Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

No Man’s Sky – gyűjtik az észrevételeket

Amennyiben beleugrottál már a PlayStation 4-es [B]No Man’s Sky[/B] fantasztikus, hihetetlen, elképesztő, már-már abszurd módon gazdag, lélegzetelállító lehetőséghalmazzal kecsegtető világába, és emellett megbarátkoztál azzal, hogy itt egy játék, ami sokkal hatalmasabb, mint te és minden, amit eddig megszokhattál és könnyedén zsebre vághattál, talán belefutottál olyan helyzetekbe, amikor a továbbjutás nagyon kényelmetlennek tűnt.Ez, és hasonló helyzetek korrigálására gyűjti a Hello Games a játékosok ötleteit. Egy ekkora univerzum megalkotása és rendben tartása annyira komoly munka, hogy a stúdió új csapatot toborzott a problémák kezelésére – akik többen vannak, mint maguk a játékkészítők! A kritikus problémákat gyűjtik és patchelik, vagy egyénileg javítják a usereknél. Ha nagy bajod van, itt kérj segítséget:http://www.no-mans-sky.com/support/support@hellogames.co.uk- Ha úgy érzed, beragadtál valahova, ne felejtsd el, hogy “folyamatosan” tudsz jetpackelni, ha az analógot egy felület felé tolod.- Ha a hajód olyan helyen ragad, ahol nem éred el, a bázisokon oda tudod teleportáltatni magadhoz.- Ha végzetes hibát ejtesz, a menüből az utolsó két save-ed visszatölthető.Az új nagy patch már készül!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A tesztet én is várom! Hiába tudok máshol olvasni róla, váro ma ti tesztetek. Hűséges vagyok, mint anno az 576-al vagy fimek terén a Vox-al. 🙂

 2. Nagyon várom a tesztet róla, mikorra számíthatunk rá kb.? 🙂

 3. “””gyűjtik az észrevételeket””vagy inkább leszedik a szenteltvizet a kedves fejlesztőkről”

 4. “””Ha a hajód olyan helyen ragad, ahol nem éred el, a bázisokon oda tudod teleportáltatni magadhoz.””Ez sajnos nem minden esetben igaz. Leszálltam. Elcsatangoltam vagy 30-40 perc távolságra.Volt bázis de repülő telportáló nem.”

 5. “És bocsi, de ezek kurvajók :D- “”Srácok, a pilótafülkében körül tudtok nézni? Én ha beülök akkor csak előre meredek, de mivel le van robbanva a jármű talán emiatt van, és lehet repülés közben már képes vagyok forgatni a tekintetem.””- “”Ott én is beszoptam Tarts lenyomva az E betűt.””- “”Ui: Letöltésnél ne szopjátok be azt amit én, hogy az első letöltési opció a Linux a második meg a MAC és csak a 3. a Win.”””

 6. Van baj PS-en kívül is…

  • PC-n játszani se lehet vele.

   • Akkor nekem ez hogyhogy megy?Meg a jopar havernak is, kb akit ismerek es megvette azt csak mobilon erem el pentek ota. Gondolom nem megy azert tuntek el.

    • “Ha neked a folytonos bug, glitch, lefagyás, framedrop és menüszaggatás “”megy””, akkor örülök, hogy valaki élvezi is. Ebből a szempontból ez egy Arkham Night szintű indulás.”

    • Én fogalmaztam rosszul.Sok embernek rossz a PC-s verzió. Én azt hittem, hogy megint újítani kellene a PC-t, de nem. Van egy ismerősöm, akinek új felszerelése van (GTX 1080-al megspékelve), és 20 fps-sel működik. A menü/inventory folyton lefagy.Lehet, hogy balszerencsés emberekkel beszélgettem. Neten még olyat is láttam, hogy Arkham Knighthoz hasonlítja (ami nagyon pocsék volt PC-n).

 7. Nem feltétlen erről van szó. Nem én akarom megszabni a fejlesztőnek miyen legyen a játék.Egyszerűen régebben kijött egy játék, megjelent és mi magunk csodálkozhattunk rá mindenre. Mi fedeztük fel.Ma ez már azért nem lehetséges, mert mire megjelenik egy játék, már akár több E3-at is megjár, mire kijön kb már unjuk…és olyan dolgokat is tudunk, amit nem kéne. Kiszivárog vagy kiszivárogtatják, vagy egyszerüen csak megmutatják, mert rengeteg anyag jelenik meg egy egy játékról…vagy nem mondanak semmit, és a meglévő tudható dolgokból elkezdenek az emberek kombinálni.A másik, hogy a régi játékok kijöttek és működtek…de a maiak már erre képtelenek…első napos több gigás peccsek és egetrengető problémák jönnek elő, GTA5 multija is ugy indult hogy sokan bukták el a dolgaikat, és sok más játéknál is voltak gondok…ha jól emlékszem, a TonyHawk gördeszkás játék első napos javítása nagyobb volt mint maga a játék…Ez pedig azét van, mert a mai játékok már jóval bonyolultabbak mint a régiek…jóval több lehetőség, jóval nagyobb játéktér…stb…ezért lenne fontos a bétateszt.A demo meg lényegében nekünk, felhasználóknak lenne fontos minden játékból…de sokszor kapjuk meg azt, hogy az plusz pénz és idő a fejlesztésből…ezért nem lett pl most GranTurismo Sport béta sem. Nos erre találták ki a Trial-t. :)Kell és kész.

 8. Ekkora játéknál (mint pl. a The Crew is) nem ártott volna igen egy kis bétázás. Lehet, hogy házon belül tesztelgettek, de ahogy a mondás tartja: TÖBB SZEM TÖBBET LÁT.Akkor kaptak volna visszajelzéseket korábban.Mondjuk most is kaptak a korai vásárlóktól, csak akkor több dolog kiderült volna.Csak egy buktatója van a bétának, lehet buknak vele pár vásárlót… de persze lehet nyernek is rajta ugyanannyit. Egy store-os Full Game Trial jól jönne.Én a zsákbamacska mivolta miatt nem fizettem be rá.Fogalmam nem volt mit is kapok tulajdonképpen a pénzemért… és elég durva így is az őszi szezon.Nem futja zsákbamacskákra is. 🙂

 9. Ezért nem ártott volna megjelenés előtt egy laza béta teszt.

 10. Frame drop-ot nem lesz nehez eszrevenni, viszont azt hittem, h 60 fps……