Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Nextep – Sony hardver-dizájn 2020-ból

A különleges dizájnokkal foglalkozó, a téma iránt érdeklődőknek megtekintésre erősen ajánlott [A http://www.yankodesign.com/2010/05/25/in-2020-we-can-wear-sony-computers-on-our-wrist/]Yakno Design[/A] weboldalán foglalkozik a Sony egy – állítólagos – 2020-as debüttel betervezett új hardverével, a karkötőként hordható, hajlítható OLED képernyővel szerelt [B]Nextep Computer[/B] számítógéppel. A futurisztikus masina nem kitalációkra és lázálmokra épül, hanem már tesztelés alatt álló, prototípusként működő találmányokra és vadiúj technológiákra a japán kutatóközpontokból.A Sony a világ lakosságának, pontosabban bizonyos népes rétegeinek egyre növekvő internetéhségét akarja megcélozni, melynél alapvető követelmény kezd lenni az azonnali elérhetőség, a minél kisebb méret és a lehető legjobb technikai minőség.A Nextep a tervek szerint holografikus kivetítőként is funkcionál majd, elrejthető flexibilis billentyűzete van, valamint az online közösségi élet aktív eszköze lehet. A hardvert Hiromi Kiriki tervezte a Sony-nak. Források szinte azonnal egy lehetséges PlayStation Portable kapcsolatról, illetve elképzelhető érintettségről beszélnek. Az ötlet most még fura, de 3 évvel ezelőtt a 3D-s Killzone, vagy a PS3-as mozgásérzékelős kontroller is az volt…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Durva jó, nekem kellene egy ilyen.

 2. És kávét nem tud főzni?Szégyen! 🙂

 3. Nekem bejön,nagyon tetszik!

 4. Az már látszik, hogy nem ti fogjátok előre vinni a dologkat ilyen téren drága Sony! Kevesek vagytok ehhez… Nagyon…Ez most vagy egy nagyon gány marketing fogás, vagy tényleg nem esik le nekik, hogy a jövőben a számítógépeknek eber központúnak kell lenniük.

  • még szerencse, hogy itt vagy nekünk te, a vasember2, aki majd megváltja technológia terén a világot. 😀 vagy lefejeli ha nem jön össze.

  • Ennek a fele sem tréfa!!! Akkor viszont sebtiben értesítsd a sony kutató, fejlesztő tudósait,hogy fatálisan rossz irányban gondolkodnak. Az idő vészesen fogy:O A ps jövője is a tét 🙁

 5. nagyon király…de nem merném felvenni xD

 6. zsír kis kütyü

 7. mintha láttam volna ilyet a kínai piacon…

 8. ezt kb 10 percig lehetne hordani Mo-n …. utána már más hordaná.

 9. egyébként remélem csinálnak balkezeseknek is! 😀

 10. Még egy telefon funkciót kellene belepantintani.

 11. Karácsonyra itt legyen!!!!…me vízbűű fogod kivenni az zoxigéént,aztáá jöhetsz nekem Malvinnal,me az ellen se véd!

 12. Nagyon tetszik.Mekkora buli lenne ilyennel rohangálni az uztcán.Állat.

 13. Érdekes találmány. Mondjuk az ára biztos nem lesz elérhető hétköznapi emberek számára, legalább is megjelenésekor tuti nem. Valóban elég futurisztikusnak tűnik.

 14. wow

 15. Hú ez nagyon futurisztikus….

 16. Varázslat. 5 perc a Blahán. Volt. Nincs.

  • azért gondoljatok arra is, hogy aki ilyen kütyüket tud venni, az nem a blahán a csövesek közt, meg az aluljáróban a h*gyszagban mászkál.hanem kocsival furikázik. + eleve nem mutogatja az ember a kincseit. főleg nem, ha necces környéken tipeg. :)+ ki tudja mi lesz 10 év múlva. 🙂

 17. 60as evekben is megalmodtak a jovot

 18. Kemény ötlet. És még mennyi ilyen megdöbbentő kísérlet van Sony-éknál. Anno egy dokumentumfilmben pl mutatták, hogy a Sony csinált egy holografikus TV-t, ami konkrétan egy lebegő gömb volt!! A cucc két elektromágnes között lebegett ha jól emlékszem és 5 méteresre lehetett nyújtani a képet.

