Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nissan GT Academy 2013 – régiós döntő

Mint arról korábban már [A http://playstationcommunity.hu/note/9311]beszámoltunk[/A], a Nissan GT Academy 2013 számunkra, magyarok számára is elérhető volt. Bárki, akinek az ereiben elég benzin folyik, jelentkezhetett a megmérettetésre: nem kellett mást tennie, mint letölteni a GT6 demót és teljesíteni a kvalifikációkat, majd a legjobbak utazhattak Krakkóba, ahol a keleti régió döntőjét rendezték tegnap és tegnap előtt.De álljunk meg egy kicsit, ugyanis ez nem csupán fekete és fehér. Sajnos többen kiestek azok közül, akik a legelőrébb voltak a ranglistán, mégpedig az angol nyelvismeret hiánya miatt. Igen, ez is egy követelmény volt, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a végső cél – habár csak egy embernek – az, hogy autóversenyző legyen. Ezért tudnia kell kommunikálni a majdani csapattal, szerelőkkel, csapatvezetőkkel, edzőkkel, és nem utolsó sorban a sajtóval. Ezért része a döntőnek a kommunikációs feladat is.Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország versenyzői, szám szerint 23-an a lengyelországi Krakkóban gyűltek össze, hogy két nap alatt eldöntsék, ki mehet Silverstone-ba, a végső döntőbe.A Magyarországot képviselő versenyzők:- Tóth Szabolcs – Sinka Dániel – Szentpéteri Horváth Balázs – Simon Tamás – Zsinór János – Rozmán PéterTegnap már csak 4 versenyző volt talpon országonként, nekik kellett eldönteniük, ki lesz az országos bajnok és ki az, aki lehetőséget kap a Silverstone-i táborban való részvételre.[48393] – Tóth Szabolcs- Sinka Dániel- Szentpéteri Horváth Balázs- Zsinór JánosEgyelőre nem jelent meg hivatalos sajtóanyag az eredményről, de köszönhetően egyik fórumtársunknak, Subz3ro-nak, aki személyesen ismeri a győztest magát, olvashattok egy kis belső információt az eseményről:[I]Pár perce írt SMS-t az egyik legjobb barátom, Sinka Dani, hogy ma megnyerte a GT Academy kelet-közép európai fordulójának döntőjét, és ezzel jövő héten ő képviselheti Magyarországot (és a régiót 🙂 a nagy-britanniai Silverstone-ban megrendezett, egyhetes kontinensdöntőn és felkészítőtáboron!Dani tényleg nagyon ügyes, sok, még a GT-nél is hárdkórabb szimulátort tol PC-n, ugyanazokban a körökben, ahol Michelisz Norbert és Kiss Norbert is kezdte a pályafutását. Néha versenyez velük még mostanában is, amennyiben idejük megengedi.A tavalyi (félhivatalos) GT Acedemy hazai döntőjét szintén ő nyerte, mellyel egy tesztnapot nyert egy Nissan 370z-vel a Hungaroringen.A mostani versenyről még kevés infóm van (rövid SMS-váltás), de a kihívások közt erőnléti, nyelvi, szimulátor és pályaversenyzés is szerepelt. Állítólag a képen is látható Nissan Juke Nismo Editionnel versenyeztek egy Krakkó melletti kisebb pályán.[/I](Forrás: Nissan és Subz3ro)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sok sikert!

 2. Szép volt – gratulálok!

 3. További sok sikert és gratula az eddig elért eredményekhez.

 4. Hajrá!

 5. Hatalmas gratula és tisztelet a srácoknak!

 6. Gratula,és sok sikert srácok ! 🙂

 7. Amúgy madzag (Zsinór János) tartalékos. Ha bárki bukik ő megy helyette Silverstone-ba. Reménykedjünk, hogy lesz olyan aki nem tud elmenni. (Danit kivéve persze.)

 8. Akkor itt is : Gratula !! Sok sikert !! Várjuk a beszámolókat ! ( vmi videó nincs ? )

 9. Gratulálok:D

 10. Sok Sikert Srácok!

 11. Gratula:) Ha a FB nem csal , akkor a szerint egy egyetemre járunk:DSok sikert neki, drukkolunk:)

 12. Egy ideje követem Dani alakuló pályafutását, örülök, hogy tovább jutott, és érzem, hogy Silverstone-ban is leteszi a névjegyét. Plusz remélem, ez már felkelti a csapatok érdeklődését, és követheti a két Norbit, akikre büszkék vagyunk!

 13. A nyelvi tudtommal abban merült ki, hogy nap végén egy kvázi-koherens interjút kellett adni. Higgyetek el Dani is alig makog angolul, gimnázium óta ismerem. 😀 (bár gyakorolt)

 14. Akik nem bírtak bejutni mert kevés nekik tudni angol, azoknak volt vigasztalás díj?

 15. Wow köszi! Jovohet kedden repül ki angliába, szurkoljatok!

 16. Nagyon nagy grat, hajrá

 17. Gratulálok én is nekik, kíváncsian várom a végét. Annyit hozzátennék, hogy az angol nyelvismeret hiányán kívül többen azért nem feleltek meg, mert túl fiatalok, illetve nincs jogsi. Ez mondjuk a jövőre nézve legalább jó előjel…UI.: Valaki megmondhatná, hogy a kiírt négy versenyzőből hogyan lett hat, mert volt szó további selejtezőszerűségről ahol 2 ember kap lehetőséget, csak arról nem lehetett semmit sem hallani.

  • A másik két versenyző két nyári fesztiválon a PS standokon legjobb időt elért emberek voltak.

   • Kár, hogy erről a két nyári fesztiválról nem lehetett hallani sehol…Kíváncsi leszek, hogy hogy sikerül majd Silverstone, meg jó lenne majd a döntőröl is olvasni valamit, mi hogy volt. A svédországit már olvastam, ott volt ismerősöm. Erre a magyarra sajnos több nem jutott ki a már leírtak miatt.

 18. Hajrá…nagyon nagy grat…

 19. Nagy gratula és hajrá Angliában!

 20. Gratulálok a srácoknak, remélem hamarosan a Le Mans-on is viszontláthatjuk. 🙂

 21. Gratula a srácoknak és sok sikert!

 22. Tavaly is csak néhány ezred volt a különbség Dániel és Jani mindent eldöntő körideje között. Tavaly 20 körül, most pedig 45 ezred.

 23. Kazunori yamauchi se tud angolul még is autóversenyzik!

 24. De jó látni, gratulálok mindenkinek!

 25. Gratulálok a fiúknak. Mindegyiknek, hiszen ide kijutni is óriási teljesítmény volt, tudom, hiszen én is játszottam a demóval.A győztesnek, Daninak meg külön gratula és remélem még hallunk róla a döntőben is!