Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

No Man’s Sky – az 1300 dolláros változat

A PlayStation 4-es [B]No Man’s Sky[/B] egy igen régóta fejlesztés alatt álló, ambiciózus, sokak által nagyon várt űrfelfedezős játék, mely úgy gyárt egyre több kérdést maga körül, ahogy telik az idő. Az emberek nem tudják, mi lesz a lényege, hogyan fog működni, de főleg, hogy meddig tart majd ki a szavatossága. Akárhogy is, a game körül izzik a levegő, ami jó jel a fejlesztők számára.Valószínűleg a rajongók túláradó érdeklődése szintén kellemesen érinti a szoftver készítőit. Egy példa a rajongásra az a személy, aki források szerint 1300 amerikai dollárt fizetett ki az eBay-en egy “kiszivárgott” kópiáért, azért, hogy “elsőként” kezdhesse meg a virtuális univerzum felfedezését a normál halandók között.A sokak által simán lehülyézett felhasználó saját elmondása szerint jó munkahellyel rendelkezik, jól keres, és pontosan tudja, hogy a végleges verzió augusztus 10-én mindenki számára elérhetővé válik, de neki ez a hobbija, megengedhette magának a luxust, ezzel tette boldoggá magát, ezért költött könnyű szívvel ennyi pénzt az “elsőzésre”…[A http://www.dailymotion.com/video/x4meod1_uh-oh-kids_webcam]KLIKK[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezt a verbális szarpofozást öcsém…

 2. “Állítólag a tag szerint “”rövid”” a főkampány, cirka 30 óra alatt leseggelhető.”

 3. jó neki hogy ezt megteheti. örülnék ha nekem is ennyire nem jelentene gondot ilyen pénzek kifizetése. szerintem jól teszi, ha megteheti hajrá, ezért felesleges irigykedni.

  • Akkor miért nincs egy olyan opció minden játéknál, hogy a hivatalos megjelenés előtt két héttel a nagyon gazdagok előbb megvehetik a játékot ?! Ezzel az erővel simán…. Két héttel a hivatalos megjelenés előtt: 350 000 Ft A megjelenés napján: 18 000 Ft

   • felőlem legyen. ettől nekem se jobb se rosszabb nem lesz és neked se. kb nagy ívben tojok arra hogy ez az úriember megvette hamarabb 1300 dodóért. ha neki megérte akkor miért is ne vette volna meg. mindenkinek más az értékrendje, nem magunkból kell mindig kiindulni mert az sehova se vezet, hanem pont a mások szemléletét is figyelembe kell venni a teljeskörű megítéléshez.

   • Eddig is beszerezte jóval előbb az aki megengedhette magának, csak most ez az illető meg is mutatta a nyilvánosságnak.

 4. Ha megengedheti magának akkor vegye meg, én is ezt tenném. Miért ne?

 5. balfasz az nem kérdés de az ö pénzét tényleg ra költi amire akrja .

 6. Ez az ürge szimplán a hírnévre utazik, mivel annyi pénze van, hogy már nagyon unatkozik. Ez a hobbija? Rendben, akkor vegye meg és csendben nyomja otthon, ha már alig várta. Ne a videók feltöltögetésével foglalkozzon. Nekem is előfordult már egy párszor, hogy előbb kaptam meg játékot. Otthon ültem kussban és szúrtam, nem a videók feltöltögetésével pocsékoltam az időt. Lehetnék multimilliárdos, akkor sem vennék meg valamit többszörös áron, már csak elvből sem. Attention whore, megkapja a balhét és figyelmet, amire vágyott. Kívánom a hírnévringyó emberünknek, hogy fusson bele egy gamebreaking bugba, amit csak a megjelenés napján pöccsölnek. :DTessék nagyon komolyan venni a kommentemet, mert egy irigy gechi vagyok!

 7. Szíve joga megvenni bármit amit csak akar, annyiért amennyiért jónak látja. Az már más kérdés, hogy kitől és milyen úton szerzi be.Ha megtehetném én is vásárolnék mindenfélét kedvem szerint, csak az irigy embereket zavarná. Azok meg pont nem érdekelnek. :]

 8. Majd plus-ba jo lesz. Mondjuk nem a hungagyi fizetest kell nezni, ha neki belefér….

 9. Egyébként ilyenkor jogi eljárás nem indul ?! (Nem irigykedem én amit nagyon várok azt is ki tudom várni nem hogy a No Man’s Sky-t). Mégis csak valaki kilopta ő meg megvette.

 10. Képzeld el mennyit keres ha neki ez nem összeg par napért. Nem hulye, csak megteheti.

 11. Ezt a barmot.

  • Attól mèg nem barom valaki,szíve joga megvenni amit akar ha van rà pènze, irigykedni persze lehet

   • Akkor jó irigykedést! Aki 350.000 Ft-ot képes kiadni egy játékért egy barom!

