Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NieR Replicant ver.1.22474487139… – nemzetközi tesztpontszámok

Magas, mert megérdemli.

A PlayStation.Community szerkesztőségébe sajnos még nem, a nyugati médiához ugyanakkor időben megérkeztek a Square Enix kiadású NieR Replicant ver.1.22474487139… kaland-akció-RPG tesztpéldányai, melyek alapján a következő biztató eredmények születtek:

A NieR Replicant ver.1.22 nem remake verziója a 2010-es kult-klasszikus eredetinek, hanem remastere, de a tesztek alapján abból a legjobb fajta. A felújított változat a vizuális tuning mellett technikai ráncfelvarrást is kapott, sokkal szebben fut, remekül kezelhető. Ezt a játékot már csak a jégszőke Kainé miatt is érdemes megvásárolni, aki a videojáték történelem egyik legeredetibb figurája.

Ha megjött hozzá a kedved, a Platinum üzleteiben már megvásárolhatod a játékot.

7 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Ez a változat a japán kiadás alapján készül, tehát nem az apa lesz a főhős, hanem a testvér. Emellett tettek bele egy teljesen új sztoriküldetést is egy vadiúj helyszínen. Annak is kínál újdonságot, aki végigvitte az eredetit.

  1
  • Ez mind igaz, viszont aki az eredetit végigvitte, annak azért nehéz a minimál extráért ezt az árcédulát úgy ideologizálni, hogy első napos vétel legyen. Plusz a kiadó se tett semmit azért, hogy nagyon ösztönözze az előrendelést, legalább egy jelzésértékű matricacsomagot betehettek volna, nem hiszem, hogy földhözvágta volna a Square Enixet valami olcsó merch.
   A játék ettől függetlenül nem kötelező, de nem most.

   • Pontosan, plusz néztem az eredetit meg a mostani feldolgozást, és esküszöm sok helyen az eredeti jobban tetszik, valahogy sokkal hangulatosabb, ha lehet ilyet mondani a grafikára😅

 2. Automata mellé bekerül majd a polcra, de majd eljön az ideje. Ahogy látom valamiért ez mindenkit érdekel, de senkit sem első nap…

 3. Az Automata sztem az egyik legkiemelkedőbb játéka volt generációjának, de ezt teljes áron nem mertem megvenni. Viszont beszereztem az eredetit X360-ra! 🙂 Később, olcsóbban a felújítás is jönni fog azért.

 4. Imádtam és imádom, de még mindig azt mondom, hogy tejes áron sok, szerintem…plusz most rendeltem elő a Returnal/ResiVillage párost, most erre már nem futja😅

  1
 5. Nem rossz.