Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Nesze neked 5.1

Koppenhágában történt, a napokban, hogy egy kedves lakó vad tűzpárbajra és lövöldözésre lett figyelmes, ami a szomszédból szűrődött át hozzá. Tisztességes állampolgár révén azonnal riasztotta a rendőröket, akik nem aprózták el a bejelentés által hordozott potenciális fenyegetést és vészhelyzetet – egy teljes SWAT csapatot vezényeltek ki a helyszínre.Benyomultak az objektumba… és két 21 éves fiút találtak, akik teljes kakaóra állított hangrendszerrel, nagyképernyőn, önfeledten toltak egy meg nem nevezett Playstation 3 játékot. A srácokat “lőfegyverrel való visszaélés” gyanújával előállították, de később, mivel fegyver nem került elő, hazaengedték.Ennyit a tökéletes hangminőségről, meg játékélményről…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na yoo lesz vigyázni!!!

 2. Nálam MGS4 act3 ba jött 2 szomszéd a kapu elé, nem vettem észre, hogy nyitva volt az ablak, csak amikor öcsém bejött és bezárta 😀

 3. “Néha én is ettől tartok, pedig semmi 5.1. Nálunk elég vékonyak a falak, néha éjjelente azt is hallom, miről beszélget a szomszéd.Sztem csak azért vitték be a srácokat, mert amíg a 2 fiút a yard-on faggatták, a SWAT kint maradt “”helyszínelni”” a PS3-nál :D”

 4. XDNem rosz.

 5. na ez már kemény poén azért,szerencséjük volt hogy nem egy könygránáttal nyitottak a swat-sok 🙂

 6. “Így elolvasva a hozzászólásokat fetrengtem a röhögéstől. :DA 3 kedvenc:- Két srác milyet nézhetett amikor a SWAT benyomult hozzájuk 😀 – Komoly lett volna, ha a lakásból kiszűrődő fegyverropogásra visszatüzelés lett volna a válasz a kommandósok részéről! 😀 – A Tourist Trophyval mikor nyomultam a szomszéd megkérdezte nem láttam-e azt az állatot aki itt száguldozik a motorjával az utcában.——————–De arra tényleg kíváncsi lettem volna amikor benyomultak a kommandósok és a két srácnak biztos elkerekedik a szeme. “”Bakker ez nagyon durva játék, kijött 3D-beeeee!”” :ODe a legnagyobb “”poén”” az lett volna ha lelövik a játékos srácot, mert a fekete Sixaxis-t fegyvernek látszó tárgynak nézik. :D”

 7. “Amúgy már vártam párszor én is, hogy a szomszéd lövöldözés miatt kihívja a zsarukat. :DEddig még nem történt meg, de néha gondolok rá… Főleg a Pulp Fiction albumot hallgatva ahol az utolsó “”szám”” az “”E.2517″”… majd pár lövés. :DAmikor nem halkan szól a zene, akkor bizony elég élethűek azok a lövések. :D”

 8. Nekem csak egy alsóközépkategóriás Labtec Arena 685 szettem van amit jelenleg csak Dolby Pro Logicban tudok használni, de amikor korábban a Black megvolt Xboxra akkor a szomszédok és anyám sűrűn jelezte hogy visszább kéne venni a háborús övezetből.Jó dolog is a mélynyomó. XD

 9. És még képesek voltak elvinni őket?:D De f*szlámák…

 10. “A Reszkessetek betörők 1-2. részében volt hasonló… “”Tartsd meg az aprót te mocskos állat!””Komoly lett volna, ha a lakásból kiszűrődő fegyverropogásra visszatüzelés lett volna a válasz a kommandósok részéről! :-D”

 11. Haza érnék azért a szomszédnak adnék 2 akkora pofont hogy a kulájában pörögjön…

 12. LoL … ez kemény 😀 Kíváncsi lennék,h meik játék volt az, tuti nagy reklám lenne neki 😀

 13. vazzeg 😀

 14. Ki tudja milyen öreglány hívta ki a zsarukat,komoly poén!

 15. hagyuk már! Ha ez igaz akkor megbolondult a világ komolyan. bár az 54 ezres se semmi szóval inkább elhiszem…

 16. Tiszta röhej!

 17. Ez létezik?

 18. Ejnye… 🙂

 19. A Tourist Trophyval mikor nyomultam a szomszéd megkérdezte nem láttam-e azt az állatot aki itt száguldozik a motorjával az utcában.

