Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Need for Speed – részletek a 2017-es részről

A Ghost Games egy üzenetet osztott meg a [a https://www.needforspeed.com/news/nfs-2017-paying-it-back]hivatalos[/a] [b]Need for Speed[/b] weboldalon, elárulva pár apróságot a versenyzős széria idei epizódjáról.A személyre szabhatóság továbbra is jelentős szerepet kap a játékban, továbbá visszatérnek a rendőrüldözések is. Szó esett „epikus ugrásokról”, valamint különféle versenyterepekről.Nem lesz kötelező az [i]online[/i] csatlakozás, a játékosok így [i]offline[/i] is kiélvezhetik az egyjátékos mód nyújtotta lehetőségeket. Sőt, lehet szüneteltetni is a játékot!A folytatás idén jelenik meg PlayStation 4-re, további részletek pedig – természetesen – majd az E3-on.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Az Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat. Akinek meg a játék megállíthatatlansága volt az ötlete, remélem kirúgták vagy áthelyezték a szünetmentes tápok fejlesztőihez…

  2. Utoljára kb. 2005-ben hozott lázba egy új NfS.

  3. Brummogó motor! Forgó kormány! Ablak melletti ülés!

  4. Figyeljetek, legalább nem fizetős DLC-ben adják ki a PAUSE opciót. 😀 A kiollózott tartalmak és opciók világában ez már korrekt hozzáállásnak számít. :DEgyébként én jobban örülnék ha a klasszikus pályás/sprint versenyes vonalat hoznák inkább vissza állejtős látvánnyal és festői környezetekkel. Mint a DC. Mert ez az openworld már semmi újat nem tud felmutatni.

  5. Hurrá pause. Igen. Mondjuk viccet félretéve tényleg fos volt h nem lehetett megállítani a játékot. Leparkoltam valahol és kimentem cigizni és arra jöttem vissza h szétbarmolták a verdámat.

  6. Utolsó jó need for speed számomra a Hot Pursuit volt, imádtam. Remélem lesz olyan jó, rég részekről már nem merek álmodozni

  7. Kifejezetten hasznos újításnak tartom, hogy lehet majd szüneteltetni a játékot. Biztos sokáig tarthat kifejleszteni egy ilyen komoly játékmechanikailag is bonyolult komponenst.