Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Need for Speed: SHIFT Unleashed 2 – összehasonlító trailer

Az Electronic Arts veszélyes vizekre evez a Playstation 3-ra is érkező [B]Need for Speed: SHIFT Unleashed 2[/B] legújabb trailerével: a videóban azt demonstrálják, a multiplatform SHIFT 2, a PS3 exkluzív GT5, vagy az X360 exkluzív Forza 3 játékélménye hasonlít-e jobban a valósághoz.A legjobb, ha te majd eldöntöd![YOUTUBE]pPZYOtq4iJc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kicsit túlzás már amit csinálnak.

 2. mindenkinek megvan a saját véleménye!nekem a shift jobban tetszik és leszarom a mások véleményét nem az fogja eldönteni kinek melyik a jobb játék akor is megveszem!a GT5 meg unalmas a drift benne egy kalap szar!lehett szidni sok gran turismos köcsögök!

  • Nem értem miért kell köcsögözni!Szerintem senki nem mondta senkinek hogy ne vegye meg a játékot!Aki NFS-hez szokott annak biztos unalmasnak hat a GT5 mert nem lehet benne egy hajtűkanyart 180-al bevenni…

  • Csak gratulálni tudok a kultúrált vélemény nyilvánításodhoz.Ha neked a NFS jön be,vedd azt.

 3. Jó irányba tapogatózik az Elektronic Arts, de szerintem sikerült átesnie a ló túloldalára.Igen okosan, a saját videójukat messze tették a kezdeti real life videótól. Vajon észrevették, hogy a valóságot ábrázoló videóban nem történik egy koccanás sem? A Forza és GT szemlélete a valósághoz, közelebb áll szerintem. A Shiftes pilóta mintha kicsit begőzölt volna. Online nem örülnék a társaságának. 🙂 Az autók megnyúlása is túlzásnak tűnik. A kocsi úgy nyúlik, mint egy teret váltó űrhajó, valahányszor a sofőr a pedálokhoz ér.

 4. De egy szánalmas ,szar video ez!A GT5 közelébe sem ér ez az 1 év alatt összerakott tucatjáték!

 5. Hát istenem. Valaki végre jobbat csinált mint a forza vagy a Gt5. Mókás nézni hogy emiatt hányan a kardjukba dőlnek és torzsalkodnak. 8D

  • Az,hogy kinek mi a jobb az teljesen szubjektív.És az is biztos,hogy nem te fogod eldönteni melyik a jobb a 2 megjelent és az 1 meg nem jelent játék közül. 🙂

 6. Nemértem hogy gondolja az EA hogy A GT-hez és a Forzához hasonlitsák az árkád szarukat…

 7. Nekem meg az a véleményem, hogy nagyon meg fogja osztani a népet – hihetetlen, hogy ennyi hsz. után ezt mind le bírtam vonni XDAmúgy külsőre tetszik, kérdés, hogy az ingame effektek mennyire lehetnek idegesítőek vagy sem… Én utoljára akkor vettem első naposan NFS-t amikor a Prostreet megjelent, azóta inkább mindig kivárok…, és ez nem a Prostreet hibája…, egyszerűen már nekem nem hozza azt az érzést a sorozat, amit még az MW, UG, az első HP, vagy akár High Stakes idején – ami nekem az egyik kedvencem volt. Ha legalább 9/10 lesz akkor valószínűleg a megjelenés havában Einkauf lesz. Ha nem, akkor marad a megszokott trend – a kivárás…

  • Nekem a Most Wanted a legnagyobb kedvencem NFS-ek közül de ez a Shift is nagyon bejön. Majd meglátjuk… tényleg játékközben fog kiderülni mennyire válik be ez a kameramozgás….

 8. “szerintem egyáltalan nem a fejmozgásból, még csak nem is a grafikától lesz jó egy szimulátor. azért szimulátor egy szimulátor, mert szimulálja az érzést, hogy Te tényleg autót vezetsz, hogy az autó tényleg az aszfalton van. és ez igen nehéz dió a fejlesztőknek, mivel itt nem aszfaltról és gumikról beszélünk, hanem bitekről és bitekről…. ez az amit nagyon megcsináltak a GT5ben, ehhez idő kell (nyilván volt honnan táplálkozni). és ők így értik a “”real driving simulator””t.termeszetesen mast is meg lehet szokni, hiszen bizonyára a shift 1 is jó, aki meg akarja szokni, de személy szerint én azt akarom érezni, hogy autót vezetek, és nem pedig azt, hogy ha megszokom, jó lesz az. Még akkor is, ha miután beledörrentek 300kmhval a falnak, akkor alig torik meg a kocsi. (ha vki ilyesfajta élményre vár, akkor egy ilyen karambol után húzza ki a ps3at a falból, és soha többé ne kapcsolja be az autós játékát, hiszen az a real driving simulator)”

 9. a legnagyobb vicc, hogy a hivatalos EA video privátra lett állítva időközben: http://www.youtube.com/watch?v=pP4kGZj4pzE

 10. Csak a látvány alapján nehéz lenne eldönteni, hogy melyik játék tudja a legvalóságosabb vezetési élményt. Azonban a GT5-é engem már meggyőzött.

