Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naughty Dog – legalább egy, talán két játék…

A PlayStation exkluzív szoftvereket létrehozó, unchartedes [B]Naughty Dog[/B] stúdió 2016-os durranása lesz a PS4-es Uncharted 4. A game évek óta készül, igazi AAA-kategóriás nagy falat, mondhatni blockbuster. De mi lesz utána? Mire van még idő?Nos, még ebben a generációban (PS4) egy játékra biztosan, de akár kettőre is. Ez lehet egy új Jak and Daxter kaland, és talán egy The Last of Us epizód. Egy harmadik szoftver már nagyon bizonytalan, bár Arne Meyer stúdió manager szerint “a konzol életciklusának legvégén is lehet játékot kiadni, nem…?”

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem Last of Us folytatás lesz.

 2. Én ….én….én….nekem mind1.

 3. A vicc az egészben, hogy hiába tervezték a PS4-gyet könnyen programozhatóra, ha 2 évvel a megjelenése után még vannak, olyan stúdiók, akik még mindig nem mutattak semmit a készülő-legfőként exkluzív- játékukból !

 4. TLoU 2 tuti jön, másiknak meg beérném egy Crash Bandicoot HD Trilogy-val xD

 5. Szerintem jó lenne egy The Last of Us 2, meg egy új IP. Esetleg később egy The Last of Us 3, vagy egy Uncharted 5. Igazából bármi jó ezektől.

 6. Neil Druckmann azt nyilatkozta, hogy az U4 után három lehetőség jöhet szóba. TLoU2, terveznek egy fantasy világban játszódó játékot és egy űrbélit.

  • Egy Last of Us folytatás 1000%, hogy készül !Mellesleg egy Drake nélküli Uncharted-et is megnéznék…

   • Azt nyilatkozta, hogy simán szóba jöhet, de az életét nem tenné rá, hogy az lesz. Nagyon hajlanak egy új cím felé, szeretik a kihívásokat. Én örülök.

    • Eddig minden PlayStation-re új IP-t készítettek, csodálkoztam is, hogy most viszik tovább az Uncharted-et. Persze zsír új játék még jöhet a generációban, reménykedek is benne. Ha a Guerilla Games mert az eddigihez képest teljesen újat alkotni akkor a Pajkos Kutyáknak is illene.

 7. “Mi ez,hogy “”még”” ebben a generációban?!?! hahaha 😀 2 éves a PS4,úgy hangzik mintha pár hónap múlva jelenne meg a PS5 😀 …vagy a konzolok is úgy lesznek mostmár mint a COD,hogy évente jön az újabb? :)Az biztos,hogy idő kell a játékokhoz,de kicsit igy elég furán hangzik az egész 😀 Még az avatarok is most lettek elérhetők a store-ban :D”

  • Pedig röpül az idő. Ps3 fénykora talan 2009-tol indult 2013ig. Kb.Ez 4ev. Ugyhogy 2019 korul johet a ps5. Es ezt a gent mar elejétől elavultnak mondtak. Míg a ps3 eletciklusat meg tul soknak.De ne legyen igazam.

 8. Valami új cím inkább?

 9. Last of us 2-nek nagyon örülnék isteni egy játék!!!!!!

 10. egy új Crash nem lenne rossz :D… de nem ám abból a fos hack’n’slash váltoatból, hanem a jó régi Crash 3 verzsönből 😀

 11. de minek exkluzív ha enélkül is fogy a gép 😀 én új IP-nek örülnék legjobban mert a Last of Us-al is térdre kényszerítettek mindent és végre valami új történt a rengeteg számozott játékok után..

 12. Hát igen, a PS3 érában összehoztak: 3 Uncharted részt és egy Last of Us-t !Pedig a városi legenda szerint, a ps3-mat nehéz volt programozni ! Most meg ugye a PS4 direkt a fejlesztőknek készült, tehát úgy évente kellene új gamet kiadniuk. 🙂 De nem aggódok, mert lesz itt Uncharted 5-6-7 is ! De már nem a Naughty Dogtól ! 🙂

 13. Remélem új cím lesz, egy Last of Us, Jak and Daxter folytatás egyáltalán nem érdekel.

 14. The First of Them

 15. én nem szerettem egy játékukat se szóval tőlem egy se jöhet 😀

 16. Szerintem TLoU folytatás jön majd.

 17. Na akkor 2 év múlva jön az új generáció? 😀

 18. Ó hát így a generáció derekán (vagy még ott se? 2 éves a PS4) mertem remélni, hogy egy vagy két játékkal még jönnek. Hiszen eddig egy játékot sem adtak még ki PS4-re, a TLoU remastered-et nem számolom ide értelem szerűen.

 19. Most tolom az Uncharted 3at BRUTÁLON, de legszívesebben feldugnám nekik a lemezt hátulról.

  • de ez a Bluepoint rovására írható, ők nyúltak bele ész nélkül a játékba, nekik kell a seggükbe tolni, bár tény és való, a sikerélmény pótolhatatlan, mikor túljut az ember egy fejezeten 🙂

 20. Sok minden történik majd még addig, de augusztus-szeptember tájékán talán meglesz a PS4, és akkor már valamelyik ND játékkal együtt. Vagy rögtön mindkettővel.

 21. Ha az egyik a The Last of Us 2 lesz,akkor nincs gond.

 22. Az előző generációban is 4 játékot toltak ki, szval sztem 3 simán megoldható. Az U4 is azért készül ilyen sokáig, mert új motort kellett készíteni. Most a motor már megvan erre már csak rá kell húzni a többi játékot.

 23. Last of Us!!!

 24. Remélem a nyitott világú játékok is érdekelni fogják a stúdiót és valami egészen újat fognak alkotni. De ha még esetleg RPG-vel is próbálkoznának akkor az maga lehetne a nonpluszultra.

 25. Jó munkához idő kell, de az u4 multit kár volt erőltetni……

 26. Én ezt a gép megjelenésekor megmondtam, max 3 játék lesz, de még ez sem biztos.

 27. Akármi lesz, várjuk. Bennük még sosem csalódtam.

 28. last of us 2… ez borítékolható ,hisz több ember életrajzában felbukkant már.

 29. Valahol írtak h akar mar 2018-ban jöhetnek az új gépek, nd általában 2 évente hozza a játékokat, szal ezek egymást igazolják valamilyen szinten. Következő majdnem biztos h a last of us. És az mekkora lenne ha ps5-re jönne a záró cím, kb majd fotorealisztikus grafikával, h aki addig nem tette az majd biztos rárántson 🙂