Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NBA 2K21 – betekintés a játékmenetbe

Fejlesztői kommentárral.

FEJLESZTŐI KOMMENTÁRRAL ÚJABB BETEKINTÉS AZ ÚJGENERÁCIÓS NBA 2K21 JÁTÉKMENETÉBE

Mióta a 2K először felfedte az NBA 2K21 újgenerációs változatának játékmenetét, a Visual Concepts újabb és újabb részleteket osztott meg arról, hogy miként fogja a játék az alapoktól kifejezetten ezen platformokra fejlesztett verziója teljes mértékben kihasználni a PlayStation 5 és az Xbox Series S/X erejét, sebességét és technológiáját. Ma a Visual Concepts csapatából Erick Boenisch (Executive Producer) és Mike Wang (Gameplay Director) ad egy újabb betekintést az új konzolok hozta fejlesztésekbe.

A közvetlenül a még fejlesztés alatt álló NBA 2K21-ben rögzített új Golden State Warriors vs. New Orleans Pelicans játékmenet felvétel alatt kommentálva Erick és Mike kiemel néhány példát arra, hogy mit sikerült elérnie a csapatnak a játék újgenerációs változatában, köztük:

  • Villámgyors töltési idők: Az újgenerációs konzolok beépített SSD-jének (solid-state drive) képességeit kihasználva az NBA 2K21 rendkívül rövid töltési idővel helyezi a játékosokat közvetlenül az akció közepébe.
  • Minden korábbinál közelebb a valósághoz: A mozgásra, becsapódásra, dobásra, cselezésre más területekre épülő újgenerációs fejlesztések egy olyan NBA 2K élményhez vezetnek, amik összemossák a játék és a valóság közti vonalat.
  • Az aréna életre kel: Az NBA 2K21 új alapokra helyezi a tömeginteraktivitást, köszönhetően az arénát betöltő több, mint 150 MI vezérelte karakternek.
  • Új játékperspektíva: A dinamikus új Rail Cam közvetlenül a fapadlóra helyezi a játékosokat, remek rálátást biztosítva a teljes meccsre, valamint kiemelve a játékosok és az aréna lenyűgöző látványát.

Ha pedig már kommentár, a rajongók örömmel fogják hallani, hogy az NBA 2K21 újgenerációs változata két külön kommentátor csapatot is tartalmaz. A jelenlegi stáb, avagy Kevin Harlan, Greg Anthony és David Aldridge mellett a játékosok számára Brian Anderson, Grant Hill és Allie LaForce tartja majd frissen a kommentátor élményt. Emellett olyan különleges vendégek nyújtanak majd kiváló elemzéseket, mint Doris Burke, Steve Smith, Chris Webber, Brent Barry, Clark Kellogg és sokan mások.

2020. október 29-én a 2K bemutatja továbbá az NBA 2K21 újgenerációs változatának új játékmódjait és exkluzív lehetőségeit, köztük az NBA 2K Neighborhood néven ismert élményét felváltó internetes kosárlabda közösségének felületét.

Az NBA 2K21 2020. november 10-én jelenik meg Xbox Series X-re, 2020. november 19-én PlayStation 5-re, valamint országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. További NBA 2K21 információkért látogass el a www.nba.2k.com oldalra, vagy kövesd a játék hivatalos FacebookTwitterInstagramTikTok és YouTube felületeit.

(sajtóközlemény)

Hozzászólás