Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nextgen – fej-fej mellett a két rivális konzol

A VGChartz “kalkulátor-magazin” híre szerint fej-fej mellett halad az Egyesült Államokban jelenleg a Sony Plastation 4 és a Microsoft Xbox One az előrendelési számokat tekintve. A VGC a következő adatokat gyűjtötte össze az észak-amerikai kereskedőházaktól az E3 2013 ideje alatt:[B]PS4 előrendelések száma – 75 ezer. X1 előrendelések száma – 45 ezer.PlayStation 4 – Top 10 előrendelt játékok1. Battlefield 42. Watch Dogs3. Killzone: Shadow Fall4. Madden NFL 255. Call of Duty: Ghosts6. Assassin’s Creed IV: Black Flag7. Need for Speed Rivals8. FIFA Soccer 149. Knack10. DriveclubXbox One – Top 10 előrendelt játékok1. Battlefield 42. Dead Rising 33. Ryse: Son of Rome4. Madden NFL 255. Call of Duty: Ghosts6. Watch Dogs7. Forza Motorsport 58. Kinect Sports Rivals9. Assassin’s Creed IV: Black Flag10. Need for Speed Rivals[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. háhááá ps4 és bf4 ott van a szeren,az amcsik tudják mi a jó

 2. 75-45ezer és a millio kimaradt,nem? 😀

 3. Számok….amik vagy igazak,vagy nem….

 4. BF 4 van az előrendelési lista élén?ez nálam meglepő

 5. A 75 meg 45 ezer csak szerintem hangzik nagyon kevésnek? Oké, hogy ez csak USA meg csak az E3 alatti adatok, de én akkor is azt hittem, hogy legalább százezrek, ha nem milliók lesznek az előrendelések.Bár nem értek hozzá, nem tudom a mostani generációnál milyenek voltak az előrendelések, de ezen kicsit meglepődtem.

 6. Pár hónap múlva amikor már lecsitultak a kedélyek kíváncsi lennék az akkori állásra.

 7. Hát nem tudom, egy X1-hez képest 65%-os előnyt nem neveznék fej-fej mellettinek.

  • A számok azt mutatják hogy az E3 ideje alatt mi volt. Oda van írva 🙂 És a hír szerint JELENLEG fej-fej mellett haladnak. Sokan visszapártoltak a boxhoz miután az MS engedett a megkötésekből.

 8. hol az infamous?

 9. Érdemes azért fenntartásokkal kezelni a dolgokat. Pláne, hogy E3 alatti adatok, azóta MS lépett egyet előre, és ha még csökkenti az árat, akkor szerintem amcsiban megint az X viszi a pálmát. Driveclub 10? Az még lehet, lejjebb csúszik, mivel egy jó része jön a Plusal.

 10. A következő generációban biztos megszorongatja majd a Sony a Microsoftot, de be kell látni Amerika az xbox célpiaca. Úgy mint Anglia, de világszinten nézve szerintem a Ps4 lesz a nyerő eladásokat tekintve.

 11. Nálam a fej-fej mellett azt jelenti, hogy közel hasonló szinten. Habár a korábbi 80-20%-hoz képest kiegyenlítettebb az arány, de még mindig 30 ezer az előny, ami 75 ezerhez képest jelentős. Olvastam már hírt arról, hogy egyes Amazon áruházakban átvette a vezetést a One, de azt már elfelejtik közölni, hogy abból csak egy elérhető csomag van, míg a PS4-ből legalább fél tucat játékkal együtt kínált konzol is van a listában külön-külön a sima konzolcsomagon kívül (és persze a listán ezek nem adódnak össze). Tehát a One-ból többet rendeltek elő, mint például csak a WD játékkal csomagolt PS4-ből. Ha így nézzük, akkor a konkrét előrendelési szám ismerete nélkül könnyű téves következtetéseket/álhíreket kreálni. És ez most nem erre a hírre vonatkozik, mert itt szerepelnek adatok is és Amerikához képest nem is rossz a Sony előnye.

 12. ha UK-t is néznek majd …. elirtam kicsit 😀

 13. Maradjanak is fej-fej mellett végig…

  • Igen, ezt én is valószínűnek tartom, és szerintem ez nagyon jó nekünk. Jó lett volna tobzódni a szituban, ahogy a Sony halálra veri az MS-t, de ez így józan ésszel nézve jobb: a Sonynak küzdenie kell…

 14. AC, CoD, Fifa, NFS, Madden NFL? Jézusom, ilyeneket venni PS4-re…