Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NiOh – brutális játékmenet az exkluzívról

A 2017-es Taipei Game Show során a Koei Tecmo újabb betekintést engedett hamarosan megjelenő PS4 exkluzív játékába. A [b]NiOh[/b] rendezője, Fumihiko Yasuda mutat be 12 perc játékmenetet a Futamata pályából, valamint egy Kijo főgonoszt.Ezen felül a kiadó egy új előzetesben a játék sztorijára fókuszál, kiemelve a szekigaharai csatát. A videó címe „A két szamuráj aki a világért harcolt”, amely Ishida Mitsunarira és Tokugawa Ieyasura utal. Az 1600-ban vívott küzdelem a kor meghatározó összecsapása, amely a háborúzások végét jelentette és a Tokugawa sógunátus kiépítését. Az említett történelmi karakterek és a csata mind megjelennek a játékban, azonban a történéseket emberfeletti lények és erők is befolyásolják, így Williamnek a [i]youkai[/i]okkal is meg kell küzdenie hagyományos ellenfelei mellett.A [i]NiOh[/i] február 8-án érkezik, kizárólag PS4-re.[youtube]JVW2K34T6s4[/youtube][youtube]YcSLMPQDgnQ[/youtube][youtube]h2VBdtlC3oA[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát én még jobban várom mint eddig. Megcsináltam mindent amit lehet. Tetszik az új fegyver, a tárgyak és a ruhák is. Számomra nagyon jó kis időtöltés lesz a Nioh.

 2. Amennyire vartam most annyira megutaltam, ez a sok hiba csalas………betaban nem voltak ilyenek. Ez is mar csuszik evek ota es van pofajuk meg szizon passzt adni a jatekhoz, szegyen.

  • Egyetértek, én is nagyon gondolkozóba estem az elörendelésemet illetöen:(

   • gondolkodóba:)

    • Kinyomtam mar minden nehezsegen, a hitbox-al van bajom.

     • Kicsit bővebben? Azért kérdezem, mert bár nem sokat nyomtam vele (kb. 2 órát), de én is azt érzem, hogy valami nem stimmel. Nem tudom, pontosan mi, de anno a Ninja Gaiden-nél azt éreztem, hogy tökéletes kontroll alatt van a karakterem, és ha bekapok egy ütést, akkor az azért van mert hibáztam. Itt meg… időnként a fasz se tudja mikor miért történik, de lehet, hogy csak kevés volt a 2 óra.

     • Elsosorban a hitbox, a masik meg, h a stamina (ki) tulsagosan fogy, csinalok egy nagyobb kombot akkor mar gurulasra nem marad, es ha tamad az ellen akkor nem erdemes vedekezni mert megtori a vedelmet es all a karakter mint egy…..utana meg leszur. Tul gyors a jatek ahhoz, h ilyen keves stamina legyen, ertem en, h tobbet kell rarakni, csak igy meg kilog a sorbol. Minden szint kb 8-9 van kiveve a varazslatok, a szivre meg raktam vagy 14-et mert keves, megtori a jatekot a keves stamina. Csak ne igy nehezitsek mar, meg a boss ugrik es kozeleben sem vagyok es kilapit, agyamra ment mar. Lenyegeben 27 szinten megcsinaltam minden palyat a nehezet is, de van olyan ellen ami tul sokat sebez a masikhoz kepest. Beta jobb volt sztem. Ez a stamina dolog arra van kielezve, h ne esz nelkul csapkodjunk, ds lassabb jatek es ott jo is volt mert ott tudtam, h kettot utok gurulas, itt meg vagom az ellent es nezem, h mi a fasz mar elfogyott, meg van ugye a 3 helyzetallas is, mindegyik mashogy zabalja, ilyen gyors jatekot ennyi staminahoz kotni nem a legjobb dolog. Meg elfogy az ellen staminaja azt vigan ut meg gurul, mondom mi a faszom ez, ne basszal mar fol. Jo mert lementettem videokat, es van mikor beneztem, de bizony van mikor csal. Ennek ellenere varom es megveszem, mar reg kiabaltam. 😀

  • Hol a probléma?