Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Ninja Gaiden Sigma 2 – launch trailer

Egészen filmszerű és kifejezetten látványos videót szállított le a [B] Tecmo[/B] a rövidesen megjelenő nindzsás hack’n’slash játékából, a kizárólag Playstation 3-ra érkező [B]Ninja Gaiden Sigma 2[/B]-ből. Az Xbox 360 exkluzívként induló, majd később a Sony konzoljára is bejelentett, tartalmilag erősen feltuningolt változatot [B]október 2[/B]-től vehetitek birtokba.[GT]55845[/GT][B]*UPDATE*[/B]Úgy tudjuk, szeptember 17-én NGS2 demo érkezik a japán PSN-re. Ha segítség kell egy japcsi reghez, kérdezősködj [A http://playstationcommunity.hu/forum/1]Playstation 3 topikunkban[/A].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem rossz csak ………

 2. Sigma első része szvsz baromi jó gém volt, HC cucc. Sajnos nem is tudtam végigvinni, viszont elég sokáig elmentem benne. A NG2-t meg 360-on toltam, de az már nem jött be annyira. Mondjuk a Sigma 2-ben eleve csomó minden javítva lesz az eredetihez képest meg új játszható karakterek is helyet kaptak. Aki hentelős gémre vágyik jól fog járni sztem. Ha választanom kellene egy NG és egy DMC közt mérlegelés nélkül az előbbire tenném a voksom.

 3. Érdekes… felfigyeltem rá, de csak akkor szerzem be ha az No.1 címek már megvannak.

 4. Kell,kell,kell!Szabadság szobor ellen!!!! 😀

 5. Sírok. Ez köll nekem.

 6. Nem lesznek levágott repülő végtagok ? ÁÁáááhhh Minden esetre kíváncsi vagyok arra a részre ,mikor özönlenek a vérfarkasok az arénában ,mi pedig kaszáljuk őket. 😀 Főleg,hogy a trailerekben eddig nem nagyon láttam a kaszát ,mint fegyvert… gyanús. :p

 7. Ezeket a csajszikat én már láttam valahol. Tisztára kojima rumble roses madárkái

 8. Egyébként igaz, hogy a sixaxis rángatásával lehet majd lóbálni a csaj karakterek csöcseit?Ezt írják a neten….LOL.

 9. “Előre is bocs minden rajongótól és baráttól, aki szereti a Gaident, de….néha olyan benyomásom van, hogy voltak Dreamcast tulajok, akik nagyon utálták a PS2-t és ezért inkább Xboxot vettek, dacból.Xboxra meg a Ninja Gaiden volt az “”egyetlen”” 3rd person akciójáték, ezért agyondicsőítették és most is ők szeretik a legjobban. Meg azok a Sony fanboyok, akik most a Boxosak orra alá dörgölhetik, hogy a Sigma 2 PS3-ra jött.A játék egyszerűen értelmetlen, egyhangú, műgumi, nézhetetlen és normálisan játszhatatlan.Mellesleg most még ki is herélték belőle a csonkolást…Nálam bukta.Nyilván van pár veidogamer-istenség, akiknek Ninja Gaidentől kezdődik a kihívás egy játékban, kérem, hogy ők ne alacsonyodjanak le a szintemre és ne válaszoljanak. XD”

  • *boxosok.Melléütöttem, mint a Sigma1-ben, amikor nem láttam semmit a harcból.

  • Hát most jól elvetted a kedvem tőle. Nem vagyok egy NG fantaista, de azért találkoztam már a játékkal és ezt is tervezem beszerezni, mert nekem azért nem tűnik ennyire szarnak. No persze én sem a fucking-hardcore-Ninja-god modban fogom lejátszani, hanem valami nobb fokozaton.:D:D

   • *noob

   • Sajnos megvan a kettőssége.Gyönyörű a fegyveranimáció, meg millió technika van benne, de képtelen vagyok használni őket.Mintha arra lennék kényszerítve, hogy védekezzek és onnan néha kitámadjak.Sztori ugye nincs benne nagyon.A Sigmánál sem tudtam, hogy akkor most mi van, mit miért is kellene csinálnom, csak megyek bosszút állni….:/Ninja Dog módban meg nem játszom, mert nem. :DVan még ezer játék amúgy is.

