Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naughty Dog – több vas izzik a tűzben?

A fantasztikus minőségű, PlayStation exkluzív Uncharted-szériát jegyző [B]Naughty Dog[/B] stúdió napjaink egyik legkiválóbb játékfejlesztő csapata. A brigád legutóbbi nagygépes munkája a [I]tízpontos[/I] Uncharted 3 volt, kézi konzol fronton pedig az Uncharted: Golden Abyss következik, február 22. magasságában. De volt nekik egy idei bejelentés-bombájuk is: a PS3 exkluzív The Last of Us című túlélő-kalandjáték.Az igencsak nyílt lapokkal játszó stúdiónak azonban megvannak a maga, talán egyáltalán nem is olyan kis titkai…Az Official Playstation Magazine 067-es számában 6 oldalon foglalkozik a Naughty Doggal és a TLU-val. A szövegben van egy eléggé sejtelmes rész, mely arról szól, hogy Richard Lemarchand vezető-tervező korábban kvázi “kamuzott” a magazinnak, amikor azt mondta, a csapat minden esetben egy emberként dolgozik együtt az aktuálisan fejlesztett szoftveren.Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy a Santa Monica-i stúdióban kettéosztva folyik a fejlesztés. Az egyik team a híreknek megfelelően a The Last of Us-t hegeszti vadul… viszont van egy másik brigád is, akik a [U]pletykák szerint[/U] már az [B]Uncharted 4[/B]-et faragják!U4? De milyen gépre…? PS4?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Valahol olvastam hogy a TLU-t hegeszto brigadot az U2 vezeto programozoi iranyitjak,ami jo hir szvsz.

 2. Hát azért ez sem gyenge játékhttp://www.youtube.com/watch?v=rWzcYbtZQrk

 3. Ismét PS4 ? ÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Ne bántsatok !!

 4. Ha vmi jön tőlük az rossz nem lehet 😀

 5. Én nem örülök neki.Egyrészt korai az U4.Másrészt szerintem koncentráljon mindenki a TLU-ra.Harmadrészt meg úgy gondolom, elég 3 Uncharted, inkább valami újat. De ha mégis jön – Ps3-ra!

 6. Én jelenleg nem érzem úgy, hogy szükségem lenne még egy Uncharted játékra. TLU-t majd biztosan megszerzem, de nekem a lassabb tempó is megfelelne a játékkiadásokat tekintve.

 7. Tök mindegy mire jön,3-as,vagy 4-es előbb-utóbb úgy is beszerzem,mert kötelező játék a PlayStation tulajdonosoknak.

 8. Naughty Dog- os Crash Bandicootot légyszi :(((

 9. Nem kell U4. Új címet csináljanak, vagy új Jak&Dexter-t!

 10. Hát én örülnék neki ha PS3-ra jönne még. A három is megmutatta mit kilehet hozni a gépből hozzáértéssel, na meg eladás szempontjából is jobb döntés lenne.

 11. Komolyan ezt is épp kivégeztük arról hogy aki platinista arról nem is beszélek egy picit várhatnának erre

 12. Szép nyitócím lenne.

 13. micsoda hír.

 14. Jòbòl is megárt a sok! CoD, Assassin Creed.Mindkét sorozat ellaposodt.Szerintem nem kell U4. Pár év szünet, és majd ps4en robbant!

 15. Nagyon necces a kérdés. Nehezen hiszem, hogy kitart a Sony 10 éves üzletpolitika mellett, ha fásult, belebukhat. Eddig reagált szinte mindenre amit mutatott a konkurencia, vibráció, analóg kar, mozgásérzékelés, ha a konkurencia robbant, ő is fog.Az én tippem: U4, KZ4- PS4. Ha lesz nextgen, ezek fogják eladni, más nem.

 16. Ezt arra is érthették, hogy a The Last of Us párhuzamosan készült az Uncharted 3-mal, mert gyakorlatilag egyszerre kezdték el fejleszteni a kettőt, csak az U3 nyilván hamarabb elkészült, mert már volt alapja.