 19. Tetszik hogy világít a SONY felirat. 🙂

 20. Már elörendeltem… xD

 21. Szerintem nem kell várni 2020-g erre amilyen rohamléptekben fejlődik a technika!

 22. Vicces.

 23. Amúgy jó az elképzelés, csak ez is ilyen minek.Játszunk olyat, hogy aki zenét hallgat, vagy a telefonját nyomogatja az utcán vagy közvetlen közelünkben, azt vágjuk jól nyakon 😀

 24. Totális visszafejlődéshez vezetnek ezek a jövőbeli előre vizionált kütyük. Így is már ilyen net-en keresztül a szobájában szocializálódik az ember. Ha kimegy a szabadba, kussba van, bedugja a fejébe a fülhallgatót, hallgatja a zenét, vagy nyomja a telefonját, közbe néz ki az ablakon, kerüli a társaságot. Aztán még pluszba jön, hogy a net micsoda idő rengeteget szakít ki az ember életéből. Eddig érdekes mód megvoltunk nélküle, most hogy van, már elképzelhetetlennek tartjuk nélküle az életet. Minden nap legalább egyszer megnézzük a nekünk kedves oldalakat, itt fórumozunk stb stb. Ami nem is baj, de én az én környezetemben azt veszem észre, hogy ez a kreativitást meg az egyéb jóságokat teljesen visszaszorítja az emberbe. No de nem prédikálok, mert én is net-en élem az életem ( lehet sokat mondok ) 10%-át.

  • Igazat adok neked, de én napi 3órát utazok minimum, úgyhogy nekem muszály a zene. Azt a 2020-at várjuk csak meg, lehet nem lesz senki sehol már akkor.

 25. Amúgy a szerkezet f@szagányos . Bejönne .

 26. Amúgy egész szépek, szeretem az ilyen cuccosokat.Az ilyen 24h világítós óra mennyit fogyaszt. XD

 27. nem rossz

 28. Ezek a cuccok tényleg elég futurisztikusan néznek ki. 1985-ben a Vissza a jövőben második részében 3D-s reklámokat vetítettek 2015-ben az utcán ,és tessék….

  • “Sok sci-fi -nek van “” valóságalapja “” . Nézd meg például azt a dok. filmet , aminek a pontos címét , most nem tudom , de vmi. olyasmi , hogy “” A Star Wars univerzum hatása a technikára “” – vagy vmi hasonló . Valaki esetleg nem tudja ? ( amúgy sok hasonló dok. film van )”

 29. basszus de komoly. mostanában gondoltam bele: ‘de jó, hogy vannak a japánok’. :)hihetetlen mik lesznek majd, miket találnak még ki. egyébként kezdem azt hinni, hogy egyszer tényleg megvalósul, amit a cyberpunk regényekben írnak. fognak itt még embereket is letöltögetni, áttöltögetni ide-oda. nah annak már örülni fogok, hogy nem élem meg. 😀

 30. hol lesz 2020-ban a facebook… 😀

 31. Fekete színben nagyon jól mutat, csak messze még ez, ha majd egyszer persze tényleg piacra dobnak valami hasonlót.

 32. Tetszeni tetszik, a praktikus használatát nem tudom azonban elképzelni. Szerintem leginkább ezt kéne szem előtt tartani. Minden szarral lehet ma már internetezni, de még mindig egy notival lehet a legegyszerűbben és a leggyorsabban dolgozni.Amúgy sci-fi ide vagy oda, tíz év múlva simán el tudom képzelni az ilyen, és hasonló kütyüket.

 33. Van ott pénz, ha deficites a PS3, ha nem! 😀

 34. ilyen kell !!! 😀

 35. Nekem igen is be jön ha picit a bill. át dolgozzák az utcára meg ne vigyél semmit mert mindent el lopnak azonkívül meg amekkora tudsz rá vigyázni és tuti lesz benne valami biztonság védelem Ha lenne problémám nem törik meg idővel, meg a karcolás plusz ha koszos lesz de emellet nagyon nagy.

 36. ebben nem mernék kimenni az utcára xD

 37. milyen könnyen lelophatják majd az ember kezéről :S

 38. Nagyon érdekes lesz… Most még nekem se tetszik.

 39. Szépek a színei…

 40. Nekem nem jön be túlságosan :/