Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

No Man’s Sky – egy újságírót is megfenyegettek a késés miatt

Pár napja Sean Murray, a PS4 konzol exkluzív [b]No Man’s Sky[/b] alkotója azt nyilatkozta, hogy [a http://playstationcommunity.hu/note/14784]halálos fenyegetések érték[/a] azért, mert a játék megjelenése augusztus 10-éig tolódott. Nos, a nemzetközi helyzet fokozódik, ugyanis hasonló üzeneteket kapott a Kotaku egyik szerkesztője is. Jason Schreier azért kapott fenyegető üzeneteket a Twitteren, mert arról [i]írt[/i], hogy késik a játék. [i]”Kiderítem, hol élsz és meggyilkollak az egész családoddal együtt.Minden porcikámmal gyűlölni kezdtelek a No Man’s Sky késéséről írt kis cikked miatt. Ez az egyetlen dolog amiért élek, erre te mindenféle baromságot írsz a késésről. Ahelyett, hogy a hónap végén Londonba utaznék, inkább elmegyek és beköszönök hozzád és jól szétbaszlak. Azt hiszed, hogy ezt ilyen könnyen megúszhatod? Ráadásul gúnyt űzöl a reddit oldalunkból is? Úgy hangzik, mintha meg akarnál halni. Meg fogunk találni.Készülj ember, mert eljövünk érted.”[/i]Bár nagy eséllyel a @BeachClasherMDR néven futó illető nem gondolta komolyan ezeket, a helyzet maga egy súlyos problémára világít rá ismét: a megszállottság súlyos következményekkel járhat. A fent említett Redditen például egy Gilchrist78 néven futó felhasználó 30 GameStop üzletet is felhívott azért, hogy megtudja, tényleg késik-e a játék. Bár ebben az esetben nem történt semmi komolyabb, máskor már előfordult a videojáték iparban, hogy embereknek el kellett költöznie a zaklatások és fenyegetések miatt.[i]Forrás: [a http://kotaku.com/i-got-death-threats-for-reporting-on-a-video-game-delay-1779617741]Kotaku[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Get life barom!

 2. “Az állandó csúszások, és az egyre többet felkerülő kérdés, miszerint milyen is lesz ez a játék, valamivel ellensúlyozni kell. Reklám, marketing, semmi több. Ez a írás, és levél gondolom kikerült a legtöbb online videojátékos oldalra, ezzel az olvasókban keltve némi megnyugvást, hogy de sok a türelmetlen és idióta ember, egy videojáték csúszása miatt eddig lecsúszni, amivel kicsit magukat nyugtatgatják, hogy ők ugyan nem ilyenek, ők tudnak várni, hisz nem a videojátékokról szól az életük. A cég, a játék meg ez időre is kap némi figyelmet, ha már konkrét információkkal nem tudnak szolgálni, és talán egy kicsit csöndesednek a “”mi a f@sz van már ezzel a játékkal”” kommentek.”

 3. Nektek miért kéne félnetek, miért ti újságírók vagytok?XD

 4. így múlik el a világ dicsősége. szomorú, hogy ennyi retardált ember él ezen a földön…

 5. Mennyi idióta van…. egy újságírónak aztán marhára nincs köze egy játékmegjelenéshez, ő csak a tényeket közli…..

 6. szerintem minden fejlesztő kapott már hasonló fenyegetéseket, jó érzés ha szeret a nép :)a játékkal kapcsolatban pedig ez viszi az idei év Legnagyobb Kérdőjele díjat. Valahol az #istencsászárság és az #ezértpénztkérni között mozog még mindig.

 7. Ha esetleg a játék készítők befejeznék a folyamatos tologatást, akkor nem lenne ilyen. Inkább mondjon egy későbbi időpontot és hozza ki előbb, akkor még jófej is lenne.

  • Normális reakció szerinted a fentebb olvasható?

   • Ez valami taknyos kölyök kiakadása, nem is értem mit törődnek vele. Ha a faszi tényleg ilyet akarna tenni, akkor nem írna róla, hanem odamenne és megcsinálná.Szerintem az a nem normális, hogy felnőtt emberek nem tudják megmondani, hogy az általuk készült játék mikorra lesz kész. Értem én, hogy kiadói nyomás, meg minden, de ezek után ne lepődjenek meg, ha ezt kapják.Illetve ha ez az egész ilyen önreklámozás akar lenni, akkor semmi.

    • Jöjjön ki úgy, mint az AC Unity? Nagyon türelmetlenek az emberek sajnos.

     • Szerintem nem kéne semmit se sürgetni, csak ne tolják el a dátumot. Mondjon egy olyat amit tartani tud, és akkor tartsa is be. Azzal csak a vásárlókat hergelik, ha 6x eltolják a megjelenést.

     • Most tolták el először, eddig nem volt pontos dátum. A cikkírónak meg akkor sincs semni köze hozzá.

    • “””Szerintem az a nem normális, hogy felnőtt emberek nem tudják megmondani, hogy az általuk készült játék mikorra lesz kész.””Te aztán átlátod, hogy milyen a játékfejlesztők munkája/élete.”

     • Ja kérlek, kifogás az mindig van.

     • “A “”nincs még kész””, vagy a “”még nem elég stabil”” nekem elég kifogás ahhoz, hogy elhalasszák majdnem két hónappal. Inkább legyen tip-top, mint egy félkész bughalmaz. Vártam az e havi megjelenést, de ez van, addig is bőven van mivel játszanom.”

     • Nem ez a gond. Az Uncharted 4 is 3x késett (vagy többször?) mert hogy mennyire tökéletesíteni kell még. Erre kapott még 4 tapaszt megjelenés után, de lehet már az 1.05 is megjött, csak közben eladtam. Én nem az ellen emeltem itt fel a hangom, hogy minél gyorsabban jelenjenek meg a játékok, hanem az ellen, hogy mondanak egy dátumot, aztán 3x elhalasztják.

     • Ez lemaradt, hogy itt az anyázások ellen hiába küzdenek, mert azt nem fogják erővel lenyomni, maximum úgy, hogyha betartja a kiadott dátumot. Akkor ugyanis nem tudnak ebbe belekötni. Majd jön más miatt az üres fenyegetés 🙂

     • Az hogy elhalasztanak egy játékot akár fejlesztési, akár üzleti okokból kifolyólag elég apró probléma, mondhatni jelentéktelen ahhoz képest, hogy ezen egyesek annyira felhúzzák az agyukat, hogy életveszélyes fenyegetéseket írnak.

     • De ha nem lenne halasztás, nem lenne fenyegetés. 🙂

     • Ez ne így működjön már!

     • Amúgy te premierkor veszed meg, vagy később?

 8. Jo reklam.

 9. Ezek ezek= kezdjetek

 10. Szerintem ezek ezek ti is pakolni, voltak mar itt is nemkicsit felháborodott emberek, Sabo mar lehet szervezetet alapított ellenetek, Citro a balján, Jabu meg ufo egyenlőre kém.