Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Netflix – készül a Conan, a barbár sorozat

A mozi halott, éljen a tévé!

A Deadline mozimagazin friss, exkluzív bombahíre szerint a Netflix streaming-szolgáltató legújabb élőszereplős sorozata Robert E. Howard író legendás hőse, Conan kalandjait mutatja majd be. A Conan, a barbár széria opciója a Netflix és a karakter jogait jegyző Conan Properties International megegyezése után jöhetett létre és állítólag meglepte a szakmát, hisz egyes hírek szerint a klasszikus Conan mozifilmekben főszerepet játszó Arnold Schwarzeneggernek évek, sőt évtizedek után sem sikerült kibuliznia a jogtulajdonosoknál, hogy régi dédelgetett terve, a harmadik Conan film – a King Conan – végül elkészülhessen. Érdekes egyébként, hogy Schwarzenegger már több mint egy évvel ezelőtt pedzegette, hogy mozija útjában esetleg egy jövőbeli sorozat állhat… A Netflix sorozata a Deadline információ szerint még nagyon kezdeti stádiumban jár, jelenleg a megfelelő írót keresik hozzá.

Az ezüstvásznas mozifilmeket egyre inkább háttérbe szorító, nagy volumenű streaming-szolgáltatós sorozatok egyébként újfent sebességet váltottak. Nemrégiben jelentették be például az Apple TV+ grandiózusnak ígérkező Alapítvány szériáját, mely természetesen Isaac Asimov könyvein alapul, ez év elején pedig arról érkeztek hírek, hogy a Games Workshop végre-valahára rábólintott egy élőszereplős Warhammer 40K sorozatra, melynek főhőse Gregor Eisenhorn, a legendás inkvizítor lesz.

12 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Vajon miért van egy olyan érzésem, hogy ezt is elszarják? És lehet, hogy nem is véletlenül.

 2. A régi Conan sorozat nem volt álleejtős sem túl izgalmas. Remélem számos más izgalmas szereplő fog harcolni Conan oldalán többekközött olyanok mint a Vörös Sonja.

  1
 3. Nemértitek hogy nem kell már több négerratyi conan!!! Mikór lesz már vége??!! De itt ez nem lesz, inkább polgárhábórú, mer mink így nem fogunk élni, inkább a halál.

  2
 4. A fenti két hozzászóláshoz hasonlóak miatt nem vagyok aktív fórumtag itt…

  3
 5. Ismerve a Netflix trendeket, majd magyarázhatom a gyerkőcöknek hogy miért lett fekete Conan és miért meleg az egyszarvú lova.. Ha fele olyan jó lesz mint a Witcher sorozat akkor hajrá, az alapanyag tökéletes.

  4
  • Neked is feltűnt hogy szinte minden sorozatukban van egy meleg? Komolyan ,egyik nap elkezdtem nézni egy doku filmet a világ utcai ételeiről,és ki volt az első alany? Hát persze hogy egy ratyi. Hihetetlen hová tart a világ…

 6. Remélem végre valahára sikerül kiaknázni a Robert E. Howard világában rejlő lehetőségeket.

  2