Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Need for Speed: The Run – E3 látnivalók

2011. november 17-én érkezik Playstation 3-ra is az NfS franchise következő felvonása, a [B]Need for Speed: The Run[/B]. Az autóvezetős – szándékosan nem használtam most a “verseny” szót -stuff ezúttal az üldözők és üldözöttek életét mutatja be. A szoftvert az Electronic Arts adja ki, készítője a Black Box Games.Az E3 2011 gameplay videókból minden további információ kiválóan kihámozható.[GT]714877[/GT][GT]715173[/GT][GT]715360[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az egész olyan mirrors edge és nfs undercover keverék. Lehet a végére valami jó lesz belőle.

 2. Fejjel lefelé a kocsiban, QTE ikonok is fordítva? Melyik játékban is láttuk ezt, hm? Segítek: H… R…

 3. Ez valahogy olyan amit mindig is akartam ha olyan lesz mint amire ebből a minimális információból számítom, hogy lesz akkor nem kétséges, hogy kell.

 4. Nekem bejön, bár már itt is csak az eladhatóság miatt van kiírva az NFS. De ez a lényegen nem változtat, jó kis pörgős játék lesz, ennyi.

 5. Hát nekem nem kell.Az első videóban a csávó milyen buszkén nyomja a játékot!

 6. Mindig vannak olyanok akik ha ugyanazt kapják akkor sírnak, hogy miért nem újítanak, ha meg újítanak akkor miért nem a régi jól bevált receptet használják! (ez más játékokra is vonatkozik)Értem én, hogy ez elég ijesztő, hogy húú kiszáll, meg van lába is a sofőrnek nem csak keze meg felsőteste, de a sztori még lehet jó!Ha más nem akkor vonatkoztassunk el el picit a NFS névtől és egy filmszerű sztorit lássunk bele The Run címen! (persze ez majd függ a későbbiektől)Ezeket csak azért írom, mert a HP-in sírtak ám sokan és mégsem lett egy rossz game, akkor abból okulva lehet neki egy esélyt adni.Szerintem….

 7. Öröm látni, hogy az NFS széria továbbra is meg tud újulni.Remek előzetes…biztos vétel.

 8. Ez miez?Valami vitz?Autósjáték tventiförsztszencsöri mí, vazze?:DDD

 9. Én már nem is számolom hanyadik NFS játék jön már ki, rég elvesztettem a fonalat. A Carbon-t is csak kalgon-nak hívtam, a népszerű vízkő elleni tabletta után 🙂

 10. Majd később jövőre talán.

 11. megint egy ujjab nidforszpíd^^ ?

 12. “Nem tudom, miért kell minden EA autós játék elé a NFS név, a Shift 2. részénél legalább már próbálták elhagyni, legalábbis háttérbe szorítani. Mintha önbizalomhiányban szenvednének, és attól félnének, hogy önálló címként nem veszi meg senki. Szerintem NFS-nek teljesen öszevissza a játék, de ha ez nem vonja el a figyelmet, akkor ahogy Tapsi Hapsi mondja: “”Ebből még akármi is lehet!””.Nem kéne mindig az NFS-el dobálózni évente kétszer, nekünk meg a játékra kellene figyelni, nem a nevére.”

 13. 1ébként miért nem lehet irányitani a karaktert hamár kiszáll a kocsiból? csak a háromszöget nyomatni …

 14. “Igazából minden NFS résznél valahogy elragadnak a borítók, meg a játék minőségét kicsit SEM tükröző artworkök (amit screenshotnak mernek nevezni…)Aztán 3 perc gameplay és kuka.Legutóbb a shifttel tettem 1 próbát, hát ott megvolt a 2 órás gameplay, az első órában kb szanaszét röhögtem magam azon a kanyarodás módon (mintha téglát dobna az ember a kanyarba), egyenesben driftelj 200al és csutkára egyenesbe állsz…. mintha minden kocsi motorterébe bepakoltak volna még 40 kiló ólmot.És merték “”szimulátor””nak nevezni a naagy nfs fanok.A The Runnal meg lehúzzák a bőrt az undercoverről (ami előzőleg most wanted volt…), csak most éééjszaka van. Mekkora ötlet LOL.Szégyen az egész széria a HP2 (ps2) óta. Az nfs volt (sikerült felmelegíteni ps3-ra is, talán ez volt az egyetlen értelmes dolog amit valaha tettek).”

 15. Nekem bejön.

 16. A rohadt életbe kiszállt a kocsibóóól???NEEEEEEEMaradok a Hot Pursuitnál…

 17. nekem tetszik, legalább nem lesz végig monoton vezetgetés, egy idő után azis unalmas:D

 18. huh ez valami új.. miért kellett NFS ből egy akció játékot csinálni?

 19. Én leparkolram a Shift résznél,és azt hiszem maradok ott…….

 20. Förtelmes.

 21. Ez is Kojima hibája. Már autó versenyezni se tudsz leülni, mert helyette másfél percenként mozizni kell, meg QTE-el szerencsétlenkedni.

 22. Hát azért nekem úgy tűnik, hogy a Frostbite 2 engine-t is tudni kell használni és ők pont nem tudják :(A gameplay elég szarnak tűnik, de még megcsinálhatják jóra….

 23. Én tuningolni akarok! Adjanak normális játékot, ahol autót építhetek, és csapathatom!

 24. Szerintem nagyon jó ötlet. Ez az egyetlen módja, hogy normális sztorit belerakhasasnak egy autós játékba úgyhogy közben az is maradjon.Hacsak nem akartok Thomas a gőzmozdony szerű kocsikat

 25. de az abaj h nagyon elmennek egy irányba itt is…előre látom h többlesz a felvilllanó gombok nyomkodása mint a tényleges racing

 26. A sorozat ismét egy új irányba próbál elterelődni. Kiderül mennyire jön be a rajongóknak. Pár videó után meglátom hogy megéri-e kipróbálnom.

 27. Csak a második videót néztem, de azt végig röhögtem. Annyira rossz, hogy már aranyos, tényleg!:)

 28. Szánalom. Nevetséges, hogy mikre képesek itt a pénz érdekében. Lassan már a Need For Speed név átruházódik egy Bourne értékű játékká. Kimarad, az már biztos.

 29. “remélem nappali pálya is leszAmúgy nem vagyok finnyás,hogy “”ez nem is NFS, miezaszar?,stb,stb””de még várok pár gameplayt később mielött eldöntöm,hogy kell-e.”