Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

No Man’s Sky – a játék teljesen kész

Sean Murray kreatív rendező boldogan és lelkesen árulta el a Twitteren, hogy az ambiciózus PS4 konzol exkluzív [b]No Man’s Sky[/b] „arany” lett, azaz teljesen kész van. A Hello Games négy év munka után egy picit fellélegezhet, de hátra még a megjelenés. A hihetetlennek ígérkező indie végleges megjelenési dátuma nálunk augusztus 10.[69040]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. No Man’s Sky – Anthony Carboni plays the demo | PS4 http://youtu.be/qqmJ8k9uBB0

  • “A Land Disruptor gránátnál lefagytam! Mekkora már!? Hogy ne fagyjon meg -163°C hőmérsékleten “”leás”” egy barlangba, ahol már jóval melegebb van.Arra leszek még kíváncsi, hogy mi lesz akkor, ha az emberkém fűbe harap.”

   • Ha az űrben halsz meg, akkor a legközelebbi űrállomáson éledsz újra.Ha egy bolygón, vagy annak légterében, akkor a felszínen.Azt mondjuk nem tudom, hogy van-e valami negatívuma a halálnak, a macerán kívül. Tárgy vesztés stb.

    • Oké, közben ezt találtam a halálról:In No Man’s Sky when you die on the ground you’ll lose all the resources you were carrying, you won’t lose your weapon, suit, etc. but your spoils of war will be lost and you’ll respawn beside your ship. It’s important not to carry too much on your person, make regular trips back to your ship so you can unload cargo, and be sure to sell or use your valuable resources.This is because in space the consequences of death are far more severe. When you die in space you’ll lose your ship, so not only is your cargo lost – so is your pride and joy.

 2. Ki ez a majom a kèpen? XD

 3. Megneztem az egyik videot ahol a fejlesztő tolta. Leszámítva higy néha megtámadta egy repkedi ize majd egy nyulfulu bárány bem sok minden tortent. Atrepult egy masik bolygóra ahol mas szinek meg mas kisallatok voltak. Megfogott a szabadság de siman átjött az is hogy nem tud lazba hozni majd az 5. bolygó.Várok olyan beszamolora majd hogy mitol lesz izgalmas (adok-veszek-vadaszok trion kivul)

  • Szerintem annak, aki nem tudja értékelni és kihasználni a játék adta szabadságot (akár ennél, akár más játéknál), annak nem lesz izgalmas soha.Pl. ott a Skyrim. Nem foglalkoztam a történet vezette küldetésekre, csak mentem és felfedeztem, barlangokat, kriptákat pucoltam ki, kereskedtem és így tovább, vagy 100 órán át. 🙂 Szerintem ezzel a játékkal is így leszek. 😀

   • * történet vezette küldetésekkel(miért nem olvasom át, miután átszerkesztettem a mondatot?)

   • “Telefonom is folyton átírja a mondataim:)Szeretem ha vmi magától “”folyik””. Utoljára a sleeping dogs volt ahol sajat utamat jarva haladtam. Tetszett, lekötött es változatos volt.Abba bízom hogy nem mondtak el mindent vagy én nem latom at. A szikrára varok ami miatt az egesz beindul es izgalmas lesz. Ne csak annyi legyen hogy random felszín random állatokkal. Ha vhol extrem időjárás van ott legyen vmi extrem kihívás is. Vagy életszerű legyen hogy ilyen bolygón nincs nyüzsgő allatcsorda.”

    • “””A szikrára varok ami miatt az egesz beindul es izgalmas lesz.””Pontosabban mire? Történetre? Egy eddig eltitkolt fícsőrre?Szerintem ez a játék arról szól, amit már elmondtak. Bolygóról bolygóra haladsz, nyersanyagokat farmolsz, kereskedsz, fejlesztesz, űrcsatázol, vagy éppen a bolygón irtod az agresszívebb állatfajokat, s közben leleteket kutatsz, hogy felfedezd a nagy titkot.Ha ennyi nem elég és nem mozgat a sci-fi mivolta, akkor ez a játék nem neked szól, amivel nincs is semmi gond. Ki kell próbálni és vagy elkap a feeling, vagy nem.”

 4. Úgy látszik itt csak engem érdekel a sci-fi. 😀

 5. Engem sem érdekel, de nem kizárt, hogy valamikor a távoli jövőben majd kipróbálom.

 6. Annyira nem érdekel ez a céltalan felfedezés. Kép jó.

 7. Tök jó kép 😀

 8. szerintem nem lehet rossz. Persze majd kiderül…

 9. valamiért egyáltalán nem izgat….

 10. Augusztus 10. a születésnapom. Köszönöm szépen! =)

 11. Szerintem hasonlóképpen fogok örülni, amikor végre a kezemben lesz és remélhetően gigamosollyal fogok a naprendszerek között kirándulni. 🙂

 12. Nem mozgat ez a stuff:(