Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

NBA 2K14 – az első PS4-es screenshot

A kiadó 2K Sports nyilvánosságra hozta a több platformra is megjelenő [B]NBA 2K14[/B] kosárlabda játék első PS4-es screenshotját, melyen LeBron James pózol. A grafikai minőség mellbevágó: a labdát és a textilfelületeket nézve már-már azt is hihetnénk, hogy fotóról van szó…Megjelenés: november végén.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hulladék 😀 bárki más lenne ott akkor király! 😀

 2. zsír

 3. nagyon szép!

 4. Durván életszerű!

 5. szerintem ez az a Grafika amire mindig is vágytam :))

 6. Már elnézést, de mit kell ezen látni? Vagy van valahol ebből egy nem ennyire tömörített jpg is?

  • a google a barátod, olyan jó lenne ha megtanulnák használni az emberek….ez a legnagyobb felbontása, ami van a neten, 5760x3240http://abload.de/img/lebronnextgen_ps4_576qskg5.jpgmondjuk egy normális képformátumban, pl egy png-ben is megnéztem volna szívesen.

  • “egy nagy darab néger kosaras éppen a kosárlasztiját tartja a kezében, egy kosárlabda pálya közepén.a kosarason fehér alapon piros csíkos mez van, és a mellkasán “”Heat 6″” felírat díszeleg. szal, ez van a képen, és mi azért nézegetjük, mert a kép egy PS4 gameplayból van kiollózva, és baromira élethűnek tűnik.”

 7. A BF3nál, GTA5nél és még ezer játéknál is ugyanezt játszották el. Nem érdemes erre adni.

 8. a 2K Sports mindig is jó volt NBA és a NHL játékokban, anno rengeteget játszottunk a 2K NHL-el:)a kép brutálisan élethű

 9. A labda annyira komolyan néz ki, hogy egy pillanatra el kellett gondolkoznom, hogy az csak oda van vágva vagy tényleg a screenshot… 😀

 10. Még hogy nincs grafikai ugrás a jelenlegi és a követjező generáció között.

  • Hát igen, egyértelmű hogy van.Főleg, hogy ez csak a nextgen legeslegeleje lesz. :)De mit akarunk, PC-n már jó ideje jobban festenek a grafikák, épp itt az ideje, hogy a konzol is fellélegezzen egy kicsit.Mindig van hová fejlődni. Ez sem 100% élethű, de nem kellesz nagyon sokat várni. ^^

   • de mennyibe kerül egy olyan gépet összerakni, és mennyiben van egy konzol? a pc-t folyamatosan kell frissíteni alkatrészekkel, hogy tudj játszani a következő játékkal, a konzolt csak egyszer kell megvenni 🙂

    • Ez így van, arról nem is beszélve, hogy egy konzol sokkal összeszedettebb, de én nem is favorizáltam a PC-t, csak a grafikáról szóltam. :)Mondjuk szerintem a konzolokat is úgy kéne kialakítani, hogy utólagosan tuningolhatóak legyenek, és akkor nem lenne a PC grafikailag akkora előnyben.De akárhogy is, úgy látom, hogy most a PS4 sokkal erőteljesebben indul, mint anno a PS3, ami azért szintén nagyszerű lett, főleg, hogy a mai napig stabilan bírja.Várom a Négyest, kíváncsi vagyok rá, tetszik, hogy a gyorsaságra sokat adnak.

     • Megkefélnék a konzolokat, ha tuningolhatóra csinálnák.

     • én nem szeretném, ha cserélhetők legyen az alkatrészek egy konzolban, mert az már nem konzol, hanem az is pc lenne……..

     • Akkor meg a PC mindig is verni fogja, mint grafikában, mint pedig tartalomban és kész.Bármennyire is jól optimalizálnak, egy több éves konzolra soha nem fognak az adott idő legjobb grafikáját adni, ha a több éves alkatrészekkel van tele.Ez igénytelen dolog, nem felhasználó-barát.

 11. azt hiszem ez is megvevős lesz 🙂

 12. Labda kidolgozottsága. : O

 13. Hihetetlen, hogy ez a faszi még 30 sincs…

 14. a 2k sportjátékai , főleg az NBA-k , nagyon jók . talán ha az összes kiadó összes sportjátékát nézem sportágtól függetlenül , az NBA 2k széria akkor is benne van a TOP3-ban ( kb. az 1. helyen – HIHETETLEN komoly cuccok ! ) . élethűség maximumon . úgy megnéznék ezektől egy foci-szimut .

 15. elég szép, de még várnék egy gameplayt, mert pl, amit mutattak E3-on annyira nem nézett ki jól