Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nioh Collection – duplapakk PS5-re

Plusz fullos kiadás PS4-re, az utolsó kiegészítő pedig december közepén jön.

A Koei Tecmo, a Sony Interactive Entertainment és a Team Ninja bejelentette, hogy jövő februárban érkezik a Nioh Collection PS5-re, amely az eredeti két rész feljavított, teljes kiadásait tartalmazza: ezek a Nioh Remastered – The Complete Edition és a Nioh 2 Remastered – The Complete Edition. Utóbbi egyébként PS4-re is megjelenik majd (csak simán Nioh 2 – The Complete Editionként), a Nioh 2 utolsó kiegészítője, a The First Samurai pedig még idén, december 17-étől lesz kapható.

A feljavított verziók és a teljes csomag tehát 2021. február 5-én futnak be PlayStation 5-re (a második mindenes csomagja PlayStation 4-re is), PlayStation 4-re pedig még 2020. december 17-én befut az utolsó bővítmény. Aki rendelkezik a Nioh 2-vel PlayStation 4-en, az ingyen kapja meg PlayStation 5-re, illetve minden olyan kiegészítőt is, amelyet birtokol.

5 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Na ez jó hír,hogy a 2. rész UPDATE ingyenes lesz a Ps5-re akinek megvan ps4-re, és akinek megvan az első rész is Ps4-re az nem lesz ingyenes Ps5-re?

  • Erről a közleményben nem volt még szó.

   1
  • Nioh 2 Complete Editionről lesz ingyenes az update a PS5 Remasteredre. A japán site-on az van, hogy sima Nioh 2 tulajok az alapjáték esetében 100jen + ÁFA, a DLC-k esetében pedig 22 jen + ÁFA áron tudnak konvertálni. Azt ne kérdezzétek, hogy erre mi szükség van, mert ezek ilyen 1-2 dolláros tételek összesen, nem hiszem, hogy ezt erőltetni kellene. Arról nincs hír, hogy nyugaton fognak-e ezzel bohóckodni, illetve az első rész esetében se mentek bele a részletekbe. Ami biztos, az az, hogy a mentés átvihető lesz az új platformra is.

   1
   • Én alapból a kedvenc játékaimból a fullos verziókat veszem meg digitben! Remélem,hogy ebből nem csinálnak rendszert,hogy a már 1x nem olcsón megvásárolt játékot, ha ps5-ön szeretném jobb minőségben tolni,akkor fizetni kell még 1x ezért🙄 Azért elég sok ps4 játékot szeretnék kipróbálni az új gépen, de fizetni biztos nem fogok ezért!