Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Nico Rosberg dilemmája

Mint azt már [A http://playstationcommunity.hu/note/1370]korábban[/A] is írtuk, Nicora szeretnének lecsapni többen is, kiváltképp a McLaren Mercedes. Rosbergnek idén lejár a szerződése a Williamsnél és döntenie kellene, hogy hol folytassa. Jelentkezőből nincs hiány. A probléma inkább az, hogy aki korábban bejelentkezett érte (McLaren) az most a mezőny végén kullog, akitől pedig már rég szabadulni akar (Williams) most sokkal jobb pozícióban van.”Jelen pillanatban borzasztó nehéz a választás” – ismerte el Rosberg. – “Kiválóan teljesítünk az idén, és nagyon kényelmesen érzem magam az istállóban. Jó dolog e csapat tagjának lenni, és ők is megérdemlik a sikert.” “Azután, hogy az előző években mindig hátrafelé csúsztunk, jó látni, hogy ezúttal olyan csapatokat előzünk meg a fejlesztésekben, mint a Ferrari. Ez kellemes érzés, különösen a költségvetésünk függvényében” – ismerte el. – “Az előző néhány futamon mindenki másnál többet léptünk előre, leszámítva talán a Red Bullt, akik ugyancsak rengeteget fejlődtek.” Azonban azt leszögezte, hogy a Williams még a közelében sincs annak, hogy a legjobb csapat legyen.”De úgy érzem, képesek vagyunk rá, hogy a harmadik legjobb csapattá váljunk az idén. Jelenleg nagyon közel járunk ahhoz, hogy megverjük a Toyotát. Törökországban már majdnem sikerült, pedig az azelőtt volt, hogy bevetettük volna a frissítőcsomagunkat, ők viszont már bevetették az övéket, szóval úgy érzem, immár egyértelműen gyorsabbak vagyunk náluk, különösen az olyan pályákon, mint Silverstone.” Rosberg idén 15,5 pontot szerzett a Williamssel, amivel a 7. helyen áll a világbajnoki tabellán, mindössze fél ponttal lemaradva Felipe Massától.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. hát ha elmegy a Mclaren-hez akk rosszul jár mert azok szarok

  2. hogy lehet fél pontot szerezni?

  3. Ha az Ő helyében lennék, nem mennék a McLarenhez. Egyrészt a McLaren név mostanában nem csillog olyan fényesen mint a festése (és most nem a gyorsaságra gondolok), másrészt Hami mellett nem fogják engedni érvényesülni. Valszeg a barátság is az első egy-két összecsapásig tartana, és személy szerint inkább lennék egy kisebb, családiasabb csapatnál első számú versenyző, mint egy nagynál vízhordó.

  4. Ha az ő helyében lennék,én mennék a McLarenhez.Nem hiszem,hogy az ezüstnyilak jövőre is a vert mezőnyben lesznek.Az már egy más kérdés,a régi cimborával,Hamiltonnal mennyire jönnének ki,ha Nico hozná az eredményeket.