NBA 2K21 – Damian Lillard a borítósztár

Ő a Portland Trail Blazers játékosa.

DAMIAN LILLARD LESZ AZ NBA 2K21 JELENLEGI GENERÁCIÓS BORÍTÓSZTÁRJA

A 2K ma felfedte az NBA 2K21 jelenlegi generációs platformokra érkező változatai borítójának sztárját, az ötszörös NBA All-Star és a Portland Trail Blazers játékosa, Damian Lillard személyében.

Dame D.O.L.L.A. Logo Lillard. Sub Zero. Kevés játékos olyan sokoldalú és még kevesebb uralja úgy a pályát a negyedik negyed utolsó perceiben, mikor az egész meccs a tét, mint ő: Dame Time! Damian Lillard tűzesőként zúdul ellenfeleire és rendszeresen ontja magából a szavakat a zenei stúdióban, így tökéletesen passzol az idei NBA 2K21 témájához: Everything is Game.

A bejelentés kíséretében kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

„Ez egy különleges pillanat számomra és NBA karrieremnek” mondta Lillard. „Évek óta az NBA 2K rajongója vagyok és imádom, ahogy visszaadják a kosárlabda kultúra minden aspektusát. Egész életemben 2K-t játszottam és rendkívül megtisztelő, hogy csatlakozhatok a borítón szereplő korábbi NBA nagyságok sorához. Hálás vagyok minden rajongómnak és alig várom, hogy mindenki megtapasztalja ezt a játékot idén ősszel.”

Az NBA 2K21 jelenlegi generációs borítójának sztárjaként a világ játékosai Lillardot láthatják majd a palánk felé ugrani a játék PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch változatán.

„Napjainkban rengeteg remek játékos van az NBA-ben, de Damian Lillard különösen kiemelkedő módon képviseli az NBA szupersztárok jelenlegi generációját” mondta Alfie Brody, az NBA 2K marketing alelnöke. „Kulturális befolyásától zenei sikerein át, egészen a pálya uralásáig és azon túl tanúsított vezetői képességeiig, ő a tökéletes választás az NBA 2K21 jelenlegi generáció borítójára, és megtisztelő, hogy vállalta.”

A NBA 2K és a Lillard partnerkapcsolata a 2K Foundations-re is kiterjed, mely a 2K programja a rossz körülmények között élő közösségek támogatására kosárlabda pályák és kultúrházak felújításával országszerte, aminek részeként ezek renoválásra kerülnek Oakland, CA szülővárosában is.

Damian Lillard korábban az NBA 2K Online 2 borítóján is szerepelt.

A 2K emellett holnap felfedi az NBA 2K21 újgenerációs verziójának borítósztárját PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. További részletek, köztük a megjelenési dátum is 2020. július 2-án várható.

Az NBA 2K21 2020 őszén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. További NBA 2K21 információkért látogass el a www.nba.2k.com oldalra, vagy kövesd a játék hivatalos FacebookTwitterInstagram és YouTube felületeit.

(sajtóküzlemény)

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Tetszik, hogy ilyen viccesre vették a figurát.