 20. Szopacs.

 21. LOOOOOL!!!

 22. lol 😀

 23. Ez itt a reklám helye.

 24. Szép világban élünk.Undorító , förtelmes, mocskos és HÜLYE. De én legszívesebben az ilyen szomszédot fejbelőném.Törődjön a saját dolgával nemazzal hogy ki – kit dug a mellette lévő lakásban.Romlott egy világ ez nagyon romlott..

 25. Ezt a hír simán kacsa…

 26. Aha pont ezért kell a 7.1 , hogy még a katonaságnak is ki kelljen jönni 😀

 27. Ma lesz miről csámcsogni a médiának…..

 28. Tiszta Amerika……

 29. Az igen:D Nekem 6.1 sony erősítőm van (Sony strdg710fekete), 6 sony hangfal, 1 yamaha sw225 mélyláda(150watt), a térhangzás lenyűgöző, codban a legkisebb neszt is meghallani, előlem nincs menekvés:D Mikor felhangosítom, a gránátok robbanásakor valami olyan mélyhang terjed a szobámba hogy őrület. Igazi háborús feeling:D Imádom, csak anyémék nem kedvelik:D

  • nem is az a baj hogy szépen szól, hanem hogy a ház szerkezetén át a szomszéd fürdőjébe berezonál a mélynyomó frekvenciája :-)))

   • Épp ezen meggondolásból nincs jelenleg mélynyomóm. 🙁 Jól tudom, hogy egyes hangok csak ott jönnek ki és kifejezetten arra a csatornára vannak kikeverve, de mit tehetnék… így is néha megdöbbentő, hogy a Sony erősítőm mire képes a Wharfedale hangfalaimmal karöltve…

 30. A SWAT az nem csak az USA területén van?Ez érdekes…..

 31. 😀 be*arás…. ez vicces

 32. XD

 33. LOÀL

 34. Ez nagyon zsír! 😀

 35. Amikor régebben anyáméknál laktam, néha, éjszakánként ők is ijedve riadtak fel egy-egy robbanásra. Örültek, amikor elköltöztem. 🙂

  • dettó… még szerencse hogy most nincs szomszédom… 🙂

   • Én meg sajnos panelban vagyok, voltak már összezördülések az éjszakai multizások meg a Guitar Hero miatt. 🙁

    • váááá pedig Guitar Hero-t nem is lehet halkan, ezt mindenki megértheti 🙂

     • Hát ők nem értették meg. Az az 5-6 fős kis csoport biztosan nem, amelyik olyan idegesen csengetett be hozzám. 😀

     • “még jó hogy nem hívták ki a magyar közeget hogy: “”kéretik foganatosítani a zajcsökkentés elvégzését””! :-)tényleg, nálunk milyen lenne a magyar swat? kitolnák a ladanívárt mert elfogyott a benzinpénz :-)”

     • :DA rendőrség kihívását állítólag több ízben fontolóra vették, de úgy gondolták, hogy majd idővel abbahagyom, kinövöm.Tévedtek. Nem tudom, mit várnak tőlem 28 évesen. 😛 Szeretek játszani és van, amihez kell a hangerő.

 36. LOL!

 37. Nyáron, mikor nem jön össze valami a játékban, a nagypapa kiment az udvarra, hogy lássák a szomszédok nem vele veszekszem. : )

 38. ez korrekt :-))mostmán tényleg kiváncsi vagyok melyik ps3 gamének ennyire élethű a fegyverropogása…? na és milyen cucc volt csutkára tekerve? :-))

 39. …meg a hülye szomszédokról.

