Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NeverDead – új IP a Konamitól

Nagy kedvencünk, Konami tegnap bejelentette, hogy új IP-t dob a piacra, mely Playstation 3-ra is várható. A játék címe [B]NeverDead[/B].A NeverDead egy jelenkori fantáziatörténet horrorisztikus elemekkel és sok harccal. A game stílusa hack’n slash-TPS, azaz külső nézetes akciójáték. A küzdelem az emberek és misztikus szörnyek között folyik – utóbbiak évezredek után visszatérnek, és megtámadnak egy nagyvárost. A főhős szúró- és vágó- és lőfegyverekkel száll szembe a pokoli lényekkel.A játék nagy újdonsága egy olyan “gyógyító mechanizmus”, ami a Kojima Productions egyik tagjának fejéből pattant ki. Ennek lényege, hogy a főhős testének sérüléseit a legyőzött ellenfelek “testrészeinek” felhasználásával gyógyíthatja meg!(A NeverDead a mellékelt képek alapján igen markánsan néz ki. Jó látni, hogy a jelek szerint az újgenerációs videojátékok egy friss fejezete készül a nagy kiadóknál, melynek tagja például a Namco Knights Contract című gyilokja is.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Király!!!!

 2. Ez is tetszik. Ki jön velem bankot rabolni?

 3. A végére szörnyen brutálisan fogunk kinézni:)

 4. Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni, igazából nem nagyon tudom egyelőre elképzelni hogy ez a testrész-pótolgatós dolog hogy fog menni a gyakorlatban 🙂

 5. képek alapján jónak tűnik

 6. Eddig marha jó.Utolsó előtti kép érdekes. 🙂

 7. Tegnap volt fent egy vidi Afterfall Insanity néven ami ps3 only cím volt de eltűnt kb. 20 perce rá ahogy felrakták, tud valaki valamit róla???

 8. Langolier szerű lények?! (by Stephen King) 😀

 9. A képek elég ütősek.

 10. Érdekes koncepció!

 11. “Ez az ötlet nagyon jó, darabokra esik a csávó, “”sosem hal meg””! Az első képek szépek, érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a címet.”

 12. “Kezdem azt érezni, hogy – “”túl sok”” lesz a kifejezetten jó játék -, nem a kiemelkedő, hanem azok a kifejezetten szórakoztató “”érdemes bepróbálni – programok.Nehéz lesz lépést tartani, ugyanis ehhez már kéne még egy élet.”

  • Legalábbis egy notesz kéne,hogy összeírjam a sok ígéretes címet. Könnyen lehet,hogy a Knights Contract mellett ezt is be kell majd szereznem…valahogy.

 13. ( A logo meg nem tetszik. De ez részlet kérdés. )

 14. “Wow. Here kezű sokszemű szörny ( 2-es sor vége ).Végre a Namco is beszáll a buliba. ^^ A verekedős játékok már “”lejárni”” látszanak amúgy is. És úgy tűnik tudják is mi a jó. Képek alapján ez se tűnik rossznak, a Knights Contract meg kifejezetten tetszetős.”