Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed – bejelentés

Az Electronic Arts legfrissebb autóversenyes játéka, a több forrás által is (magyar nyelvű tesztet pl. a Gamer365 weboldalán olvashatsz róla) kiváló minőségűnek mondott Need for Speed: Hot Pursuit a heti Playstation 3 (is) megjelenések egyik nagyágyúja lesz (19-én érkezik a magyar boltokba), mely alkalmat kihasználva a kiadó a mai napon máris bejelentette a széria következő tagját. A PS3-ra is készülő [B]Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed[/B] 2011 tavaszán debütál majd.A SHIFT 2 Unleashed fejlesztését a Slightly Mad Studios végzi. A munkához autóversenyzők segítségét is igénybe veszik, de a stúdió programozói egy vadiúj engine-t is készítettek, mely az előző SHIFT-ben látott grafikai minőség túlszárnyalására képes. Emellett sisakkamera, éjszakai vezetés, sérülésmodell és online versengés vár a virtuális pilótákra.[YOUTUBE]wo-bUX4zEFY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem ez faja lesz,mert az 1, az egy irányíthatatlan kotvány fos volt.2.nap eladtam a picsába,annyira megtetszett!:)Riszálta a picsáját a verda mint egy rossz ku.va! :)A legkisebb irányváltoztatásra is!Kb.mint ha jégen szuper szoft gumikkal mentem volna.Pfujj az aztán game volt a javából!Ez csak jobb lehet!:DDe az új Hot pursuit,az üti veri az összes NFS-t!Igaz burnout nfs cím alatt,de ez legalább visszahozza az 1-2-3. nfs rész minőségét,mert utána elvesztették a fonalat(szerintem!)Az autók meg az aszfalt kidolgozottak,bár a táj már kicsit butított,de azért még elmegy.No meg a sebesség imire sem lehet panasz,és nem kell biciklivel kezdeni az elején,hanem bele csap egyből a lecsóba!:)De tényleg brutál ez a tréler ami hotban is van mellesleg!Sisaknézetre leszek a leg kivibb!

 2. Már a Shift sem volt rossz , de ezt már talán meg is veszem . :] A trailer meg kajak ütős !!

 3. Már tavasszal érkezik?Nem várják meg a jövő év novembert?Ez érdekes!Ez is egy összecsapott rész lesz majd mint az undercover?Mindörökké Gran Turismo!!!!!!!!

 4. A pénzéhség örök és csillapíthatatlan!

 5. Az első rész limitedje is ott rohad a polcon, 5k volt, jövőre érni fog az 2k-t is.

 6. teaser eleg utos, 1 resz nekem bejott!

  • nekem is bejött az elsö rész szerintem jó ötlet az északai vezetés nagyon ritka nem sokszor találkoztam játékokban ilyennel

 7. az is eszembe jutott, lehet hogy a GT 5 vs NFS HP konkurenciaharcot nem merik felvallalni az AE-nal igy mentootletkent bedobnak a buliba meg egy csapattarsat hogy inkabb Shift 2 vs HP csata legyen.

 8. ja a trailerbol lofasz sem derul ki, ezekkel a renderelt cuccokkal vakitjak a parasztot, majd ha lesz gameplay is esetleg elgondolkodok rajta.

  • Szerintem az utóbbi címekből,sajnos beleértve a most megjelent Hot Pursuit epizódot is egyedül a Shift az,amit végig élvezettel nyomtam.Nem volt tökéletes de játszható,tartalmas,és ötletes,szóval tőlem siessenek csak,remélem nem tudják elrontani a második részt:)

 9. a Hot Pursuit meg szet sem futotta magat ezek meg mar megint bejelentenek valami fost. mi az beijedtek hogy ugy raszokott a jonep az utobbi idokben need for speed neven aladott szarjaikra hogy nem biznak a regi verbeli NFS cuuc sikereben, vagy mi ez a sietseg? ejnye ejnye, miert nem talanak ki uj nevet es futtassak be az alatt a pro street es underground stilusu fosokat. van ember aki meg szamolja hagy stuff jott ki NFS nevvel? kezdenem szamolni de szedulok baxki.Vagy csak befostak hogy a GT5 elhoditja a vevoket es kevesebb lesz a penz? hova ez a sietseg, de tenyleg…. az a EA egyre hulyebb es mar fel 2 van

 10. Meg csak az egyet gyűröm de ez is kell!!!!

 11. Legyen is Shift 2, mert a Hot Pursuit felejtő nekem! Ez a trailer meg brutál faja 🙂

 12. Nyomják a filmes elemeket mint a Black-ben anno :)Jó volt az egy a GT5ig…Mi volt helyette?Semmi….

 13. A sisakkamera elég nagy oltás szerintem xD

 14. Nem rossz!

 15. a hot pursuit után ez arra utal hogy van még remény 😀

 16. jól megcsináltak a trailert

 17. Ez a tréler bejön =)

 18. Nekem az 1 is tetszett, a GT5 után nálam ez a kötelező darab ha autós játékról van szó

 19. Az 1. is bejött, éjszakai versenyzés remélem jó lesz.Csak nem értem, minek az NFS név? Hívhatnák egyszerűen SHIFT-nek is.

 20. Ez is über brutál lesz! YEEEEE!

 21. Én az elsővel is szenvedek néha.A kocsi néha képes önálló életet élni.Vicces a cucc… a drift benne meg valami borzalom.Majd talán beszerzem egyszer annyiért mint az egyet … 3500Ft-ot megért többet nem.

 22. “Azért valami kreatívabb cím mehetett volna, mint az “”Unleashed”” újra felhasználása. Különben is megfigyeltem a mostani játékokban igen sok a név ismétlődés.”

 23. Jónak néz ki, de a GT5 után nem lehet majd vmi csak szimplán jó game-et kiadni:)

 24. Nem is gondoltam hogy ilyen nagy cimbik vagytok a konkurrens oldallal.Pozitív!

 25. Trailert azt tudnak csinálni … 😀 , de játékot …

 26. Sisakkamera?? Akkor lesz meg tobb razkodas? Azthittem az 1 a csucs, de hala, lesz meg magasabb szintje a tengeri-betegsegnek!

 27. nemnagyon köt az nfs széria… a HP-ben reménykedtem h burnoutos lesz de nem lett az 🙁