 17. jó lessz PS4 nyítócimnek!

 18. Még PS3-ra szeretném .

 19. A 10 pontot még mindig nem érdemli az UC3,csak a szemellenzős PS fanatikus oldalak nyomják rá de ettől még számtalan sebből vérzik a single és a multi rész is (Nagyon jó játék de messze nem 10 pont).Szvsz a sorozat leggyengébb része sajnos….

  • “Blogold már ki légy szíves miért nem érdemel 10 pontot?Megsúgom, hogy a 10 pont sosem a “”tökéletes”” játékot jeleni hanem:http://playstationcommunity.hu/info/2Nem tökéletes játék, de amit nyújt az tényleg egyedülálló.”

   • “Sorolom,miért nem 10es a UC3.1. Atomgyenge mesterséges intelligencia, a sorozatban a lebárgyúbb, rettenetese ostoba.2. Szánalmasan beerőltetett akciórészek MINDENHOL,ott is ahol inkább nevetséges (lásd pl égő házból menekülés)3. Szarakodó multi, az összes létező gyermekbetegséggel amiket annó a nagyobb multicímekben orvosoltak. (Haverral számtalanszor szétválaszt,nem egy csapatba kerülés, én belépek a haver lobbyban marad, a játék random dobja az XY szintű embereket holott ebben a címben a szint nagyon is számít, plusz ey rakat olya perk amit kiutáltak a többi címből joggal itt visszahozták és a sok mókus visítva röhögve használja –> lásd pl Martyrdom szintű meghalás utáni gránát szarságot).Röviden ennyi,bőven nem 10/10 és gyengébb mint az elődök főleg az agyonerőltetett akció, a buta MI, és az agyonismételt mármár unalmas mintsem hangulatfokozó “”mindig a utolsó pillanatban”” jelenetek miatt.És nem a BF3 sem tökély számomra.”

    • “De ha “”csúcskategóriás atomkirályság, a krémek krémje. Amit nyújt, az a videojátékozás magasiskolája”” szintű az hogy egy épp összeomlani készülő égő házból kifelé menekülve szobánként szépen besétál vagy befut az ellenfél nyugodtan fedezékbe és elkezd lövöldözni messzi ívből leszarva hogy fél percen belül minden rájuk dől, ráadásul olyan otromba az intelligenciája hogy a fedezékfelvétel számtalanszor FELÉNK (vagyis köztem és az ellen között SEMMI nincs csak a ÉN fedezékem) történik és ha ne sikerül akkor felénk sétál megkerül és mellénk állva mint egy nagymama durrogtat fél perces kihagyásokkal (ha nem lőttük le séta közben) akkor ÉN kérek elnézést….:DA jelenet kb egy Film+-os ZS kategóriás szenny akciófilmben jó s lehetne, a mesterséges intelligencia pedig egy budget kategóriás játékba…”

     • “Ó a kedvencem kimaradt, a leszakadó ereszek és egyéb kapaszkodók amik sosem akkor szakadnak le amikor rá vagyunk nehezedve és megérkezünk a nagy súlyunkkal egy ugrás keretében hanem mindig az után hogy továbbugrunk..:DEz hogy a 3. rész alatt kb 100szor meg is történik igazi eredeti “”magasiskola””..:D”

     • Szívemből szóltál. Az ND sajnos pedig nem tanult. 🙁

  • Ja nagy szar lett. Fúj, fúj, le is köpöm. Egy ilyen szarfos játék csak 9,9-et érdemelhet!!!!!!!!!!

  • leggyengébb rész ??? te mivel nyomtad a super marioval? elgurult neked a gyogyszered :SSSSS gondolom nálad a bf3 a király :SSS

  • Neked lehet, hogy a leggyengébb rész de sztem rajtad kívül rengeteg embernek köztük nekem is a legjobb…..

