Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Nem a Killzone 2 volt a Guerrilla utolsó PS3 játéka

Steven ter Heide, a Guerrilla Games producere a TheGamerAccess.com weboldalnak adott interjújában beszélt arról, hogy a stúdió természetesen nem várja meg a Playstation 4 megjelenését, és még a PS3 hosszúra tervezett életciklusában összehoznak valami új játékot – sajnos konkrétumokat azonban nem tudhattunk meg a nyilatkozatból. A Killzone 2 alatt duruzsoló motort nagyon erősnek tartja a Guerrilla, és a fejlesztés során összegyűlt tapasztalatokat biztosan fel fogják még használni valamikor – sőt, még tovább is akarnak lépni a Killzone 2 által prezentált minőségen. Mikor? Erről nagyon hallgatott az úriember.A Guerrilla tervei jelenleg egy irányba mutatnak: további DLC-k kiadását tervezik FPS-ükhöz.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. de ugye lesz killzone -nak fojtatása?

 2. Bármi jöhet .

 3. Killzone MMORPG? De akár valami új, nem feltétlenül FPS játékot is csinálhatnának.

  • “Egy MMORPG-t nem tudnék elképzelni de ez lehet az én “”hibám””, viszont egy RPG-t igen, ilyen Fallout 3 stílusban. Na az NAGYON jó lenne :)Persze ennek az esélye szerintem közelít a nullához, sajnos…”

 4. Valahol azt olvastam hogy az a tervük a motorral hogy a megjelenített polygonok számát a háromszorosra akarják növelni. (Nem vennék rá mérget hogy pont három, de talán igen.)Azért az fasza lenne!

 5. Nekem ez a DLC-zés nem igazán tetszik.

  • dettóakkor kezdték el árulni mikor már kezdtem unniamíg nem volt minden haver ott játszott, mire segítséggel meg tudtam szerezni az elsőt akkor meg senki nem játszott ott haverok közüla köv. letöltés meg már nem is érdekelt.Talán ha ingyenes lett volna még most is játszanám, de nemtom.

 6. Killzone 3, nem is lenne rossz!!!

 7. i love guerilla

 8. jöhetne story kiegészítő 🙂 vagy egy KZ3

 9. Azért mondtak már érdekes dolgokat a KZ sztori folyatásáról, pl, hogy esetleg jönne a Földre az akció, meg ilyenek.Azt is nyilatkozták, hogy gyakorlatilag egy jól sikerült, könnyen kezelhető pályaszerkesztővel tudják fosni az egész játékot, mert olyan jól sikerült az endzsin.Amit ráadásul már most updateltek, lásd a letölthető realtime reklám anyag, ahol kb a játék eleji animációval megegyező minőségű textúrákkal tudnak dolgozni.Szal már most meg van a technológia egy ütős játékhoz, de ugye egy játék nagyrészt kúl sztori, jó pályák meg ilyenek, és nem a bombasztikus árnyékolás.

  • Már kezdtem várni,hogy lesz vmi folyt. bejelentve, mire leesett,hogy még csak 4-5 hónap telt el (kb. 1 év után van vmi hírmorzsa a folytatásokról). Azért remélem,hogy lesz (sztori szerint egyértelmű).

 10. Bár a kz2 alatt az engine valóban erős,viszont ennél sokkal többre lesz szükség a következő játékuknál… 2012 előtt kétlem hogy kijönne,addigra meg ez a graf már pöppet elavult lesz. Szerintem simán összepofoznak egy szebb game-t.

 11. Nagyon helyes, komálom ezt a csapatot. 🙂

 12. Én inkább tps killzone-t kérnék vagy bármi mást, ne fps legyen.A dlc-k meg pont akkor jöttek mire már kezdtem unni a multit. Eladási adatokat kérnék, ha lehet.

  • mi a csöcstől lenne jobb egy tps mint fps?unchartedben is totál idegesít ha úgy állok a falnál hogy én rohadtul nem tudom lőni az ellenfelet, de ő simán durrogtat rám.

   • Mi a csöcstől szebb a piros a sárgánál? Hisz a piros kicsit sötét, a sárga meg világos. Különben is, annyi piros van, minek ide sárga?(kb. ennyi:)

 13. Nem ártana a bika motort másra is kihasználni :)Mondjuk egy jó kalandjátékra

 14. Indítsunk petíciót: nem kérünk újabb és újabb generációs konzolokat legalább 10 évig még! (ugye?)