Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nextgen – na mi lesz akkor a használt játékok sorsa?

Nyakunkon az E3 2013! Először a Microsoft, majd ezt követően a Sony is megtartja aktuális sajtótájékoztatóját, melyen a konzolok várható fogyára mellett a használt játékok kezelése is kiemelten fontos kérdéskör a fogyasztok számára. Hogy melyik gyártó mit lép, akár sorsdöntő is lehet a jövőbeli sikeres szereplés szempontjából.A lehetőségek tárháza több opciót is tartalmaz, de nyugodtan fel lehet készülni a letaglózó verziókra is. Források szerint a Microsoft megoldása az Xbox One esetében “még rosszabb, mint amit eddig pletykáltak”, ami a magyar felhasználókat igen érzékenyen érintheti. A Sony ugyanakkor “nagyon hallgat” az ötleteiről, ami kedvező vagy borzalmasan rossz végeredményt is szülhet.A részletek az E3 2013-on kiderülhetnek. A Microsoft ma késő délután, a Sony holnap hajnalban villant. Reméljük a legjobbakat!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Érdekel a téma .

 2. Ne baszd el Sony!

 3. Reméljük, bizony. Remélem, hogy továbbra is lesz lehetőség használt játékokkal bizniszelni, ellenben csak akkor jut sok ember 1-1 címhez, amikor már a boltok is pofátlanul olcsón adják.

 4. Engem maga a gèp is èrdekelne,jò lenne màr vègre làtni müködés közben.Eleget húztàk màr az agyunkat azzal hogy nem mutattàk mèg meg.Attòl fèlek hogy most is csalòdni fogunk ès megint nem làtunk a konzolbòl semmit.Mert ugye jàtèkokròl hallottunk màr sok mindent de arròl semmit hogy villan-e a ps4.Lehet hogy ugyan olyan csùnya lett mint a one ès nem merik mutogatni? Vèlemènyem szerint a ps3 bemutatàsàt is ott basztàk el hogy a jàtèkokat pc-n futtattàk miközben az MS màr 360-on,ès ezis hozzà jàrulhatott a magas àr mellett a kezdeti kudarchoz. Kedves sony szeretnènk màr vègre làtni azt ami a nappalink èkköve lesz a következö 6-7 èvben.

  • LOL

  • Honnan veszed az értesületlenségeidet?

  • Szerintem már csak órák kérdése és látni fogjuk. Engem is érdekel hogyan néz ki, de megnéznék egy olyan 3D animációt is ami csak az eddig mutatott részleteket jeleníti meg a teljes konzol vázán.

  • Nyilván csak viccből húzzák a Sony fanok idegeit azzal az előzetessel ami a gép részeit mutogatja 1-2 villanóképen, és ha emlékezetem nem csal, pont az E3-ra hivatkozik, hogy ott majd lehet látni a gépet teljes egészében. Sületlenségek ideböfögése helyett egy kicsit nem ártana jobban képben lenned a dolgokkal.U.I.: Szerintem az Xbox One egyáltalán nem csúnya. Mai nappali trendeknek tökéletesen megfelelő formái vannak, és egyáltalán nem bántja az ember szemét ha rá kell néznie. Persze sok gyökér nem képes elvonatkoztatni a VHS lejátszóktól, és ahhoz hasonlítgatják(különösen pár Sony fan), de hát boldogok a lelki nyomorultak, ha már csak erre képesek élvezkedni. Sosem értettem az ellenséges hangnemet a 2(3) konzoltábor között, mert a vásárlónak semmi köze ahhoz, hogy melyik milyen lesz, úgyis az lesz a sikeresebb amelyiket többen veszik. Ha nem kell, nem veszed meg, leülsz a tv-d elé, belegyömöszölöd az éppen aktuális kedvenc játékod lemezét, és élvezkedsz többek között az 5GB DDR5-ös RAM előnyeit fürkészve a képernyőn(csak hogy egy mellveregető különbséget említsek pár hater számára).

  • Azért aludni tudjál. Meg ahogy elnézem nem is érint a ps4.

 5. Aztat nem értem, hogy miért pont az M$ csinálja ezt, amikor neki pénze továbbra is a PC-ből van, a konzol csak olyan szórakozás. Nagy profitja sohase volt belőle. És ebből se lesz igazán.Elszedni még azt a kis pénzmagocskát is a tizenéves gyerekektől, akik a használt megunt játékaikból bicót akarnak venni?Azt gondolják, hogy na ez aztán nagy projekt!?Szégyen.Remélem a Sony azért okosabb.

 6. “Én inkább felkészülök a “”borzalmasan rossz végeredményt””-re, és akkor annál csak jobb lehet.”

 7. Hirai csak nem csinál segget a szájából.

 8. remélem minimális lesz a korlátozás a Sony részéről.

 9. Megvan az esti programom!

 10. lehet belenézek a microsoftos előadásba is, kíváncsi vagyok h mennyibe kerül

 11. Remélem nem fog a SONY semmi marhaságot csinálni…Mondjuk nekem szinte mindegyik játékom újként van megvásárolva, de akkor is.Nem kedvelem ha korlátoznak. Ezért (IS) már rég elvan felejtve az új box…

  • Az jó, hogy a kiadókra bízza a micro$oft használt játékok drm sorsát, de mivel az egész xbox vau rendszer erre a drm-re van kiépítve, így biztos, hogy így vagy úgy de befolyásolni fogja erre őket.