Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ninja Gaiden: Master Collection – visszatér a trilógia

Nyáron szabdalhatsz.

A Koei Tecmo és a Team Ninja hivatalosan leleplezte a régóta rebesgetett Ninja Gaiden: Master Collectiont, amely a Ninja Gaiden Sigma, a Ninja Gaiden Sigma 2 és a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge feljavított változatait foglalja magába, minden korábbi letölthető tartalommal együtt. A megjelenés alkalmából a Nioh 2-vel is lesz egy együttműködés: elérhető lesz benne a “Dragon Ninja” külső, amellyel a Ninja Gaiden játékok főhősévé, Ryu Hayabusává lehet átalakulni – ez mától érhető el ingyen.

Ninja Gaiden Sigma az eredeti, 2004-es Ninja Gaiden tartalommal és grafikai újításokkal dúsított változata, amelyben Ryu Hayabusa nindzsa elindul visszaszerezni egy ellopott kardot és megbosszolni klánja lemészárlását. A pörgős, látványos, brutális játékot a Tecmo 1990-es években futó Ninja Gaiden szériája ihlette, és a Dead or Alive bunyós franchise-zal létezik egy kontinuitásban. A kaland óriási kritikai és eladási siker lett, így lett két folytatása is: 2008-ban a Ninja Gaiden II és 2012-ben a Ninja Gaiden 3. Előbbi átalakított változata a Ninja Gaiden Sigma 2, amelyhez nem csak hozzáadtak, de vágtak is belőle, ahogy a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge esetében is. Mindent egybevetve tehát a ezek a “bővített” változatok egyfajta alternatív értelmezései a szériának.

A csomag június 10-étől kapható PlayStation 4-re.

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Anno a második rész szerintem jobb volt X360-on, a Sigma 2 szó szerint vérszegény volt. Az első rész Sigma kiadása nem volt rossz, el lehetett lenni vele. Mondjuk nem vagyok NG fan, mindig is a DMC sorozat volt az, ami jobban feküdt nekem, de mivel szeretem a stílust és a NG3 kimaradt, valszeg behúzom ezt a kollekciót.

  2. Remélem jól sikerül, mert akkor erre befizetem magam! 🙂

  3. Ha most jellene meg is késő lenne
    Aztán jöhet a 4. rész is mostmá

  4. Online nélkül. Akkor változásra is számíthatunk talán, remélem nem a Vitas NGS2-t kapjuk mert akkor a Team Missions csinálhatatlan lesz NGS2-ben és NG3RE-ben szintúgy így nem lenne értelme ha belekerülne vagy teljesen meg kellene minden küldetést változtatni úgy, hogy soloban is csinálható legyen.