 11. Sikerült mégis megnéznem.Ha a belső nézetben nem lehet majd kikapcsolni a rángatózást, akkor köszönöm, de nem kérek belőle, maradok a külsőnél. De ha meggondolom magam és szeretnék epilepsziás rohamot kapni, akkor úgy fogom tolni.Amúgy a játék maga tetszik, nekem bejött az 1. rész is, ezt is beszerzem. (Mondjuk érdekesnek tartom azt, hogy az 1. rész borítóján 7 év felettieknek volt a korhatár, ennél meg csak 3. A gyerekek fejlődnek ilyen gyorsan, vagy a játék változott?)

 12. Az miért lehet, hogy a youtube azt írja megosztási lehetőség letiltva ?

  • Valószínűleg az EA megsértett egy-két jogot azzal, hogy hivatalosan kiadott egy olyan videót ahol összehasonlítja a nagyágyúkat …

 13. A legjobb a Carmageddon 2.

 14. “ugyan olyan jégpálya az egész mint az 1. részben…a fejmozgástól meg nem élethűbb lesz hanem csak rosszul lesz az ember.most komolyan.a valóságban mióta csúszkál minden irány váltásnál az autó?mintha jégen menne…ez nem szimulátor hanem inkább akció játék:D az elmosódásokkal meg a “”sebesség érzettel”” akarják eladni a játékot ami egy cseppet sem élethű. mióta mosódik el minden 140-nél?XD”

  • miota alkoholista fejlesztoket alkalmaznak 😀

  • “És a valóságban mióta “”kongnak”” az autók amikor összeütköznek … ja és persze egy kis karc sincs rajtuk, persze ha frontálisan belemész a falba akkor már megtörik kicsit a motorháztető … ja, h nem ezt kell nézni egy szimulátornál meg nem kell összetörni az autót meg béna hülye gyerek vagyok? Lehet ezzel takarózni, de szerintem ugyanolyan fontos, h ez is élethű legyen és ne olyan érzésem legyen mintha egy üres bádogdobozt vezetnék. Lehet találgatni, h melyik “”Real Driving Simulator””-ról beszélek …”

 15. Hozzászólnék én is, ha nem azt írná ki nekem, hogy megosztási lehetőség letiltva, a YouTube-on pedig azt, hogy privát videó…De ha valaki dob egy használható linket, megnézem, mertkíváncsi vagyok.

 16. engem megfogott pedig nem vagyok nagy autos fan(gt5 nincs meg azzal nem játszottam de ezt elöbb megveszem szer.)

 17. shift2 király game!megveszem 5csillagos game!

 18. Shift 2 😀

 19. És amúgy ha lett volna elég bátorságuk, akkor nem a suzuka pályát raknak bele a videóba amiben 1 kanyart mutatnak be, ráadásul egy oda nem illő kocsival hanem mondjuk egy Nürburgringet esőben vagy napfelkeltekor vagy épp hajnalban egy audi r8 kocsival, hopp! lehet kicsit másképp mutatna az egész. Ez is azt mutatja mennyire szánalmas módszerrel akarják megtéveszteni a játékosokat!

 20. Nem rossz , de ettől még nem lesz szimulátor , hogy ráng össze-vissza a kamera . Nálam GT5 a bajnok .

 21. Ez ugyan az a hitvány takony verseny mint az első része csak most raktak bele egy ultra-mega gagyi fejmozgást ami szinte már nevetséges. Az meg, hogy a GT5-höz hasonlítják no comment. Biztos jót rögönek a PD srácok :)Hihetetlen, hogy az E.A másodszor is ugyan azt a szemetet akarja eladni a játékosoknak mint annó.

 22. Akkor ezzel kell játszani nem pedig hasonlítgatni.Gran Turismo RULES!!!!!!

 23. ez a kamerarángatás..sztem az EA-nek kisebbségi komplexusa van.

 24. Az EA-nek ez az üzlet politikája szerintem szánalmas, hogy más játékokhoz hasonlítgat meg fikáz állandóan…

 25. úúúúúúú nekem nagyot ver a shift2….:D Gt5-öt is tolom, dehát nem tehetek róla, bejön a shift2 nagyon! Várós!

 26. A kamera nekem tetszik, csak az autók viselkedés egy nagy fos (régebbi videók alapján mondom). Az, hogy az autó a saját közepe körül forog és a seggét dobálja minde egyes irányváltásra egy vicc, és olyan mintha nem lenne semmi tapadása ezeknek a drága túrautóknak, csak lebegnek az aszfalt felett.

 27. Ettől max rosszul leszek de nem fogom élvezni. Underground 2. Az volt az utolsó frankó autós játék. Nem kell ide 200%-os valósághű szimulátor. Kontrollerrel amúgy sem lehet úgy vezetni és a fotel sem adja vissza a sebesség érzését. A szemeimet meg bejojóztatni nem éri csak azért, hogy kamura bevegyem a sebességérzést.