    • Attól függ, hogy mennyi pénzed van. Ha 350ezernél kevesebb, akkor valóban necces. Egyébként meg csak prioritások kérdése.

     • ha lenne annyi fölös lóvém, akkor sem venném ennyiért, főleg egy 1db. játékra. Vannak sokkal értelmesebb dolgok amire költhetné az ember azt a 350 ezret!

     • Tegyük fel, hogy óránként keresel ennyit, vagy többet. Akkor nem mindegy? : )

     • Nekem nem! A fickónak jó játékot kívánok!

     • Szerintem a fizetésedhez képest arányaiban most sokkal többet költesz egy-egy játékra. Ráadásul nem is egyedi darabokra, amik amúgy nem kaphatóak 🙂

     • “No Man’s Sky kb. 10 nap múlva kapható, amit az úriember 20x-os áron vett, üzleti érzékét tekintve nem egy “”bizniszmen””. Egy-egy játékot ha meg is veszek, majd eladásra kerül vagy használtan veszem. 5. db Ps4 lemezes játékom van.”

     • Igen, és aki nálad drágább autót vásárol, az is nulla üzleti érzékkel rendelkezik, és hülye. Meg gyíkember. Te meg a világ legokosabb embere vagy, mert rájöttél, hogy el tudod adni használtan a már végigjátszott játékaidat. Jézusom… Nem fogod fel, amit írtam. Ha elég sok pénzt keresel, akkor ez nem tétel. Vagy felfogod és irigykedsz, hogy más megteheti, és mellette sem hal éhen feltehetően.

     • Hülyeségeket beszélsz, olyan dolgokat amit le se írtam!

     • “Ha egy nagyon picit megerőltetnéd magad, akkor értenél. Mivel úgy látom ez nem megy, ezért segítek.Te most keresel valamennyit, és vásárolsz 18 ezerért játékokat. Ha keresnél 30 x valamennyit, akkor arányaiban ugyanakkora kiadás lenne 30 x 18 ezer forint. Ha pedig percenként megkeresnél ennyi pénzt, akkor meg aztán végképp nem osztana szorozna egy ekkora kiadás. És ha valaki mondjuk eljut egy ilyen szintre, akkor szerintem enyhén röhejes, ha azt mondanád rá, hogy üzleti érzékét tekintve nem egy “”bizniszmen”” :D”

     • Sajnálom, hogy ennyire szánalmasan és értetlenül állsz, ehhez dologhoz.

     • …ehhez a dologhoz. -javítva- 🙂

     • De az arányok. Neki az értelmes es hasznos dolgok nem itt kezdődnek. Ez az összeg ami lehet egy vacsira is elkolt az étteremben.

     • Ha neki 1300$-nál kezdődik az értelmes dolog amit a No Man’s Sky takar, akkor azt sajnálom.

     • Látod ez a nagy különbség köztetek, hogy neki van, neked meg nincs. Ahhoz, hogy ezt megértsd, neked is annyi pénzzel kéne rendelkezned, hogy megvehesd, ami boldoggá tesz. Bármi is legyen az. De te – valószínűleg – annak is örülsz, ha az alapszükségleteid kielégítheted.

     • Ami boldoggá tesz az nem anyagi jellegű, ez a nagy külömbség emberünk és köztem! Az alapszükségletek kielégìtése nekem nem feltétel!

     • Nem anyagi jellegű? Mesélj kérlek 🙂 Ha nem lenne pénzed, akkor boldog tudnál lenni szerinted?

     • Pardon?

     • Az problémám, hogy ha van egy hír és én leírom a véleményem, akkor jön egy kisiskolás majom, aki próbálna kioktatni, de gyönge próbálkozása ellenére szórakoztató.Elmagyaráztam miért barom a fickó! Erre te is Martin nekem írod, hogy legyek szíves megérteni…én értem könyörgöm, de ez a véleményem.

   • Nem szíve joga. Ez erősen illegális… egy még meg sem jelent játékszoftverről beszélünk.

    • Nem ez az első eset, hogy hetekkel korábban játszik valaki a játékkal.Max az eladót büntethetnék. Egyébként nem lopoták el, csak már megint az a helyzet, hogy a boltok előbb megkapták a készletet és valaki kihasználta a helyzetet.A hírhez hozzászólva, ha megtehetném én is megtettem volna. Ha keresnék havi 10 ezer dollárt semmi akadálya egy ilyen vásárlásnak, főleg ha örömöt okoz neki.

 12. Ez a game üvölt egy VR-mód ért ! Akkor talán engem is érdekelne.

 13. Irigylem egyrészt, hogy erre tudott áldozni, másrészt hogy már nyomhatja. 🙂

 14. mi a tököm lesz ez, valami bányászszimulátor? xD

 15. És mi van, ha a fél játék hiányzik ? 😀