Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

NFS Undercover premier

Az Electronic Arts jóvoltából ezen a hétvégén már személyesen is kipróbálhattad az új Need for Speed Undercovert. Ehhez nem kellett mást tenned, mint ellátogatni Budapest egyik legújabb bevásárlóközpontjába, az Aréna Plázába. A ceremónia pénteken három órától indult, és a PlayStation.LIVE is tiszteletét tette a nyitóbulin. A rendezvényen nem csak mi voltunk ([a http://playstationlive.hu/u/Chriss]Chriss[/a] és [a http://playstationlive.hu/u/zs0lt1]zs0lt1[/a]) az ismert arcok, – miután körbeugráltak minket a fotósok, – a celebeket is lencsevégre kapták. Ott volt Damnak Jázmin, Gallusz Niki, Ben (a VIVA tévé műsorvezetője), Kovácsovics Fruzsina, Terecskei Rita, Gáspár Laci és a szemünk fénye, az olimpiai bajnok [b]Cseh László[/b] is.Az [i]Aréna Plázában[/i] vasárnap estig tartott a rendezvény. Ha valaki nem ért rá, de szeretett volna ellátogatni erre az eseményre, az se csüggedjen, ugyanis a jövő hétvégén a [i]Westend City[/i] Centerben folytatódik a party.Ennek apropójából az [a http://www.electronicarts.hu]EA[/a] rendelkezésünkre bocsátott 1-2 pólót meg egy játékot, amiből [a http://playstationlive.hu/contest/8]Nyereményjátékot[/a] csináltunk nektek. Ha még nem játszottál, akkor itt az alkalom!A játékról tesztet [a http://playstationlive.hu/u/Kryss777]kryss777[/a] tollából/billentyűiből [a http://playstationlive.hu/note/375]itt[/a] olvashatjátok. Hát reméljük, azért egy patch-csel orvosolni fogják a ricogást…[1488]A játék felismerte zs0lt1-t! Mondtam én, hogy nem 4 pont :-)[1498]A bemutató PS3-on zajlott, alig volt néhány 360, de teszterünket pont a konkurenciánál sikerült lencsevégre kapni.[1499]Azért jó volt.Képek minőségéért bocsi, de bekapcsolás után az apparat bejelentette, hogy ő akkor és ott meg akar halni. Így a képek telefonnal készültek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nocsak, végre PS3makon volt a tesztelés x)

 2. Nem akartam elmenni, és ha olcsobblessz talán beszerzem, mert bejőn, de a Tesztek…………

 3. Jelen voltam és elég szörnyen nézet ki az LCD-ken a játék. Lehet az volt a gond hogy Xbox-on futottak :p

 4. az ott nem Kozma Orsi?:P

 5. magyarul ez egy fos XD Hála égnek én az USA-ból vettem XD

 6. (javíccsátok má’ ki a nevemet lesszives’ 🙂

 7. nem ertem ilyen szarokbol miert csinalnak premiert!

  • Hát ez EA ukáz. Én ilyenkor sajnálom mondjuk a szervezőket, mert ezzel is ugyanannyi munka van mint egy nagyobb címmel. Mondjuk nálunk a HC gamer réteg elég kicsi. A Casual teszkóban veszek játékot típusnak meg mindegy. Ingyeeen játék, kiállítás vegyük meg. Szóval ilyen még kell! Reméljük egyszer kis hazánkra jut majd egy Mirror’s Edge 2 bemutató party is!

   • Üzcsit vettem :DÉn amúgy Mirror’s Edge bemutatót csináltam volna ázsiai csaj Fate imitá-torokkal, ezt pedig fel storera demoként 😀 Lehet kevesebben mentek volna el rá, de a hangulat biztos ott lett volna.

 8. “Én hiszek Krys777-nek: “”Ennek az egyik legfőbb oka: az Undercover folyamatosan darál, szaggat, a framedrop állandó jelenség. Egyes akciókban a különálló képkockákat is teljesen nyugodtan meg lehet számolni””A box változat ennyire nem durva, láttam öcsém gépén :-(“