Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Need for Speed: SHIFT Unleashed 2 – kocsifotók

Befutott pár friss autókép a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló [B]Need for Speed: SHIFT Unleashed 2[/B]-ből. A screenshotok a hírforrás szerint a game “Replay” módjából valók.A szoftver 2011 áprilisának elején érkezik a magyar boltokba.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kicsit túl promózáák már ezt a címet 🙁

 2. ne hari gyerekek de ez nem szép…Nekem a SHIFT 1 grafja tetszett,de ez mintha alulmúlná azt.

 3. Én szebb képeket csináltam a GT5-ben mint itt bármelyik. 🙂

 4. Teszek rá magasról,hogy eléri-e a GT 5/Forza 3.,vagy (lassan már)4.-ik epizódjának a a látványvilágát,urambocsá’ még übereli a két riválist képi világ tekintetében.A JÁTÉKÉLMÉNY,a REALIZMUS fogja eldönteni sokunknál a kérdést.

  • “Vezettél már 20-50-100 milliós luxus- illetve versenyautókat? Indultál már pályaversenyen? Mentél már 280-nal? Hogy állapítod majd meg a “”realizmus”” mértékét?”

   • itt mindenki racsing drájver nem tudtad?

   • Igazad van,nem vezettem még versenyverdát(pár luxusautóhoz volt szerencsém,már ha a Bümös,Jaguár luxusautókategória),eddig csak alsókategóriás túraautóhoz volt szerencsém,kipróbáltam egy haver gépét egy csöndes tesztnapon a ringen,de az tényleg 400-600 pacis masina.Én az összehasonlítás mivoltjára érteném egész pontosan,hogy szvsz a Shift 2 nem lesz egy napon említhető a GT5-tel.Yamauchi,ha jól tudom amatőr autóversenyző,ráadásul ő a combosabb gépállatokat is kipróbálta 1-2 kör erejéig,mielőtt lemodellezte volna a viselkedésüket a GT-sorozatban.Az F1 2010 fejlesztésében A.Davidson volt F1-(jelenleg teszt-)pilóta segédkezett.Az EA gyermekénél nem tudom,igénybe vették-e profi versenyzők iránymutatását.

 5. A kocsik szépek, mint a GT5-ben.A táj egy hányadék, mint a GT5-ben.Hol itt a baj?:D

 6. “http://www.youtube.com/watch?v=fOJPbTYGkLMgondolom ő sem tud autót vezetni, vagy a fejlesztők basztak el valamit nála azért mozog a feje annyira, meg azért néz be a kanyarba-.-“””

 7. Fasza járgányok. Ha nem is megjelenés napján, de mindenképpen beszerzem majd a játékot, már csak a kocsik miatt is.

 8. nézegettem egy-két videót, de szerintem ez gagyiminden váltásnál mozog az ember feje, sztem ezt a fejlesztő sem gondolta komolyan

 9. szép az tény, de nem adja azt a hatást mint a gt5 és színvilága

 10. http://www.youtube.com/watch?v=YhFTDiAdl_A&feature=relatedez a videó eléggé meggyőző, ráadásul az a fejrángatás sincs, pont annyira mozog a kamera, mint egy pilótának mozog a feje amikor fordul vagy ilyesmi.

 11. Tolom tovább a GT5 -öt .

 12. ennek a grafikája rohadt jó lesz! nagyon tetszik eddig azok alapján amiket láttam belőle, a kamera is rendben. kíváncsian várom!

 13. Szépek a lexusok 😀

 14. Szépek szerintem is a képek, a GT5-é sterilebb, ez meg egy kicsit mosottabb,.. a fizika – az meg majd kiderül a tesztekből, hogy milyen…

 15. Képek alapján 10X jobb ,mint a GT5….:)

  • Ja, a műanyag szappantartó kategóriában.

  • “Lári-fári… Megvan a Shift 2 erőssége,de az biztos,hogy nem a grafika és az autók modellezése.Összevetve a GT5-tel legalább fél generációnyi a különbség a GT javára.És ezt az előnyét mindig tartani is fogja a riválisokkal szemben.Az autók fizikája -tapadási szimuláció,érezhető súly,tehetetlenség- pedig teljesen más liga,más játékokkal egy napon emlegetni is csak alapos fogmosás beiktatásával lehet.Én is látom a GT5 hibáit -mert sajnos van neki, nem is kevés- de amiben dekádnyi előnye van a Polyphony Digitalnak az az autók irányításbeli különbözőségének érzékeltetése.Ezért is “”driving simulator””.És sok millió játékosnak ez adja egy autós a játék lényegét,nem a darabokra hulló, szikrázó, pörgő, robbanó kasztnik. Az csak tűzijáték és csillagszóró…”

 16. “hat en ilyen kepeket nem jelentetnek meg azok utan, hogy GT5-hoz hasonlitgatom a jatekomat.:Dettol fuggetlenul engem erdekel, az elso resz is nagyon jo volt. csak ugye teljesen mas teszta, mint a “”rivalisok””.”

 17. Nekem ez is meglesz,az biztos. Az első is tetszett és ezt csak még tovább fokozták gondolom! A kocsik fizikáját persze szokni kell,merőben más ,mint a GT5-ben,de ettől még jó és élvezhető!

 18. “Nem tetszik! Pont az hiányzik belőle ami a GT5 sava borsát adja, mégpedig a fotó realisztikus autó modellek. Ez olyan “”rajzfilmszerű”” nagyon latszik, hogy játék, nem szerettem az efelé grafikát. Ezert is hányok a Forzatol (mondjuk nem csak ezert)Persze ettől meg lehet jó a játék,…Kíváncsian varom”

 19. megvárom a pontokat és ha jo meg minden akk gt5 csere shiftre.. nemis játszok a gt vel hülyeség volt megvenni

 20. A képek szépek, szó se róla.

 21. Majd meg látjuk, hogy kajája a nép, én nekem ez tök ugyanaz, mint a GT5 csak más pályák, autók és hangok meg esetleg az irányítása is más lehet, mindenesetre jó lenne egy demó.