Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM – csúszik a megjelenés

2018. JANUÁR 19-RE MÓDOSULT A NI NO KUNI II: REVENANT KINGDOMTM MEGJELENÉSE A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette, hogy a Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOMTM megjelenése 2018. január 19-re módosult. A világszerte ismert LEVEL-5 Inc. stúdió elnöke és CEO-ja Akihiro Hino egy videóban jelentette be a változást a rajongóknak, ami az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]cHRO_P2OOaE[/YOUTUBE]’Úgy döntöttünk, hogy több fejlesztési időre van szükségünk ahhoz, hogy elhozzuk a teljes Ni no Kuni II élményt a rajongóknak. Elnézést kérek mindenkitől, aki már alig várta a játék megjelenését. Azonban biztosítok róla mindenkit, hogy továbbra is egy mély és kielégítő egyjátékos élmény megalkotására törekszünk, amit a rajongók garantáltan élvezni fognak.’ mondta Akihiro Hino, a LEVEL-5 Inc. elnöke és CEO-ja. A videó új részleteket tartalmaz továbbá az internetes módról és E3 díjakról. A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom 2018. január 19-én fog megjelenni PlayStation 4 és PC platformokra. További információkért a BANDAI NAMCO Entertainment Europe más termékeiről látogass el a http://www.bandainamcoent.com oldalra, vagy kövesd őket Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU és Twitter https://twitter.com/BandaiNamcoEU felületeiken. Készülj fel a kalandra az alábbi felületeken:Hivatalos honlap: http://www.ninokunigame.eu/Hivatalos Facebook Oldal: https://www.facebook.com/ninokunigame/(sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Inkább legyen kész teljesen, és release-kor adjon teljes és élvezetes játékélményt, minthogy később hónapokon keresztül toldozzák-foldozzák.

  2. Legalább elkerülte a SW Battlefront II-t. Bár nem tudom mekkora az átjárás a két játék rajongói között. Én azért nem bánom, ha meg jobb is lesz a csúszás miatt akkor pláne nem.

  3. Fák juuuuuuuuu

  4. Csodás

  5. E3-on jobb lett volna ezzel a dátummal bejelenteni, nem lenne csalódás.