Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Need for Speed – 2010-ben újra, a Criteriontól

Egy Electronic Arts-os “kérdezz-felelek” interjú során Frank Gibeau, az EA Games brand egyik főnöke megerősítette, hogy 2010-ben új Need for Speed epizód érkezik, méghozzá a legendás Criterion Games stúdiótól – ők azok, akik a közedvelt és sikeres Burnout szériát is jegyzik. Gibeau úr sem pontos megjelenést, sem részleteket, sem géptípust nem árult el (nem kell jósnak lenni hozzá: jön majd mindenre a cucc), azt viszont bemondta, hogy “az NfS sorozat az elmúlt évek során csak vesztett hajdani patinás fényéből, méghozzá azért, mert nem sikerült az új fejlesztések mögé elég ‘erőforrást’ állítani – ezért itt az idő egy alapos vérfrissítésre”. Az EA főnök külön kiemelte a Criterion korábbi érdemeit, kvázi burkoltan utalva arra, hogy az új program ezúttal bizonyosan jó kezekbe kerül… lásd pl. Burnout Paradise.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jaj, felejtsék már el ezt az igazi hulladék sorozatot…A Criterion meg jobban tenné ha inkább a Black 2 fejlesztésével foglalkozna.

 2. helyes tényleg jó kezekben lesz……..Black 2-vel mivan gyerekek?

 3. Én Ps2-ön nyomtam először a Burnout-ot,de ott eggyeltalán nem jött be…Ameddig ki nem próbáltam a B:Paradise-t PS3-on!Azóta gondolkodom hogy adok nekik még 1 esélyt és bepótolom a régieket!:)Tisztelet!

 4. Amúgy nekem anno az AirBlade volt az első Criterion-os játékom…

 5. na végre egy normális fejlesztő stúdió!!!!

 6. Én bízom a Criterion-os srácokban!A Burnout-széria rajongója vagyok, szóval remélem egy régi-új fajta NFS-et teremtenek! 🙂

 7. A Criterion játékkal való első találkozásom a Burnout 3 Takedown volt egy hatalmas, igazi 10 pontos játék. Ezek után megszereztem a többi Burnout-ot is és a Black szintén a végigjátsszott játékok sorába ment.El se hittem, hogy mindegyik B-ben újított valamit a Criterion. Mindegyik részben máshogy kellett turbózni, máshogy lehetett tölteni a csíkot, a Takedownnak volt egy igazi hangulata, szerintem a legjobb B volt, a Revenge-ben lett egy nagyon erős Crash mód, ami szerintem egy túl nehéz lett és a hátulról lökdösés lehetősége. A Dominator-ban pedig egy ismét teljesen átgondolt töltés-turbó mechanika, igaz crash nélkül.De legalább mehettünk a világ minden táján, afrikától kezdve amerikán át európáig volt mindenhonnan pálya. Szép és változatos volt.Erre mit csinálnak kurrensgenre ?Egy Paradicsomot amiben hatalmas a klausztrofóbia érzet mert bent vagy egy szar amerikai városban ahonnan nem is lehet kimenni. Borzasztó unalmas pályaszakaszok és a többi Burnout-ból áthozott töltés rendszer egybegyúrva, csak itt egyes kocsik gyorsultak Burnout 2, mások B3, és a többi pedig Revenge valamint Dominator módra.De minek kellett ezt az ócska NFS Underground dolgot erőltetni amikor végig bizonyították magukat, hogy mennyire kreatívak ?Ezekután bízzak a Criterionban ? Főleg, hogy még a Black sérülés-gyógyulás mechanizmusát átadták a Bad Company-be ?

  • A Dominator-t nem mondanám 100%-osan Criterion játéknak, mivel elsősorban az EA nyomására gyorsan kidobtak egy új részt, másrészt nem csak ők, hanem az EA UK is dolgozott rajta. Sajnos olyan is lett…

 8. Esetleg High Stakes 2?

 9. A címet nem értem, fejlesztett már a Criterion NFS-t ? 😀 Amúgy majd meglátjuk mi lesz belőle…

 10. hajrá:)

 11. hát az utolsók nagyon semilyenek voltak,Hot pursuit az jó volt, meg a Most wanted az azt hiszem EA tol van, ps2 re. Hát majd meglátjuk mi lessz még a végén,remélem benyomnak má egy rendes NFS-t.

 12. remélem jót hoznak össze

 13. Na egy jo hir!

 14. Hátha jó lesz…

 15. Mondjuk egy Ignition vagy Motorhead folytatást is csinálhatna már vki.

  • Motorhead folyt. nem lenne rossz . :]

  • Ignition -t akarok! :DA cikkhez szólva:Az utóbbi időben mindig beharangoztak egy nagyon jó NFS-t, és a végén nem került fel a trónra. Nekem nem garancia a jó játékra egy neves játékfejlesztő cég. Tapasztalatuk van, de itt az NFS megkopott fényét kell újrapolírozniuk. Vagy majd csinálnak egy újabb Burnout részt, és majd eladják Need4Speed Burnout címmel?Az EA helyében inkább pihentetném az NFS dolgot. Vagy egy Retro Blu-Ray -t adnék ki, amin a régi NFS sorozat van HD-re felköszörülve. De nem is kell lemeznek lennie, a régiek közül is a legnagyobbakat a PSN-re felrakják, az is tuti lenne.

   • 1etértek.. kicsit uncsi hogy mindig ráigérnek a név miatt…(mondjuk kevésbé rossz a legutolsó mint a többi, de akkor is.. elcsépelt dolog ez most)

 16. “Minden éveb próbálkozik az Electronic Arts ezzel a Need for Speed-el!Mindig mondják hogy ez már jó lesz ez már tényleg az igazi lesz de a tesztek és az otthoni felhasználók nem ezt mondják (a média részéről 8.3-on állnak a felhasználók ellenben 6.8-ra taksálják a SHIFT-et a MetaCritic adatai szerint.)Ide-oda dobálják a fejlesztőcégeknek az “”NFS nevet””!És ha mégis siker lesz egy rész akkor csinálnak az előző részről egy másolatot meg adnak neki egy más alcímet!(pl: gondolok itt az Undercove-re IS)Már próbálkoztak azzal is hogy “”befenyítették a népet”” hogy nem lesz több NFS közben csak jó reklámot akartak csinálni!Pedig az lenne a legjobb ha tényleg letenné az EA az NFS-t!”

 17. Kinek hiányzott a hipersebesség fíling? ITT JÖN!! XD ááááháháháhháhááááá!!

 18. Criterion faxa NFS-t fog csinálni!

 19. Na ez odabasz majd. Pláne ha Hot Pursuit lesz.

 20. Egy új Burnout NFS néven? Hátha nem akarja magát szim.-nek beállítani. Merjen csak arcade lenni. 🙂

 21. Inkább a BLACK 2-t fejlesztenék már, nem kötelező minden évben kiadni egy új NFS-t.

  • Bizony , ha már Criterion , akkor Black 2 . Mindjárt tolok is egyet a Black -el . Kösz az ötletet . Ha egyszer kijönne a 2. rész , remélhetőleg rápakolják majd a blu-ray – re a Black HD verzióját . Bombasztikus lenne .

 22. Állítólag a TNFS remakeje lesz. De jó lenne az Autumn Valleyn nyomni pár kört HD-ben 512TR-el…

 23. El kellen hagyni ezt a tuning csicsázós sza*ságot és tényleg vissza térni az alapokhoz de teljesen kreatív ötletekkel és perfekt hangulattal.

 24. Egy Hot Pursuit 3 de nagy lenne :DD