Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ni no Kuni: The Another World – új JRPG PS3-ra

A Famitsu magazin hasábjain tűnt fel a bejelentés: a kiváló szerepjátékairól ismert japán Level-5 stúdió JRPG programot hegeszt Playstation 3-ra, melynek címe [B]Ni no Kuni: The Another World[/B]. A game eredetileg egy 2008-as Nintendo DS cím, ebből készül az átirat.A mesésen gyönyörű látványvilággal megtoldott PS3-as verza grafikája cel-shaded stílusban készült, és a Studio Ghibli grafikusainak keze nyomát viseli magán. A Ghibli név a magyar közönségnek a stúdió közkedvelt, hazánkban is forgalomba került anime filmjei után lehet ismerős.A történet főszereplője egy kisfiú – Olivér – és egy mágikus könyv, valamint sok-sok (300+) olyan kitalált karakter, akik a gyermek partnerei, és az ő képzeletének szülöttei. A figurák tetszés szerint válogathatók össze Olivér mellé a csapatba, hogy együtt harcoljanak.Bővebb infók állítólag jövő héten érkezhetnek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Studio Ghibli + Level-5 = DAY 1Imádom a Miyazaki filmeket, s ezzel egy álom fog valóra válni. :)Ez nem lehet elrontani…

 2. Ezt a játékot is figyelnem nem kell 🙂 Tegnap néztem meg a vadon hercegnőjét, nagyon bejött és ahogyan látom sokat merít belőle a játék 🙂

  • hát elnézve a sztorit így nagy vonalakban vázolva, pont a mononokéból nem merít semmit.jójó, értem én, hogy az a friss élmény 🙂

   • Inkább a főszereplő újdonsült ruhája hasonlít a Monoke szereplő srác öltözékére, plusz egy-két szörny . (de ezek mellékesem) Engem inkább a harcrendszerre izgat, mert ez a pokemonos csata nem igazán jön be . Meg is néztem, hogy a ds részben a csatában mindenki harcol .

    • a ruha valóban viccesen ugyanaz a színvilág

     • Tales From Earthsea, Chihiro szellemországban, nekem ezek jutnak róla eszembe. Ghibli hangulat átjárja az egész game-et. Az összehasonlító trailerbe mutatnak olyan részeket, amiket már játék motorral csináltak, meg rajzfilm helyett. Azért remélem marad még benne pár anime betét. De nagyon frankó, van benne világtérkép!:)

 3. Beszerezzük, ez már tuti.

 4. PS3 képek a blogban.

 5. “Na, most mutatják a PS3-as trailer-t!A játékmenet maradt olyan, mint DS-en, de a grafika áll-leejtős!! “”A csatáktól elakad az ember lélegzete!”” – írja a blogger.A PS3-as változatnak más az alcíme. 2011-ben érkezik! Valami saját Magic Master book lesz hozzá (ingame?)””Level 5 will try to make the two versions different games in the same world so players can enjoy both.””, azaz a két verzió külön élményként élhető meg, ugyanabban a világban (megj.: lehet az eltérő célközönség miatt?!)”

  • Ahogyan nézem a csaták a ps3 verzában egy pokemonos aréna harcra hasonlít . Gondolom ez lesz a különbség a ds és a ps3 között )

 6. Öm, lehet ez valami DS-es cucc mégis, és ahhoz vonatkozik a dátum is, nem tiszta mi folyik ott, elnézést.

 7. Trailer megvolt, itt a megjelenés:December 9, 2010! Priced ¥6,800.

 8. 30 perces lesz, élőben demózzák majd a színpadon a Ninokuni-t!

 9. Valami Level 5 sajtótájékoztató megy éppenhttp://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=399268Liveblog!!http://www.andriasang.com/e/blog/2010/06/24/ni_no_kuni_live_blog/

 10. Legalább tartanád egyenesben az a baszott újságot!

 11. Ez már túl cuki!

 12. Ez nagyon jopofa

 13. Remek!az E3 szinte semmivel nem örvendeztetett meg Engem de majd akkor a Tgs! Rpg-t nekem had jussak csődbe:D

 14. Ezt nem gondoltam volna.

 15. Király lesz . Egyre jobban bejön a MOVE is -remélem ebben a gaméban is használhatjuk , csak ne lenne (majd) olyan drága , főleg hogy , ha 2 -en is tolni akarnánk az 4 db + kieg , nem ? KZ3 , NBA2k11 stb. – csomó király játék fogja támogatni )

 16. F*szom inkabb a Dark Clud 3at csinalnak…

 17. Hihetetlenül ígéretesnek néz ki. Talán még a DS verziónál is jobban érdekel ez a remake.

  • Talán?! :DHogy lehet összehasonlítani egy (oké, kettő) picurka képernyőt meg egy 80-100 centis nagy felbontásút?Meg úgy egyáltalán a DS markolászását egy rendes kontrollerével?Na és akkor a hangminőségről még szó sem volt.

 18. De jól néz ki!

 19. az E3 után csalódott voltam rpg fronton, de ez most nagyon rendben vana cel-shaded stílusnak pedig hatalmas hurrá

 20. Detto rögtön megveszem… már ha lesz angol nyelven!(de DS verzió is csak most készül tudtommal)Nagyon valószínű hozzá a MOVE támogatás.A varázslásokhoz valószínű azt is lehet majd használni.

  • Épp ezen gondolkodtam.Stylus helyett Move.Bundle-t akarok. 🙂

   • Tuti hogy a amit a NDS kijelzőjén rajzolni kellett azt itt majd a levegőben rajzolod… állat lesz.Bundle-be elfogadnám én is… mire ez elkészül és kijön addigra a MOVE is olcsóbb lesz. :DLevel 5 nem kapkodásról híres.Pláne ha a WKC nézzük… mire hozzánk eljött japánba jött a második rész. Szóval ez is évek kérdése.

  • néztem a blogodat is . 🙂 tuti vétel PS3 -ra , havernak meg úgyis meglesz DS -re !! 🙂

 21. Ezt de irigyeltem a DS-től! Örök hála Level 5!

 22. ghibli munkákat imádtam mindig is, szóval érdeklődve várom az infókat a játékkal kapcsolatban 🙂

 23. Na ez az. :DElső napos vétel, DS verzió iránti érdeklődés pedig stornózva (kivéve, ha a két játék tartalmilag eltér, de az nem valószínű).