    • Szerintem ez hozzáállás kérdése. Nekem is a monoton végig védekezek aztán a megfelelő pillanatban kitámadok harcmodor miatt tetszik kevésbé a Ninja Gaiden. Meg türelmetlen is vagyok hozzá, azt szeretem ha folyamatosan dodge-olok, cukkolom az ellenfelet és látványosan meg változatosan aprítok. 🙂

  • Csonkolás ugyanúgy van. A vért cserélték le valami nimpoaurás ökörségre. A NG soha nem casual játékosoknak készült. Az ilyen emberek, valószínűleg játékkal töltött első óra után feladják. Csakúgy mint a socomot. :] Vagy megszoksz vagy megszöksz.Története mély és szövevényes. De nyîlván akit nagyon nem fog meg valami annak csak anyi jön le egy MGS-ból is, hogy 2 vén hülye végigkergeti egymást a fél világon hogy eldöntsék melyikük a nagyobb kakas. Az meg nem értem miért baj, ha most kijött PS3-ra másfél évvel később és ténylegesen többet nyújt mindenben mint 360 társa? Mintha boxosok nem kárőrvendtek volna, mikor Tekken, FF13, Ace Combat átvándorolt az ő gépükre. Most fordult a kocka, elég nagyot. Enyi jár. 😀

   • “Akkor a csonkolásnál tévedtem.A sztorit meg elmesélhetnéd, mert az első Sigmában a zombibarlangig mintha semmi sem történt volna.A casual dologról meg annyit, hogy igen, pár óra után feladtam/eladtam.Néztem még a nagy rajongó haveromat játszani, aki többször végignyomta, de nekem nem tűnt úgy sem élvezetesnek, inkább szenvedésnek. A második rész is.Én nem szenvedni ülök le a gép elé.Vannak játékok, amik igénylik a munka befektetést, de azoknál több “”fizetséget”” is szoktam kapni, mint azt, hogy barlang után valami léghajón kardozhatom tovább a népet…..Nem baj, hogy megjelenik, de én ezen nem tudok kárörvendeni.”

   • Én casual vagyok,de azért bevállalom:D:D

 10. Nekem a Sigma nem jött be. Nagyon egyhangú volt… A többit nem próbáltam ennek meg lehet adok egy próbát, de előbb befejezem az 1-et. Nálam a DMC kenterbe verte még ha nem is volt olyan nehéz akkor is. A szereplők, történet stb sztem érdekesebb volt.

 11. must have

 12. Fincsi kis játék lesz ez. Only on PS3! XD

 13. Kötelező vétel!

 14. jól látom hogy mégis lesz vér ? 🙂

 15. Elfér a polcon.:D

 16. Az Only On Playstation logó picit pofátlan húzás… =D

  • “Ha úgy nézz ük nem, mert ez a kiadás tényleg csak ps3-ra jön. Egyébként nagy poén, hogy be megy az ember a boltba és meglátja az NG2-őt 360-ra: “”Only on xbox”” …..továbbmegy és: “”Only on playstation”” :D:D”

 17. Hát ez kicseszett jó. Asszem megint mehet az anyázás játék közben 😀

 18. Szeretnek legalabb egyszer tuljutni egy resz egy-harmadan,de olyan nehez es egyhangu,hogy sosem tudom ravenni magam.

 19. Fúj indítsunk petíciót mert mi sokkal jobb verzát kaptunk a gémből mint az x-esek :-DHack and slash a javából, vajon megközelíti majd a Devil-t? Nehézségben bisztosan 😀

 20. God of War II: Titan.Devil May Cry: Sparda.

 21. Szépen kipofozták,jó game ez

 22. jó lesz

 23. Micsoda egy b.ziság ez! Az öreg Muramasa (asszem így hívják) kiveri Ryu pöcsét a video 3/4-énél dícséretképpen.Ez egy gay játék, rá nem teszem a kezem!

 24. hát igen kéne az első rész de ez is

 25. Jó kis video

 26. Ez a trailer igen jóra sikeredett. De még az első részt sem vittem ki… De igyekszem.

 27. Meg kellene venni az első résszel együtt. 🙂 Hack n’ slash a javából…

 28. király lesz 🙂