Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Naughty Dog – gratuláció az Epic-nek

Cliff Bleszinski, az Epic stúdió egyik nagyágyúja, az Xbox exkluzív Gears of War széria kitalálója Playstation 3 konzollal is rendelkezik. Cliffy B értelemszerűen nyomon követi a konkurencia munkáit: arról, hogy annak idején megvásárolta a Killzone 3-at, híreztem is itt a PSC-n, és az sem titok, hogy nagyon elismerően nyilatkozott az Uncharted 2-ről is.A kölcsönkenyér most visszajárt. Amy Hennig, a Naughty Dog kreatív rendezője elragadtatottan beszélt Bleszinski legújabb játéka, a Gears of War 3 kiváló nemzetközi tesztpontszámai láttán. Amy Twitter üzenetben jelezte, “alig várja”, hogy maga is kipróbálhassa a TPS stílusú szoftvert.Cliffy válasza: [I] Köszönjük, ti következtek![/I] Ezzel az Epic rendezője a Naughty Dog [S]októberben[/S] novemberben debütáló Uncharted 3 játékának várható jó értékeléseire célzott…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Respect!

 2. ez tetszik. nagyon tetszik 🙂

 3. Jó azért ilyet is olvasni… nem folyton a gyilokgyilokgyilok 😀

 4. Erről szól ez a történet. Ilyen hírt jó lenne olvasni minden nap. Sőt a tv-ben a híradóban is ezt a színvonalat kellene belőni, és akkor egy optimista nemzet ülne le mindig, hogy élvezze a digitális világ nyújtotta örömöket. Mindezt téve úgy, hogy nem aggódik a frankcsapda, a hitelválság és a különböző nemzetiségi problémák miatt. A felmelegedésről már nem is beszélve. (Na jó, befejeztem. 🙂

 5. ez aranyos:)

 6. Az egyetlen xbox exkluzív játék ami érdekel az a Gears of War széria. De egy széria miatt nem fogok gépet venni.

 7. üdítő,hogy ha nem csak egymás negatívumait emelik ki

 8. LIKE. :] Asszem Cliffy ezzel nincs egyedül -én is az U3 -ra várok. Az vhogy jobban megmozgatja a fantáziám , mint a GeoW3 -mondjuk,ha lenne egy X360-am +ba, akkor valszeg megszerezném azt is .

 9. Idővel összeállnak….

 10. Az első része a sorozatnak nem nyűgözött le, egynek jó TPS volt, a 2. rész már sokkal jobb, mondhatni nagyon jó játék, a 3. a videók alapján nem lehet rossz. Majd egyszer esetleg beszerzem.Viszont az Uncharted 3-at iszonyúan várom, messze jobb és epicebb sorozat.

 11. PS3 kontroller No’1!

 12. ez a normális, nem?nincs röcskölés, anyázás

 13. Akkor a mami majd ad Sáskáknak és persze az új fajnak. ? 🙂

 14. Pedig 11.11.11!

 15. végre. két fejlesztőcsapat akik nem ellenségeskednek. ráadásul más-más konzolra gyártanak. jó néha ilyet látni.

 16. Addig-addig dicsérgetik egymást, hogy a végén közös játékot fognak készíteni!:):):DSzép gesztus!

 17. u3 novemberben jön

 18. Nagyon szívbemarkoló hír!

 19. Sztem ez lenne a normális minden fejlesztő között 🙂

 20. Vannak értelmes emberek is! 🙂

 21. “Jó hallani, hogy nem csak utálat van a konkurencia között! “”az Uncharted jobb, sőt minden eddigi kiadott játékot ver!””(Saját magamtól idéztem)”

 22. Jó ilyeneket is olvasni.

 23. Szerintem ez így volna természetes. Nem egymást kell szarral dobálózni, hanem elismerni a másik munkáját, még akkor is ha riválisok.

 24. Nahát, pedig anno mennyire fikázta a PS3 kontrollerét…

  • “Több, mint 10 évig nem volt semmi baj a Playstation controllerével, csak ebben a generációban lett “”divat”” fikázni.”

   • Pontosan.Nem tudom mi volt itt a generáció elején, de érdekes módon pár éve rengeteg fejlesztőnek megváltozott a magatartása, legyen ez X vagy Ps barndba tartozó…

   • “Mivel most van alternatíva (Xbox360 kontroller) ami bizonyos tekintetben jobb, mint a DS3, szó sincs itt “”divatból”” fikázásról.Hírhez: szép gesztus, de azért kíváncsi lennék, nyilatkoznának-e egymás termékeiről így, ha valóban konkurensek lennének. :)”

    • Sosem volt az jobb, maximum neked, te xboxdroid.

     • Pedig a homorú analóg karok és a ravaszok sokkal jobban meg lettek oldva, mint a DS3-on (viszont a D-pad mocskosul el van rontva, azt nem is tudom, hogy képzelték, illetve az se egy jó pont, hogy külön kell elem hozzá). Mindegyik kontrollernek megvan az előnye és a hátránya, egy szóval sem mondtam, hogy egyik jobb lenne a másiknál.Ha az ötlet nem is eredeti, a DS mellett mindenképpen az Xbox 360 controller a legkényelmesebb. A Classic Xbox controller labdába se rúghatott a DS2 mellett szvsz, nekem relatíve nagy tenyerem van, de azzal én se tudtam kényelmesen játszani.

     • A DS ravaszai például példa nélkül állóan katasztrofálisak. A Dpadot leszámítva egy kínai piacnak tűnik a DS az S mellett.ON:Szép gesztus mindkét fél részéről, jó ilyeneket olvasni.

     • Én pöcögtetve használom a ravaszt, szóval nekem nagyon bejön.

     • Én rögtön átnyomom a fölsőkre a célzást/lövést, ha alapból nem oda van kiosztva.Te. Mi az a pöcögtetés? :))

     • Hozzátenném, kicsi markom van… 😀

     • Nekem nagy kezem van de még így is túl nagy nekem az X-es irányító.Túl nagyok azok a bumszlik hátul és az se tetszik, hogy nincsenek egy vonalba az analóg karok.Amúgy jó de a DS-os az a pont jó nekem.A ravasszal sincs gond meg a karokkal se.Akinek meg lecsúszik róla az vesz olyan triggereket oszt csókolom.

    • Nálam fordítva van. A domború ravaszoktól kezdve a domború analóg karokig minden téren jobban bejön a PS3 kurbli. Talán a műanyagja lehetne egy kicsit más.(BOX kurblit a PC-mhez tartok.)

    • “Azért azt vegyük észre, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás… Honnan is ered a box “”kurbli”” dizájnja?!”

    • Na persze

    • Embere válogatja. Nem vagyok egy véres szájú fanboy, aki vasvillára fog hányni, de például nekem a PS kontroller mindig is kényelmesebb volt, mint az X-é.Amúgy meg ilyen hírt szeretnék egyre többször olvasni. Amikor a tehetség párosul a kultúrával, akkor fogunk ilyenekről olvasni. Hányszor is volt már ilyen?

   • Mert azóta minden fejlődött, de lényegében a PS kontrollerének formája nem igazán. Mondjuk nekem így is tetszik, és érthető, hogy maradtak a hagyományos alaknál.

    • Remélem soha nem is fog változni! Még a ps28-on is ezzel a dizájnnal szeretnék majd csapatni a dédunokáimmal 😀