jelent, míg az „[B]ichi[/B]” egyet. Így már könnyen összeáll a kép mindenkinek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. amúgy állítólag a No More Heroes-ra pont nem vonatkozik a dolog

  • A Marvelous rinyája nem vonatkozik rá, de sok helyen úgy fogalmazták meg, hogyha elpártolnak a Wii-ről akkor az NMH is lép. Hát nagyon nem.

   • Tudtad, hogy eredetileg a No More Heroes X360 címnek indult?Tudtad, hogy maga Suda 51 is mondta, hogy szeretné átvinni más konzolra is?Ha játékfejlesztő vagy, és elérted egy gépnek a határait, és mellette ott van több erősebb konzol, ami kihívást jelent számodra, és még a korábbi mozgásérzékelős eszközök is adottak, akkor egyértelmű, hogy szeretnél tovább lépni – és ha van egy jó sorozatod, természetesen látni szeretnéd HD érában is, erősebb hardveren.Nyugi, én is idegbeteg voltam, mikor kiderült hogy a következő MGS multi cím lesz, hogy a FFXIII átmegy X360-ra is, és a többi korábban PlayStation exkluzív címről ne is beszéljek. Viszont ma már belenyugodtam, hogy egy ilyen korszakot élünk. Mindenki élvezzen mindent, még ha más-más konzolja is van.

 2. na ez az vègre egy jò hìr alig vàrom

 3. Most látom csak, hogy KenChi jegyezte a hírt!Láttad is már Wii-n a darabot?A mentés a játékban egy angol WC ülőkéjén erőlködve történik…

 4. Kiváncsi vagyok ebből mi lesz.

 5. Egy álom valósulna meg, ha ez megtörténne.Én emiatt a játék miatt gondolkoztam nagyon egy Wii beszerzésén.Suda 51 meg rulez, nálam ő a kedvenc. 😀

 6. én spec úgy vagyok vele, legyen max 1 évig exkluzív valami aztán kapja meg a másik tábor is. 5 -6 játékért nem igazán vennék Wii-t, pláne olyan áron amit kérnek érte. egyszer elég volt abból a gépből. Jó nagy rakás sz@r az egész.

 7. jajj Matild, senkit nem érdekel a No More Heroes 😀

  • Jó is lenne. :)Foxhound: Egyet értünk, a PS3 tényleg nagy sz@r. 🙂

   • Hát az sem egy főnyeremén, dehogy a Wii-ért 60 ezreket elkérnek és a SW felhozatal a béka feneke alatt van elég gáz. Magáról a HW-ről meg nem is beszélve ami gyakorlatilag egy újracsomagolt GC. Majd mikor jön a MS Natalja illetve a Sony ketyeréje megkezdődik az igazi revolúció az irányítás terén is.

    • Itt most konkrétan semmiben sem értek egyet, de ez van. :)Jobb ha marad a békesség, én addig teljes mértékben elvagyok a gépezettel, nincs okom panaszra. 🙂

    • Ezt mintha csak én mondtam volna. =) Végre más is látja a dolgokat.

   • na majd meglátjuk 🙂

   • Most te tényleg ezért jársz ide ?

    • Nincs előírva, hogy nem tehetem. :)És inkább kiállok azért amit szeretek, a sok, elvakult idióta között mintsem, hogy hagyjam, de persze ha ti ezektől lesztek boldogok akkor gratulálok és hajrá!

     • Egyébként természetesen nem emiatt járok fel, ennyi erővel minden gamer oldalra fölmehetnék mert minden tele van ilyen szánalmas alakokkal (mindegy milyen gépe van). Konkrétan csak a hírek érdekelnek, pár értelmesebb társaság és persze Konzolosként érdekelt, hogy mi lett Martin-nal, ennyi. Kussban viszont nem maradok.

     • Pont te beszélsz elvakultságról? Persze, senki nem mondta, hogy nem írogathatsz ide, de csak magadat égeted.

     • Én legalább nem szidom a konkurenciákat és nem hajtogatom, hogy az én gépem az isten király. :)Nem is lenne miért, minden úgy jó ahogy van, csak ez sokaknak nem esik le.

     • lásd a 17. hsz-t. loálka.

     • lásd a 2., 4. hsz-t és a többit. :)Egyébként az mindegy, hogy érdekli e a PS3 tulajokat, hogy lesz e NMH a gépükre, mert biztos, hogy Wii-re már nem lesz több. :)Ha megtörténik (bár ez biztos nem most fog) akkor kívánom minden PS3 tulajnak, hogy szerezze be Suda gyermekét, mert különben egy hihetetlen világtól fossza meg magát. 🙂

     • “hja, a számok nem nagy barátaim, megcsalnak néha.a lényeg amúgy annyi volt, hogy te ugyan “”legalább nem szidod a konkurenciákat””, de a 19-es hsz-ben csak beböfögted, hogy a ps szar.mindegy, amúgy ennyit nem ér meg a kérdés.én spec. nagyon örülnék, ha jönne nekünk is a játék.”

     • Ott volt a végén a smile, tehát nem gondoltam komolyan, csak ugyanolyan hangnemben válaszoltam ahogyan Foxhound. Semmi bajom a PS3-mal.

 8. Örülnék neki, ha valóban megjelennének PS3-ra is, a folytatásokkal és az újonnan készülő franchise-okkal egyetemben.

 9. Kíváncsi vok mit hoznak ki belőle

 10. Hajrá hajrá.

 11. Lemaradásomat pótolva, pont tegnap kezdtem neki a NMH-nak. Legelső benyomás: nem vesztettem sokat. Második benyomás: zseniális, imádom! Aki teheti, próbálja ki!

 12. No More Heroes bármikor jöhet. Aztán, ha már itt tartunk elkezdhetik portolni a Mad World-öt is.

 13. Nem örülnék neki, ha mondjuk a Muramasa megjelenne más konzolon, de ezt mát több helyen is elmondta. Egyébként vicces, de ez még csak Japánban jelent meg, ezért érdemes lenne kivárni a nyugati eladáskat is. Másrészt a No More Heroes-ról nem a Marvelous dönt mert nem az ő tulajdonukban van. Ők csak Japánban adták ki az első részt (a japó eladások persze gyengék voltak, a 2. rész már megsem jelenik ott) és valamennyit belesegítettek a munkálatokba, de ez akkor is a Grasshoppers döntésén múlik. Suda viszont szeretne új utakat is megismerni így az NMH széria más konzolon elég valószinü. De az is tény, hogy a 2 Wii-s rész exklúzív marad. Meglátjuk.

 14. Örülnék, ha kijönne ps3-ra.

 15. / a kép tényleg nagyon komoly. a game meg tágítja az ismeretet. enyémet tuti.

 16. Jöhet bizony 🙂

 17. jó lenne ha kihoznák a játékot,nagyon bejött wii :)ja honnan szedted a képet ,nagyon állat …