Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Nemzetközi sajtóvisszhang a Brazil Nagydíjról

Futam utáni hétfőről lévén szó, “összekukáztunk” pár szalagcímet a világ újságaiból, a Brazil versenyen történtek végett. A szezon véget ért abból a szempontból, amiért a csapatok és versenyzőik egész évben hajtanak, azaz a világbajnoki címekért. Lássuk hogyan értékelt a világ:[B]Anglia[/B]The Sun: “Briliáns Button a Formula-1 bajnoka.”The Mirror: “Button győzelme mesébe illő. Hollywoodban egyszer filmet készítenek róla.”Daily Mail: “Jenson Button nagy durranással megszerezte a bajnoki címet. Button a brazíliai országút királya.”Daily Telegraph: “Jenson Button megnyerte a címet, Rubens Barrichello defektje után. Button kellő agresszivitással és remek tempóval szerzett címet.” The Times: “Jenson Button élvezte élete versenyét.”The Guardian: “Az érzelgős Jenson Button uralja a Formula-1-et élete nagy versenye után.”The Independent: “Button egy bajnoki csata után címet szerzett.”[B]Olaszország[/B]La Gazzetta dello Sport: “Különös, de igaz: Jenson a sport legnagyobbjai között van. Egy ötödik hellyel bajnoki címet szerzett. A korábbi munkanélküli és az új csapatának csodája. A Brawn diadala után a cím Angliában marad. Szegény Fisico, a Ferrari egy szenvedés.”Tuttosport: “Button egy felejthető bajnokságban szerzett bajnoki címet. Micsoda káosz volt Brazíliában.”Corriere dello Sport: “A Formula-1 ismét angolul beszél. Hamiltontól Buttonhoz vándorolt a cím. Schumacher 2004-es szereplése óta egyetlen versenyző sem tudta uralni a tabellát az első versenytől kezdve.”Il Secolo XIX: “Button mesélje. A munkanélküliből világbajnok lett.”Corriere della Sera: “A taxis bosszúja. Button a Formula-1 királya és még ő is alig hiszi. Kimi tűzbalesete aggasztó volt.”Liberta: “A Ferrari a tűz martaléka lett.”La Repubblica: “Button és Brawn – micsoda győzelem. Csak Barichello nem tudott nevetni. A Ferrari versenyét tűz és baleset hátráltatta. Ez egy felejthető verseny volt.”Il Tempo: “Le a kalappal Jenson előtt.”[B]Spanyolország[/B]El Pais: “A sport szempontjából nem volt igazán érdekes a bajnokság. A színfalak mögötti események voltak a meghatározóak.”El Periodico: “Jenson Button az első hét versenyen nyerte meg a bajnoki címet. Ezt követően a matematikára összpontosított, és megszerezte a szükséges pontokat.”Marca: “Button egy átmeneti bajnok. Az előjelek szerint jövőre nem fog nagy szerepet játszani a bajnoki csatában. Fernando Alonso a Ferrarival, és Lewis Hamilton a McLarennel fog a bajnokságért harcolni.”AS: “Jenson Button kihasználta a lehetőséget, amikor egy remek autót vezethetett. Megszerezte a címet, pedig a pályafutása már véget érni látszott.”Sport: “A Brawn történelmet írt. A csapat az első évében megnyerte a címet.”[B]Franciaország[/B]Liberation: “Jenson Button, a Formula-1 aranyifjú bajnoka.”Le Figaro: “Button meglepő sikere. Ez egy stílusos sikertörténet volt. Az akadályokkal teli pályafutása után megnyerte a címet. Az elmúlt télen senki nem mert fogadni rá.”La Tribune: “Jenson Button véget vetett az izgalmaknak.”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Márk Vebber: Az a szerencsétlen Rájkőnen annyi vodkát ivott, hogy begyulladt a lehellete a boxkiállása során…

 2. Van itt minden 😀

 3. “””A sport szempontjából nem volt igazán érdekes a bajnokság. A színfalak mögötti események voltak a meghatározóak.””””Button egy átmeneti bajnok. Az előjelek szerint jövőre nem fog nagy szerepet játszani a bajnoki csatában. Fernando Alonso a Ferrarival, és Lewis Hamilton a McLarennel fog a bajnokságért harcolni.””Nos, én ezekkel értek egyet, mert ha túlnézünk a mézes-mázos meséken és a hyepon, akkor biza ez a keserű igazság.”

 4. Gyönyörű is tud lenni a sajtó 😀

 5. Hát igen, lehet abban valami, hogy jövőre nem sok vízet fog zavarni Button.

  • Fene tudja, azert Ross Brawn-t en nem feltem.

   • Rohadt nagy szerencséjük volt év elején a diffúzor olyan irányú fejélesztésével, mint amit ők csináltak, a többiek későn kaptak észbe. Ezzel baromi nagy előnyre tettek szert, de természetesen majd jövőre az első pár futam megmutatja, hogy mit tudnak.

    • Na ja, de a Williams-nek meg a Toyota-nak is ugyanolyan diffuzora volt, ok megsem tudtak elni az elonnyel. A Brawn-nak az autoja is baromi jo volt, nemcsak a difi. Jo a sassze, jo motor, a duplafedeles diffuzor, egyutt az egesz package. Ez jo lesz jovore is. Meg RB zsenialitasa sokat jelent egy csapatnal.Viszont majd ahogyan irtad, jovore kiderul ki hogyan oldotta meg a jovo evi hazi feladatat.:)

    • Nem csak a diffúzoron múlt. A Williams és a Toyota is emeletes diffúzorral kezte. Az az autó kezdettől fogva mindenben jobb volt mint a többiek. Később beérték őket, de akkor már csak vigyázni kellett a megszerzett pont előnyre, ügyesen beosztani. Más kérdés, hogy szerintem sem fogják megvédeni a címet.