Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ninja Senki DX – 8-bites nosztalgia PS4-re és PS Vita-ra

A Tribute Games fejlesztésében készülő [B]Ninja Senki DX[/B] február 23-án fog megjelenni PS4-re és PS Vita-ra [I]cross-buy[/I] funkcióval. Az eredetileg [I]freeware[/I] cím számos újdonsággal ígér klasszikus, retró platformer mókát a nosztalgia szerelmeseinek.[YOUTUBE]MsaYnKdlq9A[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Odabasz ez a 60fps…

 2. Ez ilyen bakelitlemez dolog. Már mindent értek.

 3. “el tudnám képzelni a cimboráim arc kifejezését, a rengeteg el “”dicsekedett”” PS4 tulajdonság után át jönnek hozzám, és pont egy ilyennel játszanék :D”

 4. Jaj, ne, támadnak a pixelek.ps2true-nak amúgy igaza van, ez a jelen most sajnos egy csomó játéknál.

  • És van egy másik csomó rohadt jól kinéző csili-vili alkotás is. Mi a gond?

   • Csak annyi, hogy régen azért voltak pixelek, mert az volt a csúcs grafika. Ma már ezerszer jobbat is lehet, akkor minek pixelezni?

    • Mert ez egy megjelenítési stílus, ami instant tálalja a retro érzést. Ugyanakkor nem kellenek fejlett és drágább eszközök az előállításához. Meg elmagyarázták ezt már az egyik podcastben a srácok, nem értem miért nem tudjátok felfogni végre. Akiben bármiféle indulatot, vagy negatív érzelmet/gondolatot kelt egy alacsony költségvetésű játékról szóló hír, vagy bármiféle írás, azzal gondok vannak.

     • “engem nem zavarnak és nem is érdekelnek az indie játékok, tőlem mindenki azzal játszik amivel akar :)viszont engem ez ahhoz a jelenséghez emlékeztet amikor egy ismerősöm vett 2 és fél millióért egy bika verdát, majd vett bele egy 200 ft-os kazettás magnót, hogy “”elég ez neki bele”” :Dén simán megértem a fanyalgókat is :)”

     • “Illetve azzal is “”gondok vannak”” akik nem tudják elfogadni más véleményét. Vagy ezt nem tudja “” felfogni végre”” :D”

     • “Itt nem a véleménnyel van gond, mert ha csak azt írtátok volna, hogy szar, fos, retek, gagyi, stb. akkor oké. De már megint kezd egy rinyahullám elindulni egy olyan dologgal kapcsolatban, ami nem is létezik, vagy nem olyan mértékben.Kezdetben volt a “”nincs PS4-re játék”” hiszti, majd a “”nincs PS4-re currentgen cím, csak crossgen””, aztán jött a “”csak remastered játékok vannak”” ökörség. Most meg elindul a “”csak pixeles szarok vannak PS4-re”” picsogás? Mindig lesz valami, amin sírhattok?(költői kérdés volt)Mindig belemegyek ezekbe a kis vitákba, hátha valaki egy normális, ésszerű választ tud adni arra, hogy miért gond az, ha a kínálat színes palettáján a tripla A-s titánok árnyékában léteznek jóval kisebb költségvetésű, látványban jócskán elmaradó, pár száz MB-os kis programocskák? Muszáj megvenni, letölteni és végigjátszani őket? A Jóska sérvet kap a raktárban, amikor dobozokban pakolja őket? Gyerekkorotokban megerőszakolt egy kamunintendo-s sárga kazetta? (by DK)Nem értem a dolgot, de igazából már nem is nagyon érdekel. :)”

     • “Pont ez a lényeg, hogy manapság nem kellenek drága dolgok a nem-pixeles játékokhoz sem. Nézd meg mondjuk ezt: http://playstationcommunity.hu/note/14200 Ez is indie, de szép grafikája van. Játsszál nyugodtan pixel grafikás játékkal, én nem sajnálom tőled, csak viszont ne várd el, hogy minden “”új”” pixel grafikás játék előtt hasra essek.”

     • Igen, csak amit linkelsz azt a NIS egyik fejlesztőcsapata csinálja, használhatták az anyacég technológiáit, már van tapasztalatuk ilyenekkel fejlesztőként (lásd még firefly diary https://www.youtube.com/watch?v=1aTPsEVvUjc ) míg egy ilyen 8bites indie (független) játék úgy készül hogy szinte Vér István nekiáll játékot csinálni (vagy pár ember aki aznap végzett az egyetemen összeáll de az se sokkal jobb)Ha 2D platformer, akkor nekem is inkább mighty no. 9, new super mario brosh, rayman legends/origins, vagy legalább firefly diary szint kell.

     • Szerintem sokaknak az a baja ezzel, hogy ps plusba várnának valami komolyabb címet, aztán ilyeneket kapnak.

 5. Sajnos ez nem nosztalgia. Ez a jelen valósága. Akárhogy akarják is eladni.

  • Miért is nem? Már csak maga a videó felidézte bennem a NES-SNES korszakot.

   • Ez így van. Ezért megyek és előveszem a szekrényből az SNESt és játszom rajta. Mondjuk pont azért van a szekrény mélyén mert eljárt felette az idő. 🙂