 20. Csak Nolan North bírja szusszal és hanggal a következő részt is…

 21. az Uncharted 4 PS-ra ! minnél hamarabb ! 😀

 22. Jó lesz még PS3-ra! 🙂

 23. PS4re?Nem azért, de ha üzletileg nézem akkor simán ps4re belefér még. Oké itt már nincs akkora ugrás, de akkor is.Ps4re már vmi új címet érdemes kigondolni,hogy ne hasonlítgassák mibe jobb, mibe javult.

 24. Ha rombantani akar a sony, és miért ne…akkor PS4, U4 kombó nyitókínálat…és akkor engem már meg is vettek…Rá egy 3-4 hónapra egy KZ4, kz2 klán támogatással, és akkor örök időkre végem van 😀

  • mondjuk az tényleg elég brutál lenne PS4, U4, KZ4 megjelenéskor, akkor tuti már most elkezdenék gyűjteni rá hogy első napos legyen 😀

 25. Uncharted Kart 🙂

  • De lehet,hogy még Crash Bandiék is felbukkannak rajta,egy ilyen All-in-one-ban:DA 3 vége(?) nagyon lelombozott,sokkal többre számítottam…

 26. *kihoztak

 27. Ha igazak a generáció kifuttatására vonatkozó számszerű infók akkor elég valószínű, hogy ide fog megérkezni.

 28. Ha nagyot akarnak akkor PS4 -re jon, mar csak azert is mert Ps3 bol koboztak szinte mindent amit lehetett, es egy U4 nagyon megdobna a PS4 megjeleneset. Szerintem

  • Ki lehet még többet is hozni a ps3-bol,ez már csak a fejlesztőkön múlik(a Naughty dog megmutatta a lehetőséget),a ps4-nek nem a grafikában való továbfejlődés lesz az erőssége,szerintem.

  • “Ha a nagyobb címekkel debütálna a ps4, az tényleg ütne mindent. U4, KZ4, GT6, GOW… és milyen érdekes, hogy ezek a stúdiók állítólag “”titokban”” dolgoznak valamin.”

   • “Kihagytad a személyes kedvencemet, Sucker Punch 🙂 Ők sem nagyon mocorognak az InFamous 2 megjelenése óta, pedig érdekelne, hogy mit csinálnak. Korábban elég erősen pletykálták, hogy a Guerilla és a Sucker Punch már “”tutiistibizti”” az új kitekkel dolgozva rakja le az alapokat a saját nextgen címéhez.”

 29. 2013-ban vagy 2014-ben PS4? Felőlem jöhet. Pláne egy U4-el indítva.

 30. Én már a Jak & Daxter HD Collectiont várom, de nagyon!remélem nem fog késni és kijön februárban, mert az volt ps2-n a favorit 😀

 31. A következő generációs Sony konzol egy Uncharted játékkal akkorát robbanna, mint az atom.Viszont jöhet még az PS3-ra is, mert ugye 10 év támogatást ígér a Sony.

  • Az érdekes lenne, még egy Uncharted PS3-ra.

   • 2 év alatt simán meglenne, míg egy nextgen Uncharted munkálatai 3-4 vagy akár 5 évig is tarthat.

    • Ámen!

    • Szerinted már ott bent nem nyomatják a fejlesztéseket PS4re?? 🙂 Vissza kell szerezni a haza becsületét 🙂 😛

    • Itt a nextgennel a legnagyobb baj az engine megírása. Na mármost a nagy belsős studiók közül a Gureilla, meg a Santa monika is állítólag még ps3-as címen dolgoznak, így egyedül belevágni egy nextgen engine-ben elég nagy falat lenne.Én még reménykedek egy uncharted 4-ben, meg egy Killzone 4, God of War 4 búcsúban…. az öreg ps3-tól…Bár lehet,hogy a sucker Punch már átirányították nextgent fejleszteni. ( eléggé eltűntek, zero hír róluk). Így lehet, hogy a Last of us lesz a naughty ps3-as projektje a 4.-es Drake meg már nextgen lesz….

 32. Hiba volt 10 pontot adni az UC3-ra. Nagy hiba.

 33. nagyon remélem hogy még ps3ra jön 😀