 28. Most ezek tényleg belecsíptek a Turn10-be és a Polyphony Digitalba? A tipikus szőke, szilikonos, kívül minden klappol, belbecs meg a holdon, olcsó játékukkal? Az a szerencséjük, hogy nem a XVI. században élünk, mert Yamauchi-ék már úton lennének, megvédeni a becsületüket, jó éles katanával. Szerintem meg is érdemelnék.

 29. Szerintem a GT5 a legjobb igaz fix, de van benne mégis egy kisebb dinamika.A Forza ehhez képest túl lapos.A Shift meg megint túlzásba esik, hogy nagyobb legyen a hatás, csak így már gáz, tényleg valami idegbeteg rángást él át a kamera.Dől előre hátra. Amikor fékez és gézt ad a pilóta minimum fél métert mozdul előre hátra. Ezt nehezen tudom elképzelni egy olyan pilótától aki 4pontos övvel van odaszögezve az ülésbe.Az eredeti videóban nem is mozdul ennyire előre hátra még a bukósisak kamera sem. Ez valami nagyon gáz.Ok nézzen be a pilóta a kanyarba, de könyörgöm ez úgy néz be, mint aki kinéz. Ettől inkább rosszul vagyok, mint hogy élvezném.A másik az említett ütközések, amiket az első részben mint feladat követeltek is.Ez nagyon gáz így.

 30. Én semmilyen versenyjátékot nem csípek, de inkább ezt választanám, ha kellene.

 31. A múltkori Nürburgring-es videó (http://www.youtube.com/watch?v=YHXa72JMxcg&feature=player_embedded) tetszett. De ez nem. A rángatózás egyáltalán nem cool.

  • meg kell nézni egy élő helmet cam-os videot ,aztán eldönteninálam első napos,gt5 meg ha van valakinek szóljon, adok érte 2 liter kannásbort

 32. Ez a fos csicska arcade NFS nekem jobban bejön mint akármilyen GT vagy Forza … a motornak motor hangja van, az ütközéseknek van ereje és törés hangeffektje … a belső nézet meg úgy van megcsinálva mint az életben, vagy szerintetek az nem reális, h a fejeddel az utat követed és nem pedig üveges tekintettel előre bambulsz?

  • “GT5-ben is tudod forgatni a fejed (Beállításoknál jobb analógra “”left/right view””).Sztem mindegyik egy szar. :)”

   • Forgatni már az első Shift-ben is lehetett, de ott értelmetlen volt, mert egyszerre 2 analógot forgatni plusz gázt adni meg fékezni meg anyám kínja …

  • “De az életben sokszor csak a szememmel követem az utat, nem a fejemmel. Így itt folyamatosan máshova kell fókuszálnom, ami szörnyen zavaró. Egyedül driftelésnél jöhet jól, ahol tartósan “”kanyarodok””. A folyamatos kamera rángatózásról nem is beszélve. Csak a GT. :)”

  • jól mondod cimbi, főleg,h 20 éve vezetek, nektek van már jogosítványotok gyerekek?(nem gt5 licence vagy mi a szar)

   • Nekem nincs és ebből kifolyólag maximum csak biciklit vezetek =D

   • 11 eve vezetek, nemet cseh szlovak magyarhon szlovenia szoval igen van jogsim es nekem az a meglatasom hogy inkabb maradok gt5-nel.ez az osszehasonlito video szerintem rosszul fog elsulni ^^

  • Az általad említett üveges előre bambulás csak a Forza sajátja.

 33. A shiftes pilóta epilepszia rohamot kapott vezetés közben? 🙂 Vagy valaki veri a tarkóját? XD

 34. A GT5 meg a Forza fix belső nézet, a SHIFT meg bukósisak… érdekes összehasonlítás…ja, egyébként a GT5 a legjobb 🙂

 35. ? ez mi? jó nagy gagyi a belsö nézet az NFS ben rossz rá nézni…olyan mintha hullámvasútba ülnék mozog jobbra ballra mintha csak lökdösnék az autót. EZ LOL

 36. A tucatjáték shift és a rajzfilmgrafikás forza labdába se rúg.

 37. nekem tetszettitt legalább a kanyarokban magától oldalra néz az ipseés még kamera se kell hozzá (arról nem is beszélve, hogy az is korlátozva volt hol működik a gt5ben)meg amúgy is én a versenyhangulatot szeretem, nem a szimulátort

 38. Szerintem az első a legjobb.:) Amúgy GT5-Forza-Shift az én sorrendem. Elég öngól szagú olyan jeleneteket mutatni, amiben végiglökdössük a fél mezőnyt bűntetlenül. Nekem a sebesség és a tapadás is picit túlzásnak tűnt.

 39. Nos igen itt a Shift 2-ben nagyon rágyúrtak erre a belső nézetre, ez tényleg a legjobb lesz a három közül. De ez még nem minden… majd meglátjuk. Eddig nagyon állat…

 40. komolyan nem értem a lényegét.