Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NieR Replicant – néhány friss kép

A Square Enix már 2009-ben bejelentette, hogy következő nagy dobás(nak szánt) játéka, a Playstation 3 exkluzív [B]NieR Replicant[/B] egy külső nézetes, hack’n slash elemekkel átszőtt kalandjáték lesz. (Csak, hogy a dolog még bonyolultabb legyen, a Square egyszerre két NieR játékot is készít – a másik, a NieR Gestalt X360 exkluzív cucc. A két game főhőse itt is, ott is Nier, azonban a PS3-as verzában egy japánosabb, MGS Raiden-klón fiatal Nier, a 360-asban pedig egy izomosabb, öregebb Nier szerepel majd.)A Square által kiadott NieR screenshot csomagok olyanok, mint egy nagy rejtvény: szegény hírszerkesztőnek rendesen kell bogarásznia, mire rájön, melyik kép milyen változathoz tartozik. Szerintem ezek a galériában látható shotok a Playstation 3-as kódból származnak. (Hogy őszinte legyek, néztem az X-es képeket is, és tök detto ugyanilyenek a helyszínek, csak máshogy néz ki a főszereplő karakter. Lehet a Square végül elsüti ugyanazt a programot más figurákkal?)Egy biztos: a NieR nem lesz tipikus, átlagos game, ez már a karakterek elvont dizájnjából is jól látszik. Valószínűleg kalandból sem lesz hiány, valamint azt is nyilvánosságra hozták, hogy lehetőség lesz a világot járva horgászni, plusz Nier háza(?) környékén növényeket ültetni és nevelni.Korábbi NieR infókat [A http://playstationcommunity.hu/note/2117]itt is találsz[/A]. Azt mondják, van a programban egy – egyébként dögös-csöcsös – nőci, aki tulképp [I]hermafordítva[/I]. Szóval egyben pasi is. Persze lehet, hogy valaki csak csúnyán félrefordított egy japán sajtóközleményt…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mozgásban 1000szer jobban fest.

 2. Várom már!

 3. “””Olvastam olyat, hogy abban a csaj testben valami csávó(?) lelke van, és azért jöttek ki ilyen furán a dolgok””Úris…:)”

 4. Hogy ezek a japánok mivel képesek tolni…

 5. Olvastam olyat, hogy abban a csaj testben valami csávó(?) lelke van, és azért jöttek ki ilyen furán a dolgok, de végülis tökmindegy.Nagyon tetszik a stílusa (attól függetlenül, hogy nem egy grafikai bajnok), plusz kicsit nyomasztó is ez a világ a trailerben. Nálam helye van. 😀

 6. NieR Replicant only japán ps3, nálunk(usa/eu) a NieR Gestalt lesz. Vagyis nem igazán mondható 360 exkluzívnak .

 7. Bírom a japán hülyeségeket, de ez még nekem is sok. 🙂

 8. “Csak kár hogy se Amerika se Európa nemfog kapni ebből a verzióból.A két főhős és történetben eltérő ps3 és x360 verzió csak Japánban lesz elérhető.Amerika, és Európa NIER néven fog kijönni, és a x360-as verziós “”öregpapás”” főhősös Gestalt fogja megkapni, ps3 esetén az x360 verzió portolása lesz. Jah és emellett a hírhedt hermafrodita szereplő (képeken az ősz hajú leányzó) csak Japánban kap nagyobb reflektort, a nyugati verziókban átírják az ő szerepét és nőiesebb vonást is fog kapni, azaz nem lesz “”töke a menyasszonynak””, hanem marad nőstény nemű.”

  • Na akkor jó. Az a verza amúgy is jobban bejött, így van még remény.

  • “Te itt “”game-híreket”” írogatsz egy főoldali hírhez? Ráadásul olyat, ami még nem jelent meg itt a PSC-n? Sőt, az eredeti hírrel épp ellentéteset?Nagyon bátor ember vagy! Nem félsz a BAN-tól?? :)”

   • “Momentán nem, de nem egy hazai és külföldi oldalon olvastam a tényről, hogy az eredetileg Ps3-as verzióból bizony mi nem fogunk kapni, hanem a 360-as verzió portolását.Tessék utána nézni, plusz ott a link amit adtam később, ott minden levan írva. Tisztelem én az oldal szerkesztőit, no de ha valami félreinformált dolgot olvasok, inkább hozzászólásban írom lesz hogy “”….ez szép és jó de nem egészen úgy van”” , és lásd martin-ék sem Sg.hu szintű moderátorok, hogyha kijavítják őket már hsz törlés, bannolás, IP blokkolás és hasonló csuda jó dolgokat művelnek.”

 9. Ez Square játék?O_o

 10. Eddig tetszett. Most már nem.

 11. Nem egy megszokott világba kalauzol el minket a Square annyi szent. Kíváncsian várom mi sül ki belőle. Külsőben lenne még mit csiszolni rajta. Olyan mint ha ez is az Unreal Engine-el készült volna, mint anno a The Last Remnant.

 12. Nem kell ebbe hermafrodita, tele van már így is homárokkal. 😀

 13. Ez a kép, ahogy a vaddisznón lovagol a csávó olyan, mint egy megbuzult Final Devil XIII May Cry Fantasy. Lehet megcsinál a Square egy ilyen elborult japán GTA-t? Mondjuk én vevő lennék rá.

 14. Egyelőre olyan semmilyennek tűnik, bár lehet hogy ez még (számomra) változik.

 15. Undorító f*s ahogy kinéz. KELL!

 16. es az igaz,hogy az egesz nyugati vilag csak a gestalltot kapja meg Nier neven?Vagy az is felreforditas?

  • Én is így tudom!Azt hallottam, hogy a Nier Replicant csak PS3-ra és csak Japánban jön ki! X-re valamint a világ többi részén PS3-ra a Gestalt fog kijönni!Martin erről mit tudsz?

   • Mégpedig pont azért, mert a nyugati kultúra fogékonyabb a Gestalt féle karakterekre és alapvetően olyan rengeteg különbség nem lesz a két verzió között a karaktereken kívül.Magyarán a Replicant direkt a Japán piacra, a japán ízlésnek akar csak megfelelni.

 17. Hermafordítva, nem tudom szándékos vagy véletlen elírás de jót nevettem rajta.

 18. Bejönnek a képek, igéretes game.