Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Need for Speed stúdió – nem bezárva, csak jegelve

Tegnap még úgy volt, hogy az Electronic Arts bezárja, ledózeroltatja, aztán sóval hinti be azt a Black Box Studiót (vagyis a helyét), akiknek például a Need for Speed sorozatot, valamint a Skate-et is köszönhetjük.”Éves szinten 120 millió dollárt spórolunk ezzel a lépéssel” – kommentálta a dolgot az EA egyik szóvivője.Miután a fél internet erről beszélt egy napig, sokezer kommentet termelve az NFS széria múltjával, jelenével és minőségével kapcsolatban, ma már megjött a helyesbítés: a Black Box nem szűnik meg, csupán elköltözik, és 2009 júniusában nyit ki újra, új helyen. Hogy a Skate 2 fejlesztését ez ennyiben befolyásolja, arról nincs infó.(Balgaság lenne azt hinni, hogy a gazdasági világválság pont a videojáték-ipart nem érinti. Jövőre [U]bizonyosan[/U] nagy változások lesznek: eddigi nagymenő, nagymellénnyel költekező és arcoskodó kiadók/gyártók vesznek majd vissza az arcukból, tömegesen eresztik majd szélnek a fejlesztőket, stúdiók egyesülnek és kerülnek felvásárlásra, valamint [I]szerintem[/I] a konzolpiaci helyzet is fordulni fog. Térjünk vissza erre jövő nyáron.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hahaha

 2. Egy elég nagy név tűnne el, persze az utóbbi részek óta nem is csodálom :/

 3. hát elnézve az utóbbi NFS-eket nem csodálom

 4. Bizony ez teljesen egyértelmű, hogy a videojáték-ipar alakulását keményen befolyásolja a gazdasági világválság, ugyanis ez szórakozás, és nem létszükséglet ( legalábbis a legtöbb embernek 😛 ) , így ezekről mondanak le először, ha pedig csökken a kereslet akkor a fejlesztésekből is vissza kell venni…

 5. a válság eddigi egyetlen pozitív velejárója. a Need for Speednek hosszútávon jól jöhet. majd feltámad újra poraiból és jobb lesz mint valaha! ‘huh azok a régi szép idők…..

 6. A Need for Speed elveszett az Underground 2 óta

 7. Fordulni fog???Jaaaaaaa…értem. Adja az ég.

 8. érdekes, az évről-évre megjelenő ea junkból még mindig az nfs volt az 1ik legértékelhetőbb cím.

 9. Remélem a játékok nem fognak drágulni.Egyenlőre úgytünik hogy csökken az áruk.Igaz ilyen körülmények közt nehezebb eladni.

 10. Én genya vagyok én örülnék neki ha végre abbahagynák ezt a NFS dolgot…höhöhö^^

 11. A NFS-nek egy olyan rész kellene amibe végre az kerül bele amiért a rajongók már évek óta sírnak.

 12. Szerintem lényegtelen hogy bezárják-e a stúdiót. A programozok maradjanak továbbra is programozók. Mindegy hogy hol, csak azt csinálják amihez értenek, és akkor lehet hogy nem NFS néven, nem az EA kiadásában, de megjelenik majd egy nagyon jó autós játék, ami lesöpör mindent.

 13. Egy Porsche 2000 féle játékot igazán csinálhatnának…Én ezt várom már nagyon. Addig szigorúan nem veszek meg semilyen NFS játékot. Elegem van abból, amit mostanában készítenek 🙁

 14. No Need for Need for Speed…

 15. “””szerintem a konzolpiaci helyzet is fordulni fog. Térjünk vissza erre jövő nyáron””mondjuk érdekes amit mondasz, annak a fényében, hogy a Take2 közölte, hogy a PS3-ból származik a bevételük nagyobbik része”

  • “””Belsős információm van róla””, hogy azok a nagyhalak, akik eddig két kézzel, számolatlanul szórták a pénzt, most olyan megszorításokat vezetnek be, hogy még az irodák világításán is spórolnak. Senkinek sem végtelen a zsebe.”

 16. Szerintetek vége lesz valaha ennek az NFS szériának?

  • Ujszolettek mindig lesznek. Nincs ezzel baj. Csak legyen a paletta minel szinesebb.

  • Nem lesz vége és remélem soha nem is lesz vége.MIvel a jövőre kiadott NFS rész (ha minden igaz) kenterbe ver majd mindent ami eddig volt.MIvel maga az Isten Veszi a kezébe a dolgokat : ALEX WARD (gyengébbek kedvéért Criterion: BUrnout Paradise) És végre elkészítik az Ultimate NFSed a Paradise Motorjával.Szóval ha ez valóban ígylesz minden idők legszebb és legjobb verseny játéka fog megszületni.

 17. mocskos dolog ez a válság. de legalább gyerekeimnek elmondhatom majd hogy részese voltam.