Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Need for Speed: Undercover – Copy/Paste trailer

Befutott egy friss mozgóképes kedvcsináló az EA novemberben érkező, új Need For Speed játékából, az Undercoverből. Túl sokat nem akarok hozzáfűzni, azonban megjegyezném, hogy a kreativitás nem az NFS team erőssége… A képi világ a Burnout Paradise-t, a videó alatt szóló zúzos zene meg a Motorstorm 2 trailert idézi, szó szerint… Elnézést kérek a NFS rajongóktól, de ez egy vicc.[GT]41689[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jo

 2. Kiváncsi leszek a PSP verzióra, tavaly elérték nálam a legszarabb játék címet. Akinek volt hozzá szerencséje, tudja miről van szó. Szerintem az a minimum, hogy idén kárpótolnak minket egy rendesen összerakott verzióval. Koppinthatnák ezt meg mondjuk a Dominatorról. Na az egy tuti gém PSP-n.

 3. sosemk szerettem igazán az nfs-t és ez a rész sem fogja ezt megváltoztatni az biztos….

 4. Ajj…sajnos tényleg elég trágyának néz ki az egész, pedig úgy vártam, hátha végre lesz vmi jó kis NFS, de egyre kevésébé tetszik.Asszem ezennel lemondok a NFS-el való játékról.:SViszont az uj MidnightClub nemrosz.:)

 5. Egyébként nem lenne baj a játékkal de messze jobb és egyedibb trailert is vághattak volna belőle.

 6. Tisztelt Foxhound.Ha már odaírod hogy no comment akkor ne írj utána még 3 mondatot róla, met akkor az yes comment.Egyébként én Most Wanted rajongó vagyok, ez a rész is tetszik.Disznó módon bőg a motor, csatáznak, a végén meg odakeni keresztbe az elválasztó betonnak a verdát.

  • “Megszólításnál felkiáltó jel használatos ugye… “”Tisztelt Foxhound.”” A bevezető pedig azért ilyen mivel az aktuális videó tartalma annyira üres és semmitmondó, már-már gusztustalan és vérlázító, hogy elő sem érdemes vezetni ezt a sz.rhalmot.”

   • Én nem tudom utólag szerkeszteni a kommentjeimet, így lemaradt a felkiáltójel.Egyébként meg az eddigi trailerek is ilyenek voltak, vagy még gagyibbak, de ettől függetlenül mivel 4 éve tolom az NFS-eket van fogalmam róla hogy a játéktól mit várhatok.Jó zenéket, trendi kocsikat, tuningot orrba, szájba, kétszer olyan grafikát mint a Most Wantdben.

   • Legyen kevesebb trailer és több ötlet illetve egyedibb hangulat.Utoljára Need for Speed-et én ’98-ban élveztem.

 7. Az biztos, hogy erre a részre még nagyobb lesz az izgulás mint az eddigiekre, én viszont biztos kihagyom.

 8. Huh. Én szerettem, szeretem és ezt is szeretni fogom. Ez van: NFS rajongó vagyok. Sajnos nekem ez is bejön! 🙂

 9. “nagyon komoly, hogy a két kocsi ami üldözi egymást szinte “”ragyog”” világítanak a többi autóhoz képest, a vége felé tisztán látszik amikor nyomtam egy pause-t. Nagyon gáz. Meg az egész széria. Meg az a bejelentés a legutóbbi rész után, hogy “”visszanyúlunk a gyökerekhez, az NFS underground-hoz””, hát az tényleg gyökér játék volt, bár még akkor újnak tűnt a maga egyszerűségében. IA sorozat a hírnevét inkább az első négy résznek köszönheti meg az NFS: Porsche -nak, talán azok házatáján kellene nézelődni. Hol vannak az erdős, meg a tengerparti, városos, őszi pályák? Nem is mondom tovább, csak felidegesítem magam.”

 10. Egy részt próbáltam ki, elég is volt egy életre…..

 11. Hát ez még mindig gyenge és nem érdekel 🙂

 12. HA lesz olyan mint a Most Wanted akkor király lesz.Máskülönben nem érdekel.

 13. én reménykedek h olyan lesz mint a most wanted v jobb XD

 14. Trailerben ráadásul ekkora grafbugot bennhagyni:DKb a videó közepén amikor bevillantják a LEXUS seggén a feliratot,majd elkezdi letolni a fekete sportkocsit figyeljétek a felső kameraállást (Lexus közelebb Lambo vagymirák távolabb)…Lexus első kereke rendesen a levegőben megy:D

 15. Vicc kategória. (rossz vicc)

 16. Ízlések és pofonok, de engem ez a játék nem csigáz fel. Nem is venném meg soha. Pedig a jó autós/versenyzős játékokat csipázom.

 17. Átírtam a címet. Most már nyugodtan alszom 😀

  • “””Elnézést kérek a NFS rajongóktól, de ez egy vicc.””nyugodtan használhattad volna: – rakás szar- halmozottan szar- szelektív hulladék”

 18. Ebben a trailerben most őszintén mi volt az érdekes? A Lexus felirat? 🙂

 19. “””Túl sokat nem akarok hozzáfűzni””… szemét? :D”

  • A szemetet kilehet dobni, de ez ott lesz a boltok polcain 😀

   • És sokan meg is fogják venni. Nem mi, de tuti hogy egy ideig az eladási listák élén fog tanyázni. Ez van…

    • “Az autókat lopni kell benne, de hogyan? “”Új üzenetet kaptál, elolvasod? Press “”X”” to Continue “” Berak a sűrűjébe egy autóval, mögötted 5 rendőr, aztán rázd le őket… “

  • LOL, igen, már rég használtam ezt a kifejezést 😀 De hát mit tegyek, jó játékok vannak mostanság. A videó egyébként egy tanulmány szvsz.

   • És mit is tanultunk belőle?

    • Hogyan kell mindennemű kreativitás nélkül trailert, továbbgondolva játékot csinálni amit persze milliók fognak megvenni, köszönhetően az agyakba égetett üzenettel – NFS = AZ autós játék.

     • “Ennyit tesz az évenként megjelenés. Beég az agyakba aztán veszik mint a cukrot a többi “”évente új (?) rész”” sorozattal együtt.”