Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NiOh – felbontásállítás és képfrissítés kalibráció

Nem mondom, hogy örülök, de úgy tűnik, lassan eljön a konzolos videojátékok világába is a PC-n már jól ismert kalibrációs-rémálom. A PlayStation 4 exkluzív, [B]NiOh[/B] című fantasy akció-RPG már tölthető demójában ugyanis a Koei Tecmo lehetőséget ad arra, hogy a player kétféle beállításban élvezze az akciót:- A “Movie Mode” az “alapállapot”, ahol jobb a felbontás, szebb a kép.- Az “Action Mode” a haladó szint, ahol jobb a képfrissítés, gyorsabb az akció.A hírek szerint Movie Mode-ban a game “fantasztikusan” néz ki, míg a másikban “szupergyorsan” folydogál… Hogy a végleges változat milyen opciókat kiinal majd, arról egyelőre nincs infó.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. csalódás a demó :/

 2. Lv.1 ( én ) vs Lv.10 PvP i win. 🙂 Tegnap csak kipróbáltam de a PvP jó. Remélem marad a nehézség, viszont a kamerát javítani kell mert a falnál nem jó a kamera.A harcrendszer szinte tökéletes, hamisítatlan Team Ninja harcrendszer, ebben verhetetlenek. Van ebben Diablo szerű loot-tól kezdve az RPG szerű skill fejlesztésig minden.Nálam instant Day1 get.

 3. Hát ez félelmetesen nehéz, vagy én öregszem és puhulok. Szerintem mindkettő.

 4. nekem eddig teljes mértékben bejön, én azért azt is figyelembe veszem, hogy ez alpha még. sok javítanivaló van rajta, de nekem egyelőre első napos lesz. elején nagyon szenvedtem vele, de ráérzel és utána már lehet benne aprítani szépen

 5. Grafika az nem nagy palya, tema az jo lenne de meg van mit javitani.

 6. 5 perc utàn töröltem, semmi extra, sima szamuràjos jàtèk

 7. Este nyomtam egy órát a demót.Szép dolog, hogy váasztani lehet: ps2 vagy ps3 szintű grafikát szeretne-e a játékos :)A harcrendszer, skillek, kombók jól össze vannak rakva.Nem akarom szídni a játékot, szóval inkabb itt abbahagyom a kommentemet 🙂

 8. Ezzel a beállítós dologgal kezdődik az etetés a NEOra?

 9. “De nem csak szavakkal tudom kifejezni, hogy mennyire tetszik a cucc.””Pöpec””http://www.kepfeltoltes.hu/160426/Nioh_Alpha_Demo_20160426153121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg:D”

 10. No kipróbáltam én is. Nekem tetszik. Nehéznek tűnik, de csak mert szokatlan az irányítás. Amint ráéreztem egy kicsit máris jobban mentek a dolgok. Milyen meglepő, csak úgy mint minden játéknál. :DNálam tuti vétel lesz.

  • Kicsit irigy is vagyok rad, en sajnos kurva bena player vagyok.

   • látnál engem… és én még ideges is vagyok játék közbe hamar felmegy a pumpa .

    • Jatszom ezt a Warframe-et, az egesz klan azon rohog, hogy ok mar ott kempingeznek a kijaratnal, en meg valahol kozeptajon kuzdok mint egy fasz.

     • Ismerős ,destinybe voltam hasonló helyzetben nem is egyszer 😀 Pedig mennyire szerettem azt a játékot, és még is rohadt béna voltam hozzá XD

   • “Ó, ne értsd félre amit írtam. A “”kicsit jobban mennek a dolgok”” alatt azt értem, hogy nem egy tucatszor, hanem maximum csak 6-7 alkalommal halok meg rövid időn belül. Egyáltalán nem vagyok jó játékos. :]”

 11. Engem egyfolytában kidob, mondván nem vagy csatlakozva a psn-hez, miközben fent voltam… nem tudom mi problem volt, de töröltem.

  • Nekem is ezt csinálta először. Kiléptem, aztán vissza, és azóta jó.

   • Én is kiléptem egyszer, de aztán másodszor is ezt írta ki. Nem is próbáltam többször. Egy pár percet tudtam vele menni mielőtt ismét kidobott volna, de nekem amúgy se igen jött be, így meg pláne.

 12. Mik azok a zöld izék? 😀

 13. Volt ilyen a The Last of Us PS4es részében is.Szerintem se rossz megoldás, de ne menjünk el a PC-s beállítások irányába.

 14. “Bárcsak ennyi lenen majd , de lesznek itt még cifrásabb beállítási lehetőségek is majd a jövő”” játékaiba ,amiket én személy szerint már most utálom.”

  • “Nézd, ezek a beállítások (most mindegy hogy a gép vagy a programozók hibájából) lehetőséget adnak a játékosnak, hogy eldöntse mi szamar a fontosabb. Szebb grafika vagy folyamatosabb képfrissítés. Ez a játék a dark souls “”brutális”” nehézségével van “”reklámozva””, amihez inkabb a folyamatos képfrissítés a fontos. Persze akinek a grafika számít, az is megtalálja benne a “” számítását””.Tudom nem az én dologm ezt eldönteni, de szamomra még mindig szimpatikusabb ez a megoldás, hogy én dönthetek mi nekem a fontosabb megoldás.A jövő játékai meg már lehet valódi konzolt sem igényelnek majd :)”

 15. Ps4k előszele ez az opció.

 16. Itt a különbség kétszeres nagyításban:

 17. Többször haltam meg az első ellenfeleknél, mint a Bloodborne boss-oknál. 😀 De az egy rohadt nagy baromság, hogy a stamina futás közben vígan feltöltődik, míg védekezés és mozgás közben nem. Mondjuk még csak alpha verzió, van idejük javítani, de így, ebben a formában nem jön be és nem csak a staminás cucc miatt.

 18. Majd a digital kideriti. Este meg leszedem, varom ezt a jatekot.

 19. Amúgy pont az ilyen játékoknak kell a 60fps, szóval ez nem rossz dolog. Aki meg a dark souls-hoz szokott, aannak ott van a 30fps megoldás :)Minden esetre ez a megoldás nem feltétlenül rossz dolog, legalábbis én nem látom bele az ördögöt.

 20. Mit takar muvi mod, 900p? xDEkson meg stabil 30 fps?

 21. Érdekes, de bevallom ha ez lesz a jövő akkor nagyon hamar az emberek vissza fognak szivárogni pc-re.

  • Azért ez még távol van nagyon a PC-s lehetőségektől. Ott szinte minden sz*rt lehet finomhangolni. Itt ez a 2 opció nem egy nagy cucc.

 22. “Olyan nincs, hogy “”fantasztikusan”” néz ki, ÉS “”szupergyorsan”” folydogál? Sejtettem…”

 23. míg nincs kikapcsolba a v-sync addig jöhetnek az ilyen alternatívák is.