Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nioh 2 – zárt alfa-teszt trailer és videó

Igen sok Soulsborne rajongó szíve dobbant meg, amikor az E3 2018 keretein belül bejelentették a Koei Tecmo [B]Nioh 2[/B] című akció-RPG-jét, még ha ez csak egy nyúlfarknyi trailerrel is támogatta meg a kiadó.Most azonban friss mozgóképek kerültek nyilvánosságra, köszönhetően a fejlesztő Team Ninja által beröffentett zárt-alfa tesztnek, mely meghívásos alapon fut 2 hétig.[YOUTUBE]QmzW0IYhXlk[/YOUTUBE][YOUTUBE]92FIEYcJC9s[/YOUTUBE]Én személy szerint ezt a játékot jelenleg egy sima Nioh 1.5 skinnek látom, de talán ez is elég…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kihagyós, nem a rókabőr miatt, öreg vagyok bohócnak.

 2. Aki kap kódot meséljen!

 3. Majdnem annyira várom, mint a The last of us 2őt. Mèg 1 The lords of the fallen 2 ès The surge 2 ès a ps 5ig nem igazán kellene semmi. Bár utóbbi fèl èvben ha 20 órát toltam, sokat mondok….

 4. Percenként nézem a 6 account-om email-jét, hátha megdobnak egy kód-dal, de eddig semmi.

 5. Sokat nem változtattak rajta, ez tény. Ettől függetlenül nálam instant vétel lesz, az első rész nálam a top 10-ben van ebből a generációból.

 6. Csajszi szamuráj, ezzel megduplázzák az eladást.Ez kell a népnek.

 7. Az első rész szorosan a Bloodborne mögött helyezkedik el a képzeletbeli Soulsborne listám élén.Részemről jöhet a Nioh minden mennyiségben. Új pályák, ellenfelek, tárgyak, fegyverek, képességek stb.Ja és saját karakter létrehozása. No more Billy. Hol lehet fizetni?

 8. “Ezt hívják súlyos alkotói válságnak.90 százalékos újrafelhasználással készült “”új rész””.”

  • Aha, és mindezt mondod egy alig több mint 1 perces videó alapján. Mesélj még…

   • Köhhh, van ott egy másfél órás videó is… 😀

   • Új dlc-nek látom a dolgot.Legalább újrarajzolták volna az animációkat vagy valami ami egy kicsit megkülönbözteti az első résztől.A teljes játék biztos tartalmaz valami újdonságot de nem úgy tünik hogy az sok lesz.

    • Felesleges előre negatívkodni szerintem. Attól még, hogy nem nyúltak bele drasztikusan az amúgy közel tökéletes játékmenetbe, bizony lehet ez még egy jó mulatság! Abban biztos lehetsz, hogy a legtöbb rajongó nem várt óriási változásokat! 🙂

     • Teljes mértékben egyetértek. Kár lenne ezt megreformálni. Egyik legnagyobb játékos élményt nyújtotta számomra ez a játék. Ha nem lennék rest a gyüjtögetéshez, az első része már platina lenne. Fránya 12 kodama hiányzik már csak…

     • Nem mondtam azt hogy rossz csak folytatásnak vérszegénynek tűnik nagyon.Copy paste látványosan kiütközik rajta.Én csak egy nioh 1 dlc-ét látok benne.

     • Meglátjuk! Rengeteg olyan játék van ahol a folytatás nem tér el nagyban az elődtől, de mégis érezhető a fejlődés. GoW 1,2,3, Ds1, 2,3, Bioshock 1,2 Infinite, Ac 1,2,3…stb.

     • Bástya, szeretlek tisztellek, de ne beszélj már ekkora zöldségeket, hogy a BioShock után az Infinite copy-paste volt.Hát ez a Nioh 2 kajak ugyanaz, mint az első, csak új bossok vannak benne. Mintha 20 pályával hosszabb lenne az eredeti.

     • Jó legyen, ott egy picit túloztam. 🙂 Csak érzékeltetni akartam, hogy nem minden folytatás hoz drasztikus változásokat. Az Infinite végül is pont azt hozott. 😀 És itt még nagyon reggel van, nem jutott eszembe hirtelen más példa…

     • Félre ne érts, ha nektek Nioh rajongóknak ez ennyire bejön, akkor jó az irány. Egyszerűen csak tény, hogy meg nem tudnám mondani, az első vagy a második részt látom.

     • Nekem eddig bejön, bár keveset néztem belőle. Ami érdekes kérdés lenne szerintem, hogy mégis mit várunk egy folytatástól? Én ha szerettem az első részt, ami a Nioh esetében megvolt, akkor csak egy picit szebbet és picit jobbat várok. Simán lehet, hogy pont ezt fogom itt kapni. Finomhangolt harcrendszer, egy-két új fegyver, jó sztori és kifogástalan atmoszféra. 🙂

 9. F**k Yeah ! 😀 Addigra a Sekiro-val is végzek NG +-ban.