Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

No Man’s Sky – újabb késés…

Sean Murray, az ambiciózus PS4 konzol exkluzív [b]No Man’s Sky[/b] egyik alkotója bejelentette, hogy augusztus 10-ére tolódik a játék megjelenése. A csapat kis létszámára és a projekt nagyságára hivatkozott Murray, kihangsúlyozva, hogy csak egy lehetőségük van jól csinálni a dolgokat. Bár valószínűleg senki nem örül a megjelenés eltolódásának, néhány rajongót talán túlzottan megviselt a hír, ugyanis fenyegető üzeneteket küldtek Murray-nek és a csapatnak.[i]„Köszönöm mindenkinek a támogatást. Elnézést kérek attól, aki megsértve érzi magát emiatt. Próbálunk majd mindenkit kárpótolni egy jó játékkal.Rengeteg halálos fenyegetést kaptam a héten, de semmi gond, a Hello Games most úgy néz ki, mint a ház a Reszkessetek, betörők!-ből. Szóljatok ha már nem kell az olaj és a golyók a lépcsőre. Kezd kényelmetlen lenni, és muszáj elmennem a WC-re.”[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez a herce hurca màr kèsz komèdia!!! Règes règen kukàzni kellett volna a The Last Guardiannal együtt.Mert mind a kettö oda valò.Ràadàsul az utòbbi màr 10 ève kìnlòdtatja magàt.Mondjuk mèg ps3-on elmenne.Mert ùgy is nèz ki szegènyke,mint az elözö generàciò eleji jàtèkok.Ez csak egy vèlemèny,senkit nem akarok fel zaklatni.

 2. “1 Dolog nem teljesen tiszta ez a “”random generált bolygók”” azt jelentik hogy hiába megyek 1 adott bolygóhoz vissza megyek újra leszállok rá nem ugyan az a környezet vár lenn ???”

  • A mar bejárt bolygókat tuti menti majd.

   • Ha már bejártam 400-bolygót azt is?? 😀 Jó lenne ezt vétel előtt pontosan tudni!

    • Hülyén nézne ki ha 5percenkent tudnád változtatni a bolygót fol-le repkedessel

    • Amit felfedezel, az marad hasonlo. Termeszetesen bele lehet avatkozni egy bolygo eletebe, akar komolyan is. Illetve a bolygo is alakulhat magatol. Amit felfedezel, arra masok is leszallhatnak, es akar ki is irthatjak a rajta elo fajokat, stb.A bolygoba belemehet egy masik planeta, megvaltozhat a legkor, elsavasodhat, stb. Emlitette Murray egy IGN-es riportban, hogy minden hat mindenre. O mondta, hogy ha kiirtunk egy fajt az adott bolygon, az megvaltoztatja az okologiajat, es annak kovetkezmenyei lesznek. De amit valaki felfedezett, az nem random jelenik meg legkozelebb, de nem is feltetlenul ugyanugy mint elsore.

     • Érdekesen hallatszik, de ezt majd beszámolókból kell megtudnom hogy van pontosan mert tetszik a game de nem merem első nap megvenni nem nagyon tudom mit tudok kezdeni majd benne, mire számítsak pontosan. Vajon mekkora terjedelmű bolygók lesznek órák vagy napok míg bejárom?!

     • A bolygok valos meretuek lesznek. Gyanitom a mozgas lesz gyorsabb mintha csak lepkednel metereseket. Meg ott a kis urhajod, inkabb azzal fog mindenki repkedni. Ha elsetalsz nehany nap tavolsagra ( tegyuk fol akar valos idoben ) elegge cinkes ugyanazt visszafele is megtedd a hajoig.De ezt nehez megmondani, amig kezhez nem kapjuk.

     • “Tetszik a valós méret akár 1 évig simám eltart akkor még bejárom az első bolygót “”gyalog?!”” 😀 ez nagyon komolyan hangzik! Kalandra fel csak érdekes és részletes legyen :D”

 3. Lehet nagyon jo lesz de sztem az óvatosság miatt kevesen veszik meg. Tovabbra se tudom mi fog motiválni a játékban azon kivul hogy random generált bolygokra repkedhetek.

 4. Több időm van így Bloodborne-ozni. 🙂