Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Nem egyeztek meg továbbra sem

Londonban tárgyaltak a csapatok, de nem sikerült megegyezniük. Max Mosley az FIA elnöke nem volt hajlandó kompromisszumot kötni, sem a május 29-i nevezési határidőt kitolni de nyitott egy alternatív megoldásra a csapatoktól.Mosley elmondta: “Addig is a közzétett szabályok hatályosak. Mi is azt szeretnénk, hogy mindenkire egyforma előírások vonatkozzanak. Hogy annak örülnénk, ha az összes csapat magára vállalná a költségvetési plafont, amit hajlandóak vagyunk fontolóra venni.””Nem értjük, miért nem akar bárki korlátozott büdzsé mellett működni, amikor ez a technikai szabályok fokozatos lazítását jelentené, amire a mérnökök is vágynak. A választási lehetőség a következő: intellektuális szabadság és pénzügyi korlátozás, vagy intellektuális korlátozás és pénzügyi szabadság. Mostanáig ez utóbbi volt érvényben.””Szerintem egyes csapatok egyetértenek ezzel a gondolattal, mások nem, mindenesetre elvonultak megbeszélni.”*UPDATE*Egy újabb tárgyaláson vannak túl az érintettek. “Immár mindannyian egyetértünk: az a kívánatos, hogy mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkozzanak. Ezzel kapcsolatban nincs nézeteltérés” – mondta Max. “Egységes szabályzatnak kell lennie” – kontrázott Ecclestone – “Mindig is azt gondoltam, hogy ez az ötlet egy hülyeség. Bízok benne, hogy minden csapat elindul jövőre.” A következő tárgyalásra ma kerül sor a csapatvezetők között….

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. ezek soha nem egyeznek meg

  2. mókás olvasni sokszor, hogy egymás torkát marják állandóan valami miatt ezek a finom pénzemberkék:D

  3. Itt látszik, hogy a Formula 1 végülis csak egy hatalmasra fújt lufi. Leereszteni sem lehet egyik pillanatról a másikra, max kipukkasztani…Ha én lennék a Marlboro, vagy a Vodafone, vagy bármelyik nagy szponzor, miért adnék ezek után több száz milliót, amikor tudom, hogy az általam támogatott csapatnak 40 millióból ki kell jönnie. És itt a fájásuk a nagy csapatoknak, hozzávéve azt is hogy gyakorlatilag kétféle szabály szerinti autók épülnének-versenyeznének. Én sem mennék bele.

  4. Kinos, kinos…

  5. 2 héten belül minden eldől. Akkor ugyanis lejár a nevezési határidő.

  6. “””A Ferrari, a Renault, a Red Bull és a Toyota is felhívta afigyelmet arra, hogy ha nem változtatnak a szabályzaton, akkornem fognak nevezni a jövő évi Formula-1-es bajnokságba.””- Havalóban így lenne, akkor az említett csapatok ma azt nyilatkoztákvolna, hogy próbáltunk egyeztetni, de mivel a két vén hülye nemengedett, így a kérdés eldőlt: nem nevezünk.””Mivel továbbra is egyeztetni akarnak, ez azt jelenti: indulnifognak, az egész háborúnak látszó cirkusz mindössze egy mégcirkuszabb cirkusz. Börnimegmózli diktál. Ezek meg csak pofáznak.Szegény ferkaredbulltoyotarenault… Csak pofáztok. Mert mégmindig tárgyalni akartok. Minek tárgyalni? Az volt a hír: ha nemváltoztatnak, nem indulunk. Változtattak?nem.Indultok?…Ez még kérdés?Akkor miért akartok egyeztetni?Saját magatoknak adtatok ultimátumot…”

  7. Tuti megfognak egyezni.:)