Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naughty Dog – nem készül multiplatform fejlesztés

Egy álláshirdetésből indult el a pletyka – melyben PS3, X360 és PC tapasztalattal rendelkező fejlesztőt kerestek egy új szoftverhez -, miszerint az eddig csak PlayStation konzolokra dolgozó Naughty Dog stúdió a jövőben multiplatform fejlesztésben gondolkozik. A téma leginkább a konkurens gépekkel rendelkezők fantáziáját mozgatta meg: bizonyos fórumokon máris Uncharted 3-at vizionáltak, mely nem PlayStation exkluzív többé. A stúdió rövid, de velős választ adott:[I]Volt ilyen pletyka? Mi nem találkoztunk vele. 2001 óta SCEA tulajdonú stúdió vagyunk, kizárólag SCE konzolokra dolgozunk.[/I]Úgy tűnik tehát, a ND egyelőre marad PlayStation exkluzív csapat.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na azé’!

 2. helyes:)

 3. Hurrá! Nagyon helyes!

 4. Loyalty to the end. 😛

 5. Legközlebb azt találják ki,hogy a Sony Santa Monica XBOX exluzivra készíti a God of War 4-et 😛

 6. “””Sony exkluzív marad a stúdió.””Meg se fordult a fejemben, hogy ez másképp lenne.”

 7. Nagyon helyes. 😀

 8. A lényeg a tapasztalaton volt az álláshirdetésben és nem azon, hogy milyen platformon szerezte meg, csak legyen neki a 3 közül legalább az egyiken. XD Ezt jól félreértették a pletykagyárosok. 😀

  • “Ha “”és”” volt az álláshirdetésben, és nem “”vagy””, akkor jogos a kombinálás.”

   • “Jogos, bár ebből nekem még mindig csak “”marketing fogás”” szag árad. Kellett valamiről beszélni, ha már Pancser nem foglalt mellette állást. :DAmúgy a “”hivatalos”” álláshirdetésben úgy szerepelt, hogy””PS3, XBOX 360 and/or PC is required””.Alatta pedig a magyarázat, hogy legalább egy kiadott AAA cím, amin előzőleg dolgozott a jelentkező.A szakmában dolgozóknak ez eléggé egyértelmű. Másoknak valóban félreérthető. Szóval olyan embert (Lighting Artist: bevilágításért, fényekért, színvilágért felel), aki legalább egy AAA kategóriás címen már dolgozott bármely platformon handheld-en kívül, mert azt is fel kell tüntetni, hogy handheld vagy nagygépes tapasztalat szükséges-e.Azért jól megmosolyogtam, hogy Uncharted 3 360-on is XD Akkor rábólintanék, ha kapnánk Mass Effect-et mi is. Így nem adjuk! :D”

 9. csak álmodoznak az xharcosok, ők várják a mi gémjeinket dobozra ozt dumálnak , hogy nem esszünk mi az ő GOW-juk ból. Annyira utálom az ilyet

 10. A botok már látták lelki szemeik előtt: U3 ONLY FOR XBOGZ !!!A micro üzletpolitikájából kiindulva…

 11. Háh már megilyedtem 😀 U3 jövő május 😛

 12. már volt olyan pletyka is jön Xbox 360-ra a Gran Turismo 5!

 13. perszeazt 2 lemezt fel kell telepíteni és akkor már csak 1 lemezt kell betenni a gépbe

 14. uncharted 3-at, meg r3-atkz3 nem kell

 15. Maradjon is!!!

 16. Éljen!!!Aki tőlük akar game-t az vegyen PS-t!!!!!

 17. Ha már az Insomniac is multiplatform vizekre evez, legalább maradjon egy-két teljesen belsős stúdió, hisz ezek kreálják a húzócímeket. Jó hír!

 18. Hála égnek.

 19. naggyon helyes! ^^

 20. Szegény Xbotok, pedig biztos örültek… :]

 21. Èn nagyon vàrom a jak&daxter ps3-as kalandjàt.Remèlem mèg fogunk talàlkozni velük,remélem hogy nem jegeltèk öket vègleg.

 22. Jövő karácsonyra remélem jön egy Uncsi 3.

 23. Ezen jót nevettem. Gondolom a sok Xboy már csorgatta a nyálát. Eleve belső stúdió így nem is értem a pletyka mivoltát.

  • Na megyek megnézem a másik oldat 😀 biztos forr a hangulat…. úgy látszik a Reach után össze kell szorítani a nadrágszíjat :DUncharted 3… hát egyszer tuti jön, de előtte én 100%-ra veszek egy psp-s gamet, és utána 2011-ben E3-on debütálni fog a 3. rész….

  • Továbbá azt sem értem,hogy mire fel volt ez a nagy lelkesedés,ugyanis a csak 360 tulajok szerint vérgagyi játék az Uncharted sorozat.Most ,hogy felröppent egy ilyen pletyka hirtelen jó lett,vagy mi? o.O

   • Ez eddig itt is megvolt, mert a DOA sorozatot a legtöbb only ps tulaj lelkesen fikázta, akár csak a Bungie-t. Most hirtelen változott a helyzet mert mindenki nagyon várja PS3-ra, a két fejlesztő játékát.Aki szerint meg vérgagyi az Uncharted sorozat, azt csak sajnálni tudom (nekem az egyik kedvencem).Én örülök, hogy csak egy platformra jelenik meg tőlük játék, mert így minden erőforrást a PS3-ra tudnak fordítani.

    • Természetesen így van.Mindketten tudjuk,hogy a hithű egygépes szamurájok irigységből fikáznak.Ha már nem lehet az ő gépükön akkor csak szar lehet,még véletlenül sem ismerné el,hogy jó(még ha neadjisten tetszik is neki)mert úgy érzi akkor folt esik a becsületén.

 24. Az mekkora lenne!!! UC3!!! ÁÁÁ

 25. Uncharted 3-at a népnek!

 26. Helyes!

 27. Lassan jöhetne az Uncharted 3 is 🙂