Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Next Generation Portable – mi lesz a régi játékokkal?

A Sony új hordozható gépe, a [B]Next Generation Portable[/B] néven futó PSP2 bejelentése után sokakban felmerült a kérdés, a kiadó hogyan képzeli el a visszafelé kompatibilitás megoldását. Az SCE több verzión is dolgozik.- A PlayStation Store-ból tölthetsz le az NGP-re PSP címeket- Az új NGP memóriakártyákon is adnak majd ki korábbi PSP játékokat- Azoknak, akik eddig UMD lemezen gyűjtötték PSP játékaikat, az SCE kínál majd valamilyen megoldást a szoftverek futtatására, de ez az opció jelen állás szerint nem egy UMD-olvasó képében materializálódik (konkrét ötletet még nem jelentettek be: elképzelhető egy “ha már megvan lemezen, leszedheted ingyen a PSN-ről” verzió)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyszer már ugyanez a téma lement a PSP GO-nál (akinek UMD-n megvan a játék valahogy majd leszedheti a PSN-ről), óriási meglepetésre mégsem lett belőle semmi…valaki tényleg komolyan elvárta ezt?

 2. szép lesz a cucc!

 3. Hát tényleg kéne valami megoldás, nem szeretném megvenni mégegyszer az UMD-n lévő játékaimat, durva lenne.

 4. Nagyon allat ez a cuc kiváncsi leszek a psp phon-ra is arra hogyan gondolják a játékokat.

 5. nekem mindegy >.<

 6. nekem még8abb

 7. Nekem 8, csak ne a PSN verza legyen!!!

 8. Nehogy még az legyen a vége hogy majd egyszer csak kiadják a PSP-s játékokat felturbósítva PSP2-re memóriakártyán! Pont mint most PS3-ra a PS2-es játékokat. Nem véletlen az hogy nem kompatibilis a PS3 a PS2-es lemezekkel.

 9. -Úgy gondolom hogy aki azért adja el a PSP1-es gépét hogy kicsivel több pénze legyen a 2-re, akkor az nyugodtan eladhatja (vagy el is adja) azt a pár játékát is hogy kicsivel még több pénze legyen az új gépre.-Viszont aki akkora gyűjtő hogy megvannak a le

 10. “Hát az első két elképzelés mondhatnám **rva jó. Megetted UMDn a játékot, mert rendes gamer vagy, és íme a megoldás vedd meg még egyszer, de ne csak PlayStation Store-n, de nyamvadt memóriakártyán is!””hurrá, hurrá””…..”

 11. Nekem 2 PSP-m van… szóval kell a visszafelé kompatibilitás. 😀

 12. PS3-on sem mennek a PS2 lemezek. Vagy mégis?Akkor miért pont a NGP-n futnának a PSP-s cuccok?Szerintem értelmetlen gyűjtögetni. Előbb-utóbb elévül az adathordozó. A régi klasszikus játékok meg megjelennek felújítva, a kor követelményeinek megfelelően. Nálam a PC-s játékok a végén a kukában végezték, vagy elajándékoztam.

 13. Itt is az emus témánál vagyuk, pedig a gép még a kanyarban sincs. :)Persze, akinek nem tudott PSP-s címeket nyomni (mivel nem volt neki gépe), őt biztos érdekli pár régi cím letöltve és ezt a szolgáltatás bénaság lenne kihagyni.Viszont a régi PSP fanoknak meg az emuláció lenne a legfontosabb opció ? Elvégre ott lesz a régi gépük.

 14. “Anno a PSPGO esetében volt hasonló probléma, hogy mi lesz az UMD gyüjteményemmel.Valami olyasmi emlegettek akkor, hogy : “”küld vissza a lemezt és kapsz érte egy kódot. “”:PVisszafelé kompatibilis dolgok terén PS2 játék címek nem vetődtek fel? :P”

 15. és azt h ellenőrzik kinek van meg eredeti UMD-be ?