 40. Uhh ez mekkora nagy:D Két srác milyet nézhetett amikor a SWAT benyomult hozzájuk 😀

 41. Hát ez csúcs.Lesz esély rá, hogy a szomszéd nyanya kihívja rám a Neutron kommandót:D

 42. Egeszen amerikabol odarepultek a SWAT-os bacsik?Azert kicsit legyunk mar pontosabbak ha kerni lehet.(Daniaban AKS-nek hivjak ezeket amugy.)

 43. Looool 😀 mi ebből a tanulság Chris ? ne nyomasd fullon a Killzone 2-öt PCM-be :D:D

 44. És mit visznek el ha LBP tolsz full hangerőn? A hugod macikészletét? A mutter varródobozát? Vagy a babzsákfoteledet?

 45. A tanulság: sosem szabad fullban nyomni az 5.1-et. (by Kirk Lazarus)

 46. Ha a Gran Turismo 4-et tolom full volumén, akkor kijönnek és lekapcsolnak gyorshajtásért a szobámban?:P

 47. Általában is van ilyen, a balszomszéd jellemzően akkor viszi/hozza a kutyáját, amikor tolok valamit. Most a Bioshock volt a soros, és a kanyádat üssed a csővel kiabálás után hallottam csak, hogy zörög a kulccsal. 🙂

 48. “Tőlem a szomszédok húzodtak el a liftben, meg nagyon tisztelettudónak viselkedtek. Később rájöhettek, hogy az éjjel 2kor felhangzó “”k*rv anyádat lődd te f****ó g*** megöllek úgyis ganéjrohadás”” és hasonló ordibálások nem emberölési kisérlet miatt vannak. :)”

  • “Én eleinte a “”rohadj meg, szemét k…a”” kifejezést szoktam használni, de inkább leszoktam róla, és tűrtőztetem magam, mivel szeretem a feleségem, de így a szomszédoknak nem ez jön le.”

 49. Az tisztességes állampolgár se volt teljesen 100%!:)

 50. Jajjjjj de LOL 😀

 51. hehehehehe

 52. Na ez van ha az ember lakotelepen akar hazimozizni.:)

 53. Lol?

 54. úristen 😛 , swatosok helyébe, ott maradtam volna játszani…:D

 55. Még jó, hogy a srácok nem kiabálták közben, hogy ‘most lődd le a g.ciket!’, különben nem jó vége lett volna.

 56. Durva :)))))

 57. Ennyi 😀 Csodálkozom hogy hozzám még nem jött ki a SWAT 😛

 58. Ez mekkora kemény…te jóóóó isten.xD

 59. Hát elég érdekes hír, nem hiszem hogy a szomszédoknak nem esett le hogy itt nem háborúról volt szó 😀

 60. mondjuk elsőre viccesen hangzik,de másodikra kamuszaga van.25 perce lönek a másik lakásban.mi a gyík van ott háború a retyóért vagy mi?

  • a kakilósok beásták magukat a nappaliba,de a pisilősök mindent elsöprő offenzívátt terveznek indítani a hálószoba és a konyha irányából.

 61. Hozzáteszem, hogy ez itthon is megtörtént, egy haver mesélte, hogy a COD4-el játszott és a szomszéd veterán bácsi kihívta a rendőrséget 🙂

 62. Ha ez az USA-ban történik, akkor meg sem lepődnék rajta. Na de az EU-ban?

 63. mi ebből a tanulság? Nem mondom meg, hétvégén megtudjátok.:)

 64. hát ez kemény :D:D:D

 65. Biztos COD4 volt 🙂

 66. LOL 😀 hát ez nagyon nagy :DMég jó hogy 5.1-es fülesen nyomom!:)

 67. Ááá durva 🙂

 68. majomparádé:D

 69. megaLoL! XD