Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naughty Dog – nem lesz The Last of Us PS4-re

A PlayStation Blog jelentése szerint a PlayStation exkluzív Uncharted széria után a PS3 Only, The Last of Us című, párját ritkítóan kiváló akció-kaland játékot elkészítő Naughty Dog stúdió tervei között nem szerepel a game PS4-es verziójának felállítása. Az ND így konkrétan megcáfolta azokat a korábbi pletykákat, miszerint a TLU esetleg jöhet a Sony újgenerációs masinájára is.A Naughty Dog persze nagy erőkkel és apparátussal fejleszt PS4-re, de ezúttal valami újdonságot…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szerintem egy hatalmas erőlködés lenne, ha folytatnák Ezt a játékot.De ami tény, hogy le lett védetve a LToU 2 és 3 is, továbbá eddig a ND mindenből trilógiát csinált.Sajnos az Uncharted-ből is… abból aztán pedig nem kellet volna, mert csak egy össze dobált játék lett elődjéhez képest. Borzalmas politikával meghintve.Szóval itt arról van szó, hogy nem ő lesz a következő alkotása a cégnek.Remélem akkor, hogy Uncharted 4, a harmadik részét finomítására. :DVagy pedig csak arról van szó, hogy remake-ként nem jön PS4-re?Ez esetben viszont 100% a TLoU 2…Aztán lehet, hogy egy teljesen új cím, mert konzol váltásnál a ND is vált mindig játékot.És ha valami akkor ez a játék tényleg nem egy sorozat jellegű, hanem inkább egyszeri játék.

 2. Viszont lehet,hogy leszedhető lesz a store-on.

 3. Szerintem ezzel semmi gond. Sőt!

 4. “Nem folytatják???Nem baj,majd kijön a Lajos bácsi kalandjai az “”aligfelnött kispuncival2″”,vagy akármi cím alatt,de leszarom,futok elörendelni.Hülyék lennének abbahagyni.”

 5. Én nem ismerem ezt a kutyás céget, de remélem egyszer mégvadásznak rókára.

 6. Volt róla hír, hogy le vannak védetve a TLoU 2, 3.com címek. Tuti lesz folytatás, vagyis azt tudom elképzelni, hogy új szereplőkkel új történet. Még lehetne ötletelni a témában, kiváló játékok születhetnek.

 7. “Abszolúte nem bánom , NE is a TLoU PS4 verzája legyen az az ND “” PS4-es-attrakciója”” ! :] Sokkal inkább egy új IP legyen – na nem mintha bajom lenne a TLoU-val , itt van a “”polcon”” , vagy a gépben ! 10 PONTOS CUCC , TÉMA , stb. – , … vagy ha már mindképp TLoU , akkor jöjjön a 2. része . :] De az elvileg nem lesz . Hasonlóan komoly sztorit várok , ezt a vonalat vigyék tovább . Bár egy U4-el is “”beérném”” . 8]”

 8. nem akartam irni de aki arra gondol hogy ps4 lesz tlou2 akkor az teved itt arrol van szo ND nem csinalja meg last of ust ps4re esetleg csak ugy hogy a cloudba lesz

 9. Erre megéri várni és ha ps3on ilyen jól tolták az ipart, reméljük nem lesz ez másképp ps4en is:)

 10. Ennyi hülyeséget rég olvastam. Úgy beszél itt mindenki a 720p-ről vagy a FullHD-ről, mintha az minőségi mérce volna. Pedig csak pixelszám. Attól, hogy a TLOU 720p-ben kerül ki a képernyőre, attól még irdatlan messze van a valódi 720p minőségtől. Aki nem érti, menjen ki a kert alá, csináljon almástelóval 720p videót, nézze meg, aztán képzelje el, hogy ezt tudja a 720p… Ha kiadnák a játékot újra-build után ps4-re velem együtt itt mindenki lefosná a bokáját. Ők szóba sem hoztak amúgy egy gagyi módon felskálázott verziót. Ők PS4 verzióról beszélnek(ami soktízmillió felületet és gigányi textúrát jelent) és SAJNOS cáfolják. Kár.

 11. Én örülök a HD collection-öknek, de Ps4-nél ezt nem tartom valószínűnek. FullHD változatban kiadni hülyeség lenne, gyakorlatilag alig lenne különbség. Nem lenne olyan különbség, mint az SD-HD váltáskor. Max. azt tudom elképzelni, hogy a klasszikus Ps3 játékokat le lehet majd tölteni Ps4-re is, de nem hiszem, hogy feljavítva.

 12. Amúgy lehet, h lesz ma valami bejelentés az ND részéről:http://www.gamesthirst.com/wp-content/uploads/2013/04/vmF9uWi.jpg

 13. Ez így van rendben.Új gép,új játék.

 14. A cikket is elolvasta mindenki? Szó nincs róla, hogy nem lesz folytatás, csak, hogy nem lesz PS4 portja a (PS3) TLoU-nak.

  • Majd kiadnak egy Uncharted Trilogy FullHD Collection-t.Tuti lesz lehúzás a következő generációban is …

   • “Az nyilvánvaló. Úgy fog majd működni, mint a mostani felskálázott PS2 klasszikusok. De az attól még a PS3 verza lesz.Csak annyit cáfoltak, hogy nem fogják újraépíteni PS4-re, amit nem is értek, miért lovagol annyira rajta a játékos társadalom. Én személy szerint nem akarok látni már régi játékokat újjácsiszolva next-genen. Annyit úgy sem tudnak beletenni, hogy rá lehessen varrni a “”NG logót””, mindenképpen pocsolyaszaga lenne már az ilyennek.Új konzolra új build az alapoktól. Én ezt vallom.”

    • Engem sem izgatna, tökéletes a Last of Us úgy ahogy van.A PS2-es kollekciókat megvettem sorban, de azokat se a HD miatt hanem, m nekem full kimaradt a PS2 … no persze voltak átfedések, m akkor még PC-s voltam (PoP, Hitman, TR, Splinter Cell, Silent Hill).

    • Omen.

 15. Azért még egy folytatást elviseltem volna a TLOU-hoz, de így sem probléma … szépen be lett fejezve.Jöhet az új cím … az tuti, h keresni fogjuk az állunkat. ND okos és nem premierre készít játékot egy hibrid félig next-gen játékot …

  • -1 játékot

  • Az ,hogy a ND nem készít most Last of us-t nem jelenti ,hogy más studió nem fog.Szerintem csak altatnak és pihentetik a sorozatot. Túl sok potenciál van a sorozatban, hogy csak úgy passzolja a sony.Az utóbbi 5 év legjobb újonc sorozata lett a last of us… az uncharted sikerét is megfejelte az 5 millió feletti eladásaival.Nem féltem a sorozatot szerintem tutó látni fogjuk még a világot

   • Nekem mindegy, magában is tökéletes mű és hozzá sem kéne nyúlni, de persze én is szívesen folytatnám.

   • Miről karattyolsz te? A The Last of Us nem sorozat, hanem egy önálló játék, sorozatról senki nem hablatyol, egyedül csak te, és tévesen. Majd ha lesz folytatás, akkor beszélhetünk sorozatról, de addig meg hanyagold a kifejezést.Amúgy meg felesleges egy PS4 portot kiadni a játékból, mert még szinte ropogósan friss a cím, meg a legnagyobb hintalóitatás lenne ha kiadnák csak a PS4 megjelenése miatt 1080p-s felbontással kizárólag PS4-re.Másrészt a The Last of Us története így kerek, ahogy van. Már-már bűn lenne egy tényleges folytatást kiadni hozzá…

 16. Akkor majd megnézzük mi is készül PS4re.

 17. Tűkön ülve várom mi lesz az. Biztos valami olyan ami újra írja a játéktörténelmet. 🙂

 18. ehhez nem tudok mit szólni, még a TLoU-t is pótolni kéne 🙁

 19. Helyes. Nem kell egy másik gépre ugyanazt kiadni csak azért mert azon pár pixellel szebb lenne.

 20. Pár félreértették a hírt, mert itt még nem a folytatásról van szó, hanem a Last of Us ps4-es változatáról !Érthető is, mert még nagyon friss és még jó pár darab PS3-mat ellehet adni vele, de 2-3 év múlva úgyis kifog jönni 4 vagy 2k-ban, viszong ha így nem is, mindenképp FullHD felbontással, 60 fps-sel, 16 x-os élsimítással és további nextgen kozmetikával… Mert a Last of Us 2-t fel kell vezetni valamivel . 🙂 Ki fogad velem ?

 21. Bármi, csak ne Uncharted legyen! Szép volt, jó volt a trilógia, de tudni kell abbahagyni.

 22. Én úgy tudom, h lesz még TLOU… a hírből is annyi derül ki, hogy nem nextgenre. És ebben semmi hiba nincsen! 🙂 PS3-on is nextgen érzetet kelt! Első rész etalon, de nem bánnék folytatást DLC-ken kívül sem! 🙂

 23. Csinálhatnak akármilyen új IP-t, mindenképp epic lesz. 🙂 Bízok bennük.

 24. Nagy hiba!

 25. Remélem valami Jaxhez hasonló casual cucc lesz. TLOU meg egyáltalán ne legyen PS4-re, még sorozat formájában se. Kiváló játék, de nem hiszem hogy meg lehetne mégegyszer ismételni hasonló színvonalon.

  • Jaj, ez a semmitmondó szöveg… nem egy film vagy játéksorozat második része lett a legjobb, miért ne lehetne legalább olyan jó, ha nem jobb, mint az első TLOU? Uncharted 2-3 sem lett éppen gyenge, ha már folytatásokról beszélünk…

   • A történet miatt. Miképp lehetne folytatni? Bemutatják Joel és Ellie kalandjait 2-3 év múlva? Az első rész a kettejük kapcsolatáról szólt. A második részben erről nem szólhat, mert már nem nagyon van hova nyújtani.Új szereplőkkel egy teljesen új részt csinálni megint hülyeség szerintem..Jöjjön csak valami új.

 26. Helyes!Bármi jön tőlük az kötelező!

 27. Hál’ Istennek. Bűn lett volna tovább vinni a sztorit. Ez tipikusan az a játék, amiből nem szabad folytatást csinálni.