Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed – ealizmus” trailer”

Az Electronic Arts új trailerrel promózza Playstation 3-ra is bejelentett új autóversenyes játékát, a [B]Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed[/B]et. A videó mondanivalója az a realisztikus vezetési élmény, amit a SHIFT 2 készítői megcéloztak játékukban.[YOUTUBE]929UZ6Nq-hk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na ez egyre jobban érdekel.Annyit ígérnek, hogy vagy eljön a megváltó vagy széjjel fogom röhögni az agyam rajta 🙂

 2. “Imádom az autós játékokat, szerintem nagyon jó lesz ez a Shift 2. Szerintem nem szabad a GT5-höz hasonlítani, mert a GT az autókról szól a Shift meg egy “”adneralinbomba”” … :)”

 3. Remélem azért azt egyikőtök sem gondolta komolyan, hogy ezt a játékot egy lapon lehet emlegetni egy GT5-tel? A GT5-ben már csak a megjelenés óta betett újítások többet érnek, mint egy teljes másik game.

  • Akinek ez jön be jobban, játsszon ezzel. Én személy szerint nem játszom más autós játékkal a GT-n kívül (illetve még Motorstorm, de az egészen más), mivel a műfajból csak ez a cím tudott lekötni. Azért a SHIFT 2 is kaphat egy esélyt. Szívesen kipróbálom, de hogy megveszem-e? Nem hinném.

 4. Én nem állítanám szembe a GT5-tel. Mellette is van hely más autós játéknak. Nagyon szeretem a GT5-öt, de nincs kizárva, hogy ez is tetszeni fog. Bár előbbinek nagyobb bizalmat szavaztam, mivel előrendeltem, de a SHIFT 2-vel várok majd.

 5. “A rázkódó kamerával még mindig bajom van. Teljesen igaz, h ez a valóságban sincs másként, de ott a szememet egy “”fix pontra”” rögzítem, nem ugrál a kép. Ha ki lehetne kapcsolni, érdekelne a játék. Viszont a kanyarokban elforduló kamera nem rossz ötlet, kíváncsian várom. Remélem lesz belőle demó.”

 6. http://www.youtube.com/watch?v=wVPPJgTEtQY&feature=relatedkomment:Need for speed is for kidsGT5 is for Car Enthusiasts of any age.

 7. Valósághű vezetési élmény????Ugyan már csak a kamera nézőszöge fog dőlni meg jobban reagálni a vezetési élmény fokozásához. ENNYI.Vegyünk inkább autót. (már amennyit költöttem játékokra nekem is lenne egy )

 8. Tipikus EA trailer………vidoban mikor lattam az elso reszt nagyon tetszett, de mikor leszedtem a demot……………………Erzesem szerint mar a demot sem szabad letoltenem, ha lesz egyaltalan.

 9. Azért nem GT5 de haladnak 🙂

 10. visszatérve a GT5-re, hát… szeretem a Gran Turismo szériát a kezdetek óta nagy rajongója vagyok. bejön az 5 is, de hát nem is tudom olyan felemásak az érzéseim…nagyobb füst ment le évek alatt mint amennyi a láng. És a grafikától se vagyok elragadtatva, kis shader vagy akármi még mehetett volna rá, mert a 4 évvel ezelőtti GRID szerintem még üti is…a játék dinamikájában sincs semmi forradalmi, lehet jobbat tett volna az egésznek ha nincs ennyi hype. De ettől még best of favorit. De legközelebb sokkal többet várnak a játékosok. Szerintem.

 11. *tudtommal

 12. izgalmasan néz ki, mint minden nfs trailere, de nekem a HP2 óta mindig csalódás a vége, de lehet, hogy csak maradi vagyokszámomra a need for speed = ferrarival ki a hegyekbe a szerpentinre és szaladni a rendőrök elől, helikopteres üldözés stb

 13. Most komolyan, mégis miben koppintják a GT5-öt ? Mert autós játék ? Hagyjuk már a dolgot. Amúgy a GT5-öt vártam, első rész a sorozatban amivel játszottam, és elég felemás érzéseim voltak vele kapcsolatban. Körülbelül olyan, mintha félig lenne befejezve a játék. A több órás versenyeken konkrétan bealszom, a B-spec meg egy vicc…Prémium autók szépen kidolgozottak, csak így feláldozták a mennyiség oltárán a dolgot, helyette belecsempészték a 800 standardot, amiket kb átfesteni se lehet, és van olyan, ami még talán a GT3-ból lett átkonvertálva. Ergó még a grafika sem nyújt egy egységes színvonalat, hanem meglehetősen felemás. Jónak jó játék, csak számomra érthetetlen, hogy miért úgy hozták össze, ahogy, most pedig lehet megkövezni.Martin : Mivel az autós játék, mint műfaj, meglehetősen összetett, és csak úgy kinevezni a legjobbnak elég nagy meggondolatlanság. Körülbelül mintha Tekkent hasonlítanék Yakuzához. Vagy Crysis-t Fallouthoz…

 14. GT5 unalmas? Van jópár olyan izzasztó verseny benne, hogy csak na! Nem kell maxra tuningolni benne minden autót és máris izgalmas lesz. Csak az amatőrök nem találnak a GT5-ben kihívást.

 15. Nagyon állat!!Asszem az idén sem fogok unatkozni… :))

 16. Ez kegyetlen nagy.

 17. “Ez a Gt5 fényezés már rohadtul unalmas téma. Nehéz elismerni ha egy másik játék sokkal jobb “”JÁTÉKÉLMÉNY””-t tud nyújtani?Ki a faxomat érdekli a GT5-ben az ultrahyper fizika ha a játék dög unalom, de ettől függetlenül toljátok tovább, főleg az ostoba B-Spec módot.”

 18. Ezerszer jobb mint a GT5, jobb a fizikája, a grafikáhja a hangok a törés a gumi nyom, a madár szar az ablak üvegen, szal a kínaiak feleslegesen küszködtek annyi évig a gt5-tel. a pulyphon be fog csődölni és meg veszi az aktivízió majd meglátjátok én megmondtam.

 19. en latom rosszul vagy tenyleg most marciusban jelenik meg?(PS3-on netezek, igy szarabb a felbontas)

 20. Biztos vétel!!

 21. elég baba!

 22. Nagyon fényezik a játékot 😀 , de tényleg elég jónak néz ki , nekem 😀

 23. Hát azért nem egy GT5.

 24. Nem tűnik rossznak .

 25. Az első résszel iszonyat sokat nyomtam online egy barátommal. Mi után volt a pathc már vezetni is lehetett. Nálam a 2 is egy tuti vétel.

 26. engem nem hatott meg, szerintem a Gt5 nyomába sem érhet!már régóta elvesztette az nfs azt amit régen nyújtott…igazi vezetési élmény?! hagyjuk már…csak a minnél nagyobb szenzáció és a lové szeretete vezéri öket. milyen érdekes, h eddig nem ez volt a fő csapás vonal, h valósághűek legyenek, viszont most, h már van gt5 és nagy siker, már ök is elkezdik ezt nyomatni..?! sztem szánalmas ugy ahogy van! Csak a Gt5!

  • Teljesen mértékben egyetértek veled !

  • “egyetertek!pénz pénz pénz pénz pénz ….van a dolgok mogott, az biztos.egyertelmuen latszik hogy a GT-t akarjak koppintani.de ez akkor is egy NFS marad! ( “”a ver nem valik vizze”” )arcade game-nek elmegy…”

  • “A Hot Pursuit is piszok jó játék. Hozza a régi hangulatot. Az NFS széria fikázása egy ideig jogos volt, a HP óta viszont inkább egyfajta “”sznob”” kijelentés. Számomra sok mindenben jobb, mint a GT (persze csak amit a trailerből le lehet szűrni)”

  • “Azt írják “”real racing””. A gt-nél meg “”real driving””.Engem jobban meggyőzött a NFS, de csak mert versenyhangulatot áraszt és sokkal jobban fest a belső nézete is. Ellenben a GT aminek lehet überállat élethű vezetési élménye, versenyhangulatot nem tud adni…nekem legalábbis.”

 27. Ez jobb mint a Gt5, egyébként már készen van?

 28. hoppá, végén még megveszem.

 29. Elég pofás, de remélem nem lesz olyan rossz az irányítása mint az 1-nek.

 30. Pofás, talán mégis megér egy demót letölteni 🙂

 31. sztem igen jól néz ki

 32. Egyre inkább tetszik.Remélem,az ígéreteit be is tartja a fejlesztőcsapat.

 33. Egészen megtetszett.

 34. Elég sokat fejlődött az első rész óta, ha a megvalósítás olyan lesz mint ahogy a videóban láttuk…, sajnos be kell szerezni ezt is…. :D… – szörnyű egy év ez…, nincs játék…, eccerűen” nííícs’ jááátékkk’ XD

 35. az esti száguldozás nem lesz gyenge, a driftelés kameranézete szuper ötlet.