Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NiOh – ingyenes küldetések az új frissítésben

A Koei Tecmo elárulta, hogy a Japánban már elérhető [b]NiOh[/b] frissítés hamarosan hozzánk is ellátogat. A csomag tíz új küldetést tartalmaz, ahol újabb ellenfelekkel birkózhatnak meg a bátrak.Ezen felül több javítás is bekerül a programba a játékélmény javítása érdekében.A PlayStation 4 exkluzív akciójáték már kapható, a galériában pedig képeket láthattok az újdonságokról.[77696]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egy Bloodborne vagy DS után azt kell mondjam, 0 tartalom van a játékban. A platina kiszedve, de a kodomák és a spa-k újra felkutatása rendesen megútáltatta velem a játékot, annyira labirintusos, kesze kusza pár pálya, hogy köszönő viszonyban sincs a Form Software pályadesign-jához. NG-ben oké, NG+ban van 2 pálya farmolni, 0 kihívás, még nincs PVP, de ha lesz, gondolom mint a renevantoknál: 95% full védekezés, majd 2-3 csapás és ennyi. Nem lett ez átgondolva. Egynek jó volt, de ha csak nem mutatnak valami érdemi változtatást, hogy érdemes legyen endgame-et játszani, nekem ennyi volt.

  • Kihivas kell nyomd lvl. 1en. Minek tápolsz? Milyen szinten vagy? Szerintem otletesek a palyak, jobb ez mintha cső lenne.Akkor már biztos kitoltad a 10 kuldetest NG+-ba. A dark s es bloodbornba milyen end game content van? Ez a jatek még nem végleges, 3 dlc, pvp és még ki tudja. 106-on fejeztem be a jatekot, 140en a ng+-t, minden megvolt. Most leptem szintet mert nem akartam 40millio amritaval futkozni.

   • Minek tápolok? Milyen játék az, hogy nem szabad szintet lépni, mert elveszlik az egész játék lényege? 328as szinten vagyok, de 150-en egy jó build-el már nincs kihívás. Az alapot én is 103-on fejeztem be. Update után 3 órával már megvolt az összes mission ng+ban. Bloodborne-ban ott a PVP és a dungeon, ahol még max, 455-ös szinten is bőven van kihívás és ng+7(!!!)ig nehezedik folyamatosan a játék (megjegyzem dlc nélkül…). A pvp ha olyan lesz, mint most a renevantozás, hogy addig védekezik, míg van staminája, utána meg 2 ütés, kösz, de kösz nem. Nincs benne semmi taktika. 1-2 pályán még megtaláltam a kodomákat, már úgy voltam, hogy törlöm az egészet, amikor negyedjére is visszaértem ugyan oda, full labirintus az egész, semmi változatosság, pályadesign-ra bőven van mit tanulniuk. Minimum egy ng++,+++,++++-t beletehettek volna, ennyit azért nem lett volna nehéz kitalálni, hogy 2 végigjátszás után tényleg csak 2 pálya van, amit farmolni lehet és 2,5 hónap mire jön az első DLC. Nem mondom, hogy rossz játék, mert elsőre tetszett, de aztán ennyi volt.100 óra alatt bőven platina, összes cucc, lvl 10 mindenből simán meg lehet csinálni, míg egy soulsban vagy BB-ben ez 300 óra felett van, még akkor is, ha a story rövidebb.

    • Nem raktak bele nehez trofeakat, de ha raktak volna azert menne a siras. NG+ nem kotelezo ez a baj.Kell egy egyensuly, ha konnyunek erzed meg kell allni a szintlepessel. Ne hasznalj semmi magic-et es nem lesz olyan konnyu. Lehet olyan bildet rittyenteni, h par csapas az ellen. (critical)En azert se akarok szintet lepni, mert a dlc-hez nem akarok OP lenni.Engem az se zavar ha 750-re gyursz en maskepp jatszok. A jatek jelenleg ugy van kialakitva, h 150-es bildelt karakterrel mindent meg lehet csinalni. Itt a living weapon ami nagy konnyites, de nem az a celja a jateknak h vert hugyozz. Ezeknel a jatekoknal mindenki maga lovi be a nehezseget, ha nem megy szintet lepsz.

 2. Nagy királyság ez a játék. Ugyan most egy kicsit lekattantam róla, de van még vissza út. 🙂 Addig is megveszem a season pass-t. Nem azért mert különösebben kell, egyszerűen támogatom az ilyen hozzáállást.

 3. Ez már nem az én harcom.

 4. Duplázott Bossfight-ok. 🙂 Látom Hanzo-t és Okatsu-t is el kell majd egyszerre is pofozni nem csak külön-külön.Reméltem, hogy a TN-nél bátrabbak lesznek és betesznek 3 ill. 4 Boss-t is egyszerre úgy mint a Ninja Gaiden -ben.

 5. Már elérhetö a frissítés, elég jók az új mission-ök!

 6. Azt hittem vmi új hír. XD

 7. Lényegében akkor egy ingyenes DLC-nek is be lehet tudni